arkadaşlar ruh halım bıraz üzgün ve sınirliyim,inşallah yaşadıklarımı yaşamazssınız,para bolluğu ,azlığı ile ,din ile alakalı bi durum değil ,bisiklet çok sevdiğim bi bisikletti hafıf ,hızlı,seri,çabuk ve yormuyordu ve 10 aylık yeni gibi deyebiliriz ,severek binıyor,satmak veya takas düşünmuyordum bu yüzden çalınması üzücü,yoksa markette 200 tl ye satılan sıradan bi bisiklet olsa 1 dk üzülmem,çalınan ve yeni bisiklet bana toplam 1800 tl ye gelir bu parayı kazanmak veya artırmak deyeyim çünkü bi sürü fatura var ,artırmak en az 6 ay demek , 3 ay emeğin çalınması ,benim yegane tavsiyem bisikletinizi sevin,ve mümkün mertebe çalınmaya karşı koruyun,ben asma kilit,zincir,camera,alarm bile taktıracağım ve çevrenızdeki arkadaşlarıda uyarın 10 sanıye bile ihmale gelmez 10 sanıyede çalarlar ,keşke ülkemizde hiç olmasa deyeceğim ama mulak hırsızlıklar devam edecekdir ,bisiklet kullanan arkadaşlarınızı uyarın bisikletler malum eskisi gibi 200-300 tl değil ,zaten hırsızların bisiklete yönelmeleride bu işde para kokusu aldıklarından ve salıverılme durumları yüksek olduğundandır , özellikle kışın kodese girmek için napsam deyen yamuk yanlış kişi dolu, saygılar