Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
@Kazuya Bu biraz eski hâli yenilerde ve özellikle turda çok bomba görünecek :)

@brkykrc Şehitlik tarafında düz asfalt mevcut, arnavut kaldırımı daha çok şehir merkezinde geçerli :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@caglarhuseyin

Gelenler var, birazcık da kondisyona bağlı tabi :)

@Adem Gül

Mart ayı Çanakkale için önemli olduğu için Mart'a koyuldu aslında

@Kazuya

Her iki rota tamamen asfalt herhangi bir sorun yaşamazsınız.

@brkykrc

Arnavut kaldırımı rota boyunca hiç yok, tamamıyle asfalt rotalar :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Truva Turizm otobüs firması denildiği gibi indirimli ve bisikletimi ücretsiz olarak Bursa'dan Çanakkale'ye taşırsa beni de yazın oraya :)

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@Özcan.

Önümüzdeki günlerde müjdeli haberi veririz :)

@h.kozan

O zaman kaydınızı şimdiden yaptırın :)

@caglarhuseyin

Çanakkale'nin her daim rüzgarına karşı biraz kadanslı antrenman yapmak işe yarayabilir :)

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
kocaeliden gidecek olan varmı forumdan ?
2015 yılında kuruluştan kurtuluşa söğüt-çanakkale turuna katılmıştım tadı damağımda hala bende katılmayı düşünüyorum bu tura yeniden çanakkalede olmak harika olacak

Herhangi bir üye olduğunuz toplulukla katıldığınız da Çanakkale Turu çok eğlenceli oluyor, kondisyonu olmayanlarda şaka niyetine dalga geçmek, yürüyerek çıkarmalar, sohbet etmek hele hele lastik patlamaları gibi durumlarda yardımcı olmak ve en keyiflisi de topluluğunuzun rengini belli etmek, grup halinde sürmek... Eğlenceli 2 gün bekliyor, sabırsısız.. :))

Esenlerden gelen varmı
İstanbul otagarında buluşalım o gün
Haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Arkadaşlar Gebze'den iki arkadaş Minibüsle gitmeyi planlıyoruz güzergah üzerinden 2 ya da 3 kişi daha alabiliriz benimle irtibat kurabilirsiniz Emre 531 792 89 05

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba
Öncelikle tur ile bağlantılı biraz da genel sorular soracağım. Burası yanlış başlık dediğiniz duyar gibiyim, idare edin :D
Bir bisiklet sahibi değilim, bu turu görünce neden olmasın dedim ve araştırmaya koyuldum. Sizinde bisiklete başlama olayınız böyle birşeyle olmuş olmalı :D Forumdaki yorumlara bakarak ve bütçemi de ayarladıktan sonra triban 520 yol bisikleti almaya karar verdim. Öncesinde dağ bisikleti kullandım. Velhasıl kelam, bu tur vesilesiyle btwin triban 520 alacağım. Decathlon fiyatı çok yüksek. İkinci el temiz bir tane buldum. 1000 TL'ye almayı düşünüyorum. Aklımda sorular var, yardımcı olacağınızı düşünüyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Tura istanbuldan katılacağım ve bisikleti otobüs ile taşımayı düşünüyorum. Söküp tekrar bağlantısını yapmayı düşünüyorum, paketleme konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ?

Tur için bisikletinde olmazsa olmaz (günlük sürücü ihtiyaçlarını da göz önüne alarak) şunlar olmalı diyeceğiniz nelerdir ? olmazsa olmaz diyorum vakit dar daha detaylı ekipmanları forum araştırmalarından sonra kendi zevkime göre dizayn edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Cadır ve kamp alanı vermişler
Gittim dün decatlon dan cadır aldım
Acaba benim gibi cadırla gelcek olan varmı ?

tur için başlarda kararsızdım ama gitmeyi cidden çok istiyordum. Yaklaşık 1,5 hafta önce bir takla attım görsel olarak bir problem kalmadı hatta o taklaya bisiklette en ufak bir sıkıntı dahi yok, fakat nasıl düştüysem hala sırtımın ağrısında uyuyamadığım geceler oluyor yeni yeni dışarı çıkıyorum uzun yürüşler yaparken şimdi 300 metre yürüdüm mü belimden sırtıma kadar ağrı yapıyor zaten doktorunda dediği anca nisana eski halime dönebileceğim. Yani şimdilik tur iptal yaza bir sıkıntı olmazsa Çanakkale aklımdaki turların birinci sırasında.

çadır alanı dardanos yerleşkesinde olacak yazıyor 2015 teki çanakkale turunda orada kalmıştık manzarası muazzam karşısında hemen şehitlik gözüküyor özellikle gün batımını izlemek gerçekten harika bir ortam kesinlikle tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@Melih Çolak bu kamp alanında duş-wc-yemek imkanları nasıl?

@Özcan. Bügün aradım ünüversite tesislerinde karşılancak mış
Elektrik nasıl olcak diye sordun
Onun icin calışıyoruz dediler
225 cadırlı
1245 katılımcı olmuş şuan

• Beğen
Tepkiler: Mehmetg.
Geri