Scudo Sports

Cannondale CAAD 5 mi, Giant Defy 3 mü, Corratec Dolomiti, Scott S30, ya da Giant Cadex CFR4(Carbon)

master of sprockets

Daimi Üye
Tepki
256
İsim
Kaan
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Bianchi
Cannondale CAAD 5 mi, Giant Defy 3 mü, Corratec Dolomiti, ya da Scott S30(2006), Giant Cadex CFR4(Carbon)
Merhaba, yol bisikletine yeni başlayacağım. Almışken de profesyonel olmasa da iyi bir bisiklet almak istiyorum. Daha sonra yükseltme de yapabilirim. Sizce yukarıdaki bisikletlerden hangisi kadro ve donanım olarak diğerlerinden daha iyidir? Ya da max 1800 tl'ye kadar bir bisiklet önerirmisiniz?

Scott: (link)
Cannondale: (link)
Corratec: (link)
Giant:(link)
Giant(Carbon):(link)

Scudo
Scott vites sistemi olarak üstün olsada, Giant Defy 3'ü alırdım, hem fazlada kullanmamış.

Kalan 600TL ile beğenmedim parçalarını satıp yenisini alırdım.

giant defy diyorum bende hem yeni hem temiz hemde daha ucuz.o kadar eski modellere 1700 civarı vermek pek mantıklı değil.

Hocam önce siz kadro boyunu öğrenip sonra araştırın derim. İlanlardaki bisikletlerden biri 50 diğeri 57 kadro. Bir de endurance, race ayrımı önemli. Defy ile caad başka kadro acılarına sahip.

Kadro boyu şimdilik önemli değil
değil. Donanım ve kadro açısından hangileri daha iyi ve 1800 liraya kadar hangi bisikletleri önerirsiniz?

@Peugeot Monaco

Kadro boyu bisikletten keyif almanız veya lanet etmeniz arasındaki farkı belirlediği için olabilecek en önemli parametredir.

Önce kadro boyunuzu belirleyip sonra donanıma bakın.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri