Aramıza hoşgeldin. İyi forumlar ve iyi eğlenceler diyorum. Senin oturduğun bölgede sürekli gezi ve tur organizasyonları var. İlgili bölümü takip edersen çok keyifli turlara katılacağına eminim.
merhaba 3 gün önce bisiklet aldım ve foruma üye oldum.motorsikletten sonra bisiklet almak garip hisler yaşattı tam tersi daha sık rastlanan bişey sanırım
hafta içi ve sonu caddebostan sahil yolunda turluyorum şimdilik. katılmak isteyen arkadaşlar varmı? (varsa mesaj atsınlar ).
kardesım hosgeldın bızım caddebostan sahılınde tayfamız var hergun bınıyoruz bınme tarzımı freeride flandland ayrıca hafta sonralrı yolda yapıyoruz aramıza bekelrız adım soner
Belki bazılarınız Caddebostan Balıkadamlar Spor Kulübünü bilir.Ben orda kürek yapıyorum.Ve sahil artık 2.evim gibi oldu.Hafta içi hafta sonu Zamanımın çoğunu orada geçiriyorum.Bu sitede orada takılanlar gezenler haber verirlerse caddebostanda turlayanlara katılmak isterim.Özellikle msn ve telefon ile iletişim kurarsak gayet iyi olur..
alışırsın bendede durum aynı 105 ile dağ tepe gezdikten sonra şimdi 741 ile aynı şeyleri yapıyorum ama bir fark var doğanın ve dünyanın sesini duyabiliyosun