@sedat saraç
Bugün gittim ve resimleri foruma koyuyorum bakınız.
@Emre Sertkaya
Bisikleti çalan kişi, malesef çaldığı kişinin nasıl emek sarfederek aldığını düşünmüyor malesef.
@mehmet Harman
derken ?
@mfocak
o bisikleti bende gördüm, 450 demediler bana 650 TL dediler, sıkı bir pazarlıkla 250 tl ver al git dediler
@Özgür Türker
Keşke herkes böyle düşünebilse özgür bey.
@F.Cetin
Bugün bu resimlerini çekildiği yere gittim, resimleri ekledim bakınız.
arkadaşlar, resimlerde gördüğünüz yer "izmit şehir pazarı" halk arasında "çalıntı pazarı" olarak biliniyor.
İçeri girdim ve dolaştım, sıfır araç jantı, araç lastiği, teyb, mikro dalga fırın, 0 lcd led televizyonlar, radyolar, araç motor parçaları, motorsiklet tekeleri ve jantları, pantolonlar, giysiler aklınıza ne geliyorsa hepsi mevcut burda.
Ve baktığınızda zaten çalıntı dememek imkansız.
Bunu inanın poliste biliyor ancak hiç birşey yapmıyor.
Gelelim bisikletlere, aradım taradım bulamadım, resimdeki beyaz transit bisiklet tamiri için orada. Sordum kendilerine ve aradı satan kişiyi. Adapazarında tezgah açmışlar bugün, haftaya çarşamba buraya geleceklermiş.
Adam bana sordu "siz ne tür bisiklet arıyorsunuz markası vs" aklıma o an forumdan dün gece "ender şeker" beyin mesajı aklıma geldi, beyaz salcano arıyorum dedim. elinde var olduğunu ve diğer modelleride söyledi, bianchi sedona merida whistle carraro modelleride mevcutmuş.
haftaya çarşamba buraya tekrar gideceğim ve tek tek resimleyeceğim, umarım çalınan arkadaşların bisikletleri buradadır.
700-800 TL istedikleri bisikleti pazarlıkla 200-250 tl ye veriyorlar.