Scudo Sports

Cannondale Trail vs Salcano İnsommia 20 ve 30

Bende İnsomnia 30, arkadaşta 2013 Trail SL1 var. kadrolar 16 inç ve fark olarak trail üst boru iki cm daha uzun ve bu daha rahat bir sürüş imkanı sunuyor (yalnız bendeki bisiklet 1300 TL, arkadaştaki 3200 TL'lik bisiklet.)

Kararınızın Cannondale olması güzel ileride yavaş yavaş parça değişimi yaparsınız.

Bu arada benim Salcano tercih etmemin sebebi ileride kadro değişerek yoluma devam etmek.

Scudo
salcano ile canandole audi ile fiat değil artık. Canondale in üstündeki donanımları canondale mi üretiyor. SAdece kadro canondale in. İki model arasında salcano daha üst seviye donanıma sahip. Kadro kalitesi olarak bir şey diyemem ama bisiklet kadrodan ibaret değildir. Ünlü markaların hep daha iyi olacağı konusunda son derece korkunç bir yanlış var ve bu yanılgı dünya da değil sadece bizim ülkemize mahsus bir durum. Dünyada insanlar bisikleti bir bütün olarak düşünürken biz halen sadece üstünde yazan markaya bakarak alma huyundan vazgeçemedik. Tamam canondale iyi bisiklet markası ama bu bütün modellerinin salcano dan iyi olacağı anlamına gelirse vay halimize demektir. Canondale de iyi ama benim tercihim salcano dan yana olurdu. Ve ikisi arasındaki fark audi ile fiat değil audi A5 ile A7. ve A7 den kastımda salcano dur. Şimdiden hayırlı olsun, umarız aldığın bisikletten memnun kalırsın.

Bisiklet sürmeye 26 yaşında başladım. Galiba en büyük hatam bu. Bu sebeptendir gerekli tecrübeye sahip değilim. Site içinde okuduğum yorumlar ve arkadaş tavsiyesi ile aldım. Salcano yüksek donanım veriyor bu gerçek. Cannondalle Coratec Scoot vs markalar ise kadro olarak ilerde sorun çıkarma olasılığı daha düşük. Nitekim Salcano'ya elveda Cannondale'ye merhaba . İlginiz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler

hocam bırakın allah aşkına.millet yıllarca bianchi için öldü öldü dirildi.
bianchi mi vaayy süper müthiş vs vs.ama şimdi millet ayıldı diğer büyük dünya markalarınında ithal edilmesinden sonra artık bianchinin egemenliği bitti.en azından türkiyede.
şimdi aynı olayı salcano yapmaya çalışıyor.ve gördüğüm kadarıylada evet başardı.bi o kadar memnun sürücü bi o kadarda firmaya dümdüz giden müşteri gördüm okudum.türk malı destek olalım neden ithal bisiklet alalım diyen bende dahil çok kişi de gördüm.zaten göründüğü kadarıyla milletimiz bunu yapıyor ama firma tamamen alakasız.oralı bile olmuyor insanların şikayetleriyle ilgili.garanti zaten yok desem yeridir.
kısaca malının arkasında durmayan bir firmadan bisiklet ALMAM.
salcano alınırmı dersen evet alınır.max 1000 tl gibi bir bütçen varsa neden olmasın.daha üst donanım parçalar görünüş vs.
tabiki gidip bu durumda trek cannondale vs alıcak hali yok insanların.donanım vasat değil rezalet kalıyor.
bütçe arttıkça ki gelirinde artıyor o zaman dünya markalarına bakıp bedenine uygun olanını alıp paran oldukçada parça eklemek oldukça mantıklı görünüyor.
sen ne sürüyorsun dersen cannondale trail sl1 29 2013. rengine donanıma aşık oldum bütçemide zorladım sırf beyaz renkten dolayı sl2 değilde sl1 aldım.mayıs ayında 3000 tl ye geldi.
şu anki avro kurunda 3800
(link)
eğer buna dersenki bu paraya alınmaz sana gönülden katılıcağımı bilmen lazım.
arkadaşada tekrardan hayırlı olsun diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serdar Sarı
Geri