Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
Scudo
Adı geçen organizasyona katılmayı düşünmüyorum fakat bireysel olarak gidebilirim.
organizatör şirkete de hayırlı işler diliyorum.

Kaptanlar benim bir sorum olacak tı rota ya baktım katlanır ile gelsem nasıl olur. İstanbul dan gelmeyi düşünüyorum Çanakkale ye kadar tabii ki otobüs ile ;) teşekkürler.

@caglarhuseyin katlanır bisikletle dünya turu yapanlar var. O tarihe kadar biraz kondisyon toplarsanız bence başarırsınız.

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
Merhaba,
biz de Aydın'dan iki arkadaş katılıyoruz.
Görüşmek üzere.

@caglarhuseyin
Bende izmirdeyim aynısını düşünüyorum :) Kondisyonunuz iyiyse sıkıntı olmayacaktır.

@Kalfgücü
Çalışıyor olmasaydım o şekilde gitmeyi daha çok isterdim. Maalesef gidiş dönüş otobüsle yapmak zorundayim

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
Şimdi gördüm, katılmak istiyorum.
bilen arkadaşlara bir sorum olacak, yollar yol bisikletine uygun değil mi? yani truva falan geçilirken patikalar falan falan var mı?

@Kazuya
Başlığın ikinci sayfasında ayrıntılı bilgi mevcut yol ile alakalı.

@Kazuya
brAjPj.jpg

ben de bu bisikletim ile katılacağım :) yolun büyük bir kısmı güzel özellikle gelibolu etabının yolları harika :)

Bu tura katılmayı düşünüyorum hatta o hafta sonu için şirketten bir panelvan ayarlayıp bisikleti ve çadırımı arkasına atarak gelmek gibi bir planım var fakat 700x23 lastik çok zorlar mı çünkü bildiğim kadarı ile şehitlik tarafında yollar biraz arnavut kaldırımı şeklindeydi en son. Acaba lastiği 700x25 ya da 700x28 yapmam gerekebilir mi? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler bisiklet sedona 610 bu arada

• Beğen
Tepkiler: Motorcraft
Geri