Scudo Sports

CANNONDALE F7 DİSK FREN DAĞ BİSİKLETİ 2010 vs Corratec x vert motion 2010

Scudo
ben de sizin gibi yeni bisiklet aliyorum seçimimi yaptim salcano igmandan yana bulabildigim en ucuz hidrolik frenli model . agirligi 13.2 kg fiyatida 660 TL . Ancak üstündeki parçalarin kalitesi ayni fiyattaki diğer bisikletlere göre 1 derece küçükmüş. Lakin beni idare eder . Size de kolay gelsin. Şu an gerçekten en zor aşamadasiniz. Her gün yeni bişeyler öğrenecek ve fikir değiştireceksiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Arslan
AYNEN BEN SÜREKLİ FİKİR DEĞİŞTİRİYORUM. TAM BUNU ALICAM ARTIK DİYORUM BİŞEY DAHA ÖĞRENİYORUM VE YENİDEN ARAŞTIRIYORUM.. BAKALIM ARTIK ALINCA BU IZDIRAP BİTİCEK... :) ŞU BİSİKLETİ ALIP ESKİŞEHİR SOKAKLARINA Bİ ATSAM KENDİMİ İŞ GÜÇ STRES OKUL HİÇBİR DERDİM KALMAZ HERHALDE :d:)

Dün geceki turumuzda corratec motionda vardı, cannandale f9 da vardı. Cannandale sıfır bisikletti, corrateci daha önce kullanmıştım. Cannandale ne kadar iyi bir marka da olsa aralarında çok bir fark yok. ikisi de iki markanın alt seviye kadroları sonuçta. iki kadroyu da incele, tık tık vur sesini kalınlığını sertliğini incele farkını bile anlayamazsın.Üst versiyon kadroları sorsan cannandale derim. Zaten cannandaleyi en iyi yapan da üst seviye kadrolarıdır.
Cannandale 8li sistem. ilerde parçalarını yükseltmek istesen 9 lu sisteme geçmen gerekecek, bu da jant göbeğinden tut, vitesler zincir ruble vs hepsini yenilemen demek. Ama corratec zaten 9lu sistem, hafifletmek istesen en basitinden zincir ruble vs alırsın. yine satarken 9lu sistem parçaları daha iyi fiyata satabilirsin. Ayrıca corratecin dış lastiği jant seti vs daha kaliteli. Bu nedenlerle corratec diyorum.

@uğur yılmaz

MERAK ETTİĞİM ŞEY DE BUYDU ASLINDA KADRO ARASINDAKİ FARKIN NE OLDUĞU.. BEN DE DİYORUM ZATEN ÖMÜR BOYU KADRO GARANTİSİ VAR İKİSİNDEDE O YÜZDEN DONANIM OLARAK İYİ OLANI SEÇMEM DAHA MANTIKLI... YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

@Oğuzhan Arslan

ayrıca sana tavsiyem hızlıal, everest outdoor, atlas outdoor gibi yerlerden fiyat araştır. Kredi kartına taksite kampanya yapıyorlar. atlaskampta f7nin 6 taksit fiyatı 1150 civarıydı ama artık bisiklet satmıyor olabilirler. daha uygun fiyata taksitle alabilirsin, araştır.

Aslinda PeŞİn Almayi DÜŞÜnÜyorum...daha Ucuza Gelmesİ AÇisindan. Ankarada Veya EskİŞehİrde ÖnerebİleceĞİnİz Yerler Varmi..veya Netten Dİrek Alsam Zarar Edermİyİm. ÇÜnkÜ Nette De PeŞİne 100 Tl Gİbİ Fİyat Oynuyo Ama Kargo Ücretİ Nİ Katinca Da Çok BİrŞey Fark Etmİyo..

@Oğuzhan Arslan

Tam olarak ne almaya karar verdin? Ona göre tavsiye edeyim sana, Bazı yerlerde kargo ücretsiz.

@uğur yılmaz

CORRATEC X VERT MOTIONA KARAR VERDIM... V FREN OLANI. 1133 TL YE GORDUM EN UCUZ...

Everestoutdoors Ta 35 Lİra Kargo Aliyo Sanirim O Da 1133 Tl Ye SattiĞi İÇİn Galİba. Normalde 1144 Tl Den AŞaĞi GÖrmedİm..

@Oğuzhan Arslan

Bikeandoutdoorda kargo dahil 1083tl. Ama sen telefon et güzel bir pazarlık yap,1000tl civarına indirmeye çalış. Diğerlerini de ara.nakit son fiyat iste. Kadro koruyucu vs de istemeyi unutma:)

Çok TeŞekkÜr Ederİmm.. GerÇekten Bana Vakİt Ayirip Yardimci OlduĞun İÇİn Çok Mİnnettarim.. PeŞİn Fİyatina 1100 Tlye Corratec X-vert Motion Shimano Disk Dag Bisikleti 2010 Bunu Bulursam Alicam... Olmadi V Fren Lİ Olani Alcam.. Bİ Arayayim Pazarlik Yapiyimm :) İnŞ. İstedİĞİm Fİyata Alabİlİrİm... Bana Yardimci Olan Herkese Çok TeŞekkÜr Edİyorumm...

Hocam ben 24 temmuz günü Delta Bisiklet Sirkeci şubesinden corratec x vert motion aldım. gerek maşası, gerek vites çekiş sistemiyle gayet hoş bir bisiklet. cannondale de sram set var sanırım. Uğur Yılmaz arkadaşımızın dediğine göre de 8'li sistem. Corratec'te ise 9'lu sistem olduğu için ileride yükseltmeye kalksan bile cannondale' e nazaran daha az masraf yaparsın.(cannondale f7'deki sram setin 8'li sistem olduğunu varsayarak söylüyorum. Dediğim gibi sram setler hakkında pek bir bilgim yok.) Bence fazla düşünme ve git bisikletini al :) ben başka bir bisiklet için gitmiştim ama hiç hesapta yokken corratec aldım. fiyatı da pazarlıkla gayet uygun bir rakama çektirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Arslan
evet 8 li sistem varmış.. artık karar verdim. fiyat araştırıyorum.peşin alıcam ama disk fren olanı almak istiyorum.. umarım aradığım fiyata bulurum. 1100 tl ye de bulmak biraz zor gibi geliyo

donanım olarak daha mı avantajlı... biraz baktım ama parçadan anlamıyorum...renkleri varmı başka bunlar beni pek açmadı sanki :)

Geri