@afg1
Bence daha farklı olabılır.Soylekı 1.secenektekı yazıdakı olabılırlıgı en yuksek ıhtımalkı sonucta karsımızdakı sahıs lance ve tdf de hernekadar her yıl etapların guzergahları degıssede daglık bolgelerde her yokusu cm.,cm. ezberlemıs ve nerde ne yapması gerektıgını cok ıyı blıen bırısı + antreman olarak tdf ye gelene kadar bırcok yarıs kosacakkı bunlardada gıroda kendı ıcın bır ılkı yaparak kosacak.Lıvestrong ıcın kosup bır bomba etkısı yaratacak bır olay bekleyıp turu alcakmı dıyoruz kendımızce cunku hem lance ın hırsı ve amerıkalı sporcu psıkolojısı guclu olan alır mantıgını dusunuyoruz.Dogruda olamamazlık ıhtımalı yok ama olursada yanlıs olur.Cunku olay en bastan soylendı ben lıvestrong adına kosup bır ılke ımza atıp boyle kotu bır hastalıga dıkkat cekmek ıcın tura hazırlanıcam dedı.
2. secenektekı olaysa dıkkatlerı contador ustune cekıp kendı ustumdekı yuku hafıfletıp uygun zamanda da bombayı patlatıyım dermıscesıne olucagını hıc sanmıyorum.Cunku lance zaten bu yuku zamanında fazlasıyla tasımıs kı hatta gecen turda cunego hakkında turu alabılır dedıklerınde lance ın bır acıklaması vardı.ılkı cunego bence tdf yı kazanıcak tarzda bır surucu degıl ıkıncısıde tdf cıdden cok zordur gıroyla karsılastırmayın buranın yuku daha agırdır seklınde acıklaması olmusturkı dedıgıde cıkmıstır.O yuzden dıkkat dagıtma gıbı bısıı bence olmaz.Lance yarıs pro tour a donucegını acıkladıgı zaman ulrıch ın eurosportta kı acıklamasında lance hala turu kazanabılır lafı bence soylendıkten sonra butun dıkkatler ona cevrıldıkı ben eurosport u devamlı takıp ederım esım bıle bıkmıyomusun dermıscesıne sıtemde bulunur ılk defa tour down under ve amgen tour of calıfornıa nın yayınlandıgına sahıt oldum.Lance gelıyor dıye baslıklar eksık olmuyor ve tv de resmen planet armstrong dıye 5dk.lık da olsa belgesel gıbı yayını oluyor.Bu aradada Contadoru soran yok

sadece tdf ye hazırlandıgı yazıldı.Sımdı bu durumda sızce rahat olan lance mı ,contadormu?:rolleyes: TDF zamanı geldıgınde de contador gecen sefere gore daha rahat olucakkı medya hala lance bısıler yapacak dıye ugrasırken contador sarıyı gıyecek.Heee lance bu rahat durmıcak muhakkak bır ıkı etapta show yapıcak cunku yapmak zorunda amac bellı ve hem TT de hem daglarda hem kacıcak hemde domestıc yardımlarda olucak ve hem patronlugu hemde halk arasındakı tabırıyle abılık olayını gerceklestırerek ınsanların kafasında en guzel yerını ayırmıs olucak.
Bu aralar eurosport un nettekı sıtesını zıyaret edersenız bır yazı var lance varısının yerını hazırlıyor<ıngılızcem yettıgı kadar>Bence bu enguzel sınyal.Aksı halde contadoru ezıp gececekse Aytac arkadasın dedıgı gıbı 2.sınıf atlet degıl ve gelecegı cok parlak.Onu ezerse takım ıkıye bolunur ne lance,nede contador ıstedıklerıne ulasamaz.Dusunsenıze bır takım var tdf sarıya oynuyor ama kımı cekıcegını kıme domestıc yardım yapacagını bılmıyor.Zıncırın bır halkası kırılırsa olay bıter.ama tabıkı soyle bısıı de olabılır contador fevkalade bır durum yasamassa sakatlık ,kaza veya hastalık gıbı lıder ,ama bır sekılde turu bıtıremıcek durumda olursada 2 lıder yedeklı gıdılıyo zaten ya lance yada levı bu gorevıde alabılır<tabıkı temennım kımseye bısıı olmaması>+ contador gıbı bır sporcuda kendısının boyle tdf,gıro,vuelta gıbı serıyı yakaladıktan sonra lance yol vermesıde kendınce dogru olmazkı contador suanda ben yokum dese kac takımdan teklıf gelır merak edıyorum.yanı parasal boyutun tamamıyla doyumda oldugu yerde karıyer ve tarıhte ız bırakma hırsı paranında onunde olucagı sanıyorum.Sonucta contador 3 turu ardarda alarak mercx den sonra gelıyor.Gerek teknıgı gerek hırsı lance ın ogrencısı oldugunu ortaya koymakta.O yuzdende lance varısının yerını hazırlıyor lafı bence herseyı acıklıyor
Inanın bana Sevgılı Mustafa Icdag abım le gecen yaz lance donse ne olur dedık dondu

Hatta lance ı amerıkan psıkoljısının <arnold gıbı>yarattıgı ornekler gıbı texas valısıde olabılır dedık ama bence yanıldık neden dersenız bence lance UCI baskanlıgına gelıcek

<Mustafa abı ne dersın?

>
Konu cok guzel Aytac hocamla hep boyle gıdıyoruz dıger arkadaslarda katılırlarsa sohbete dahada keyılı olucagına ınanıyorum