Scudo Sports

Caddebostan

Scudo
Merhabalar
geceleri caddebostan sahilde bisiklete binenler- büyük klüp öncesinden fenerbahce ordu evine kadar olan bolgenin zifiri karanlik olmasindan sikayetci degiller mi acaba?

bu konuda (link)
adresinde sikayet veya istekde bulunup isiklandirma icin istekde bulunabiliriz

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler :eek:

kimsenin umru olmamis
ozellikle hatun bisikletciler karanlikta olmaktan veya zaten geceleri bisiklete binmekten memnunlar heralde

bende bulundum
hakkaten çok karanlık

malesef şu an için mavi masa bölümü çalışmıyor bence ışık dışında yayaları bisiklet yolu için uyarıcı tabelalar koymalari gerekiyor bunun için de not bırakalım

ben bu yolu belki hiç kullanmayacağım ama pedal çeviren diğer dostlarım için ben de şikayette bulundum,,
birbirimize her zaman destek olmalıyız :)

Sayın Orhan Bozyılan

Belirtmiş olduğunuz adresteki sokak lambaları için Ayedaş'a konu iletilmiş olup ilgili kurum tarafından gerekli çalışma en kısa süre içerisinde yaptırılarak tarafınıza bilgi verilecektir.Gösterdiğiniz duyarlılığa teşekkür eder saygılar sunarız.

Ref no:1040678

Saygılarımızla
Kadıköy Belediyesi
Çağrı Merkezi
444 5 522

böyle bir cevap aldım hemen,
kadıköy belediyesi çalışıyor galiba :D

@dizzazta

şikayet edip de düzelmezse o da olur da şu an medeni olmanın zararı yok

• Beğen
Tepkiler: enis57
:) Arkadaşlar yaklaşık bir ay içinde yeni bisikletime kavuşucam.16 yaşındayım 2 senedir düzenli olarak bisiklet kullanıyorum.Caddebostan sahilinde amatör bir grup var mı acaba?Kendimi daha da geliştirmek istiyorum bu konuda.

Ne tür bir bisiklete biniyorsun... Tur tarzı mı biniyorsun yoksa arazi mi binmek istiyorsun yol bisikleti mi?

@Melih Bilen

Selamlar arkadasım,

Eger alt baslıktaki Pazartesi-Carsamba-Cuma gece surusu grubuna gelmek istersen, seviniriz.

Aramızda hem amator, hem de profesyonel surucu arkadaslarımız mevcut. Genelde haftaici 3 aksam, hafta sonları da duzenlenen organizasyonlar seklinde ve grup halinde geziyoruz.

Aradıgın tam olarak nasıl bir grup bilmiyorum ama guzergahımız "genelde" aksamları Caddebostan - Pendik ve donusu. Pendik civarında mola verip hep beraber birseyler yeyip ictikten sonra geri donuyoruz.

Bisikletin ne olursa olsun seni de aramızda gormekten mutluluk duyarız.

Atakan biz gurup halinde geziyoruz . Bizim gurpta her yaştan kişiler var. cede bostana geldigimiz zaman sizi bilgi veririz. cem sevin

Geri