Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
Eskişehir den bu tura katılmak isteyen belediyenin aracına girememiş olan arkadaşlar varsa kişi sayısına bağlı midibüs tarzı bir araç kiralanırsa gelmek isteyen kaç kişi olur ?
ön araştırma için yazdım...

Scudo
Katılım formunu az önce doldurdum zaten kendimde çanakkalede oturuyorum güzel olacak tavsiye ederim herkese

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@elfoonn teşekkür ederim hocam

Bencede güzel olacak ilk cadır ve kampım olacak
Uzun bir canakkale turu harika
Her anı yaşamak istiyorum
Yokmu esenler ve civarında
Bisiklet forum orda buluşma imkanı mız olsa tanışsak

• Beğen
Facebook etkinliğe yazmıştım buradan da sorayım, 2. Gün etkinliği için il dışından gelenlerin eşyalarını bırakabilecekleri bir yer ayarlanır mı acaba? Kamp alanında bırakabilir miyiz? Yanımıza mı almak durumundayız yoksa?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Emre Semerci ''Çanakkale Bisiklet Turu etkinliğimiz kapsamında, 24 ve 25 Mart tarihleri için çadır kamp alanımız Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi olarak belirlenmiştir.''

olarak yazıyor hocam yani 25 Marttaki turun geceside konaklayabileceksiniz. Güvenliği sağlarlar diye düşünüyorum çadır alanında ama yine ne olur olmaz çok değerli bir şey bırakmamak gerek.

@mehmetgacar
26'sında biz şehitlik turu yaparken eşyalarımız ne olacak asıl merak ettiğim o :)
Bisikleti ona göre hazırlayacağım çünkü..

@Emre Semerci ben da cok merak ediyorum 66 km cantalar falan yorucu olur
Bi imkan olursa güzel olur
Emanetciler varmıdır orda acaba
?

• Beğen
Tepkiler: Emre Semerci
bence eşyalar kamyon tarzı araca yüklenip turun bittiği yere götürülecek ordan alıcaz eşyaları :)

bana da takip düşer hayırlı yolculuklar şimdiden

Genelde bu tarz organizasyonlarda eşyalar bir araca yükleniyor ve tur bitiş noktasında herkes eşyasını araçtan alıyor. Unesco Efes- Bergama turunda bu şekilde olmuştu.

@Selocu_aziz Büyük ihtimal olur diye düşünüyorum hocam. Çünkü çadır vs kuracak olan arkadaşların epeyce yükleri olur.

• Beğen
Tepkiler: Selocu_aziz
Bu tur için baya heveslendim ya. Bir an önce zamanı gelse de gitsek. Gelibolu annemin memleketi, sık sık giderim zaten. Çok güzel yerler. Ne kadar sık gitsem de hep burnumda tütüyor.

• Beğen
benim için de ilk defa bir tur organizasyonu olacak, acaba kask için olan aynalar mı yoksa gidona takılan aynalar mı daha kullanışlı? fikri olan var mı?

Ben gitmeyi düşünüyorum fakat çadırım veya kamp malzemelerim yok.

Acaba gidip pansiyonda mı kalsam?

Istanbuldan iki arkadaş gelebiliriz. Tabii arkadasin gelememe ihtimali de var. Otogar'dan binecek arkadaşlar varsa özel mesaj yoluyla benle iletisime geçerse sevinirim. Hangi otobüs firmasından bilet aldınız bu arada?

@h.kozan

O zaman haydi çık gel :)

@Birhan K.

Çok fazla soran oldu, gelen çok

@Emre Semerci

Kamp alanına bırakılabilir sanırım çünkü vestiyer gibi kullanılabilecek bir alan yok.

@Melih Çolak

Hayır böyle birşey söz konusu değil.

@Atalay ÇELİK bildiğiniz bisey varsa paylaşın o zaman 2 sene önceki çanakkale turunda böyle olmuştu ondan yazdım

Geri