Scudo Sports

Çalıntı eskişehir salcano f serisi

Eskişehirde bisiklet hırsızlığı neden çok ?

• adalet hırsızlara yumuşak

• yamuk yanlış kişi bol toplumun yarısı bozuk

• Toplam katılım
    37
  • Anket kapanışı .
Scudo
polo çalındığında 16 yaşımda idim , benım hatam diğerlerınde hatam yok eskişehirde bu işlerle ilgili çok kişi var ,hapısler dolu yer yok ,o yuzden salıvermeler cesaret verıyor

@OsmanAltuntekin Dünyada çeşitli zamanlarda Allah a inanç altında korkunç suçlar işlenmiştir bu suçları hem yahudiler hem hristiyanlar hemde müslümanlar işlemiştir. Haçlı seferleri ne için yapılmıştır yada katolikler ile protestanlar gene katolikler ile ortodokslar neden sürekli savaşmıştır veya yahudilerle hrıstiyanlar neden savaşmıştır hepsi birbirini kafirlikle suçlamıştır bu gerekçelerle aynı şekilde müslümanlarda aynı haltı işlemiştir

• Beğen
Tepkiler: stalker
@hidromek yanlışın var. Allah a inananlar Müslümanlar idi yahudiler hristiyanlar değil. Müslümanlar milleti haksız yere öldürmedi, cizyeye bağlamayı teklif ederdik. Reddettiklerinde savaş açardık.

konuyu saptırıp dogmatizm propagandası yapmayalım lütfen.

slm, arkadaşlar konu eskişehirde sürekli bisikletler çalınıyor ,çalanların din, inançları olsa zaten hırsız olmazlardı ,hırsızlar evrenseldir dünyanın her yerınde,her saat pek çok hırsızlık var tebbir almak, demir zincir , asma kilit gibi,dev kılıt yapacağım,camera ile gözetleyeceğim, alarmda düşünuyorum

Arkadaşlar en az hırsızlar kadar bu çalıntı malları alanlarda suçlu faturasız sözleşmesiz mal almamak lazım ki bu hırsızlık olaylarının önüne geçilsin.
Umarım tez zamanda bulabilirsiniz bisikletinizi.

@OsmanAltuntekin Yahudi ve hristiyanların Allah a inanmadığını söylüyorsan konu benim için bitmiştir selametle

@uzaklar26 merhaba,eskişehirde genç erkekler klasmaninda tek yol bisikletçisiyim.Bu sebepten ötürü genelde +40 yaş abilerimle beraber antrenmana çıktım genelde.Onlardan duydugum kadariyla,bir şebeke çökertilmiş.Emniyette mallari geri teslim ediyorlarmış 200 tane bisiklet bulunmuş.Bi sorun derim.Ve ek olarak :) Odam ailemle yasadigim icin cok kucuk,bana 2m2 yasam alani kaliyor esyalardan,onunda yarisina bisikleti koydum,oburunude duvara astim.Obur turlu uyuyamam valla :) :)

Pazarda yedigim kaziklar niyeyse hep haci amcalar tarafindan geliyor . dinime duskun bir insanim ama memlekette namaza niyaza bakip birilerine guvenmeyin benim dilim yandi pek cok kez . (yanlis anlasilma olmasin sadece guvenebileceginiz insani anlamaya calisirken dini durumunu bilmiyormus gibi dusunun diyorum , muslumanlar sahtekardir gibi laflar agzimdan cikmadi cikmazda )

Parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış beyler.Konuyu bence sonlandırın kalp kırılmasın.

erkin kardeşim p.tesi, salı ,çarşanba 4 den sonra beraber gidip bakalım soralım derim, teşekkürler,zaten böyle bi çete olduğu açık net belli ,yakınlarımda 1 haftada 3 bisiklet yok oldu

@Erkin Kalender
konunun sonlandırılmasından ziyade konu niye buraya getirilir ben de onu anlamıyorum. "ben lafımı koyarım aksi laf eden olursa polemik sayarım" kafasıyla yazılmış konuyla alakasız mesajlar yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor. kural olarak siyaset ve din propagandası istenmiyor forumda bu kadar basit. (ama benim inancım en doğru olanı, ben konuşayım siz susun ve saygı duyun :p)

arkadaşlar ruh halım bıraz üzgün ve sınirliyim,inşallah yaşadıklarımı yaşamazssınız,para bolluğu ,azlığı ile ,din ile alakalı bi durum değil ,bisiklet çok sevdiğim bi bisikletti hafıf ,hızlı,seri,çabuk ve yormuyordu ve 10 aylık yeni gibi deyebiliriz ,severek binıyor,satmak veya takas düşünmuyordum bu yüzden çalınması üzücü,yoksa markette 200 tl ye satılan sıradan bi bisiklet olsa 1 dk üzülmem,çalınan ve yeni bisiklet bana toplam 1800 tl ye gelir bu parayı kazanmak veya artırmak deyeyim çünkü bi sürü fatura var ,artırmak en az 6 ay demek , 3 ay emeğin çalınması ,benim yegane tavsiyem bisikletinizi sevin,ve mümkün mertebe çalınmaya karşı koruyun,ben asma kilit,zincir,camera,alarm bile taktıracağım ve çevrenızdeki arkadaşlarıda uyarın 10 sanıye bile ihmale gelmez 10 sanıyede çalarlar ,keşke ülkemizde hiç olmasa deyeceğim ama mulak hırsızlıklar devam edecekdir ,bisiklet kullanan arkadaşlarınızı uyarın bisikletler malum eskisi gibi 200-300 tl değil ,zaten hırsızların bisiklete yönelmeleride bu işde para kokusu aldıklarından ve salıverılme durumları yüksek olduğundandır , özellikle kışın kodese girmek için napsam deyen yamuk yanlış kişi dolu, saygılar

@OsmanAltuntekin

İsveçte, Norveçte, Danimarkada, Japonya'da, bilimum bir sürü gelişmiş ülkede Allahın kanunları mı uygulanıyor da suç oranları, hırsızlık oranları yok denecek kadar düşük?
Delikanlı, sen önce bir yaşını al, hayatı bir gör, yaşa, değişik ülkeleri gez insanları tanı, oku araştır, sonra oluştur ideolojini.

Konu sahibine geçmiş olsun, bende çaldırdım, malesef sonuç çıkmadı. Umarım bisikletiniz bulunur.

hepimize geçmiş olsun ,eskişehirde bir çete yakalanmış,100-150 civarında çalıntı bisikletle, yarın gidip bi bakacağım ,inşallah bulurum

100_150 stok tutan bisiklet hırsızı çete mi varmış ,,, çok ilginç geldi bana bu kadar stok tutan satıcı bulmak bile zorken. Hırsızın da salağı bizim memlekette demek...
Bisikletiniz dilerim bulunur...

çete sanırım bu bısikletleri yazın afyon,bilecik,bursa gibi civar illerde satmak amaçlı çeşitli yerlerden büyük makas ve demir keskisi ile geceleri , eskişehirde zaten bisiklet hırsızlığı son zamanlarda iyice azıtmışdı ,yarın asayişe uğrayıp benim bisikleti arayacağım , umarım bulurum

Geri