Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
YARINKİ TUR ROGRAMINI AÇIKLIYORUM

Yarın sabah saat 07.15 te (en geç) büyükçekmece kervansaray önünde buluşuyoruz... oradan selimpaşaya pedallayıp silivri ekibi ile buluşuyoruz

onalrla çatalca ya doğru gidiyoruz. hepinizi turumuza bekliyoruz:)

iyi akşamlar bol pedallar

arkadaşlar pazar günü yapılacak turuda açıklıyorum

pazar günü sabah 08.00da yine kervansaary önünde buluşup oradan b.çekmece gölü etrafında turlıycaz. kısa bir tur olacak en fazla 40.km

@mcqueen93

Sinanobadan ve Mimarobadan gelecek arkadaşlar için 06:30 da Hacı Sayid'de kahvaltı yapacağız.. Karnı aç olanlar ....

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
ya arkadaşlar neden selimpaşa ya gitiyoruz biz direk çatalca yapsak olmazmı?

birde deniz varmı ucunda bu işin ben bu turu pazar günü biliyordum nereden çıktı cumartesi

abi bizim uzun turlarımız hep cumartesi günü oluyor... deniz varmı tam bilmiyorum yani denize kadar giderizde girilmez heralde çünkü dönüşüde var.. çıkmam gerekiyor şuan evde nacilen çok detaylı yazamadım özür dilerim

@cemal_007

Tam bilmiyorum ama Ormanlı ya gideceğiz ve orada da deniz var. hazırlıklı gel girersin... :cool:

abi konuşmalar abakıp gülüyorum:D deniz diye hayvanların su içtiği yere, ormanlı diyede bildiğin ormanın içine girip 3 saat susuz geçen bir yolun ardından çatalca otobüslerine bisiklet sığdırmak:D:D

kaybolmak gerçekten güzel bir duyguymuş hele birde susuz ve bisiklet üstüne:D
tur için teşekkür ederim çok keyif aldım. keşke yazlıkköy den ormanlıya gidip orada kamp kurabilseydik. Aklıma eve gelince geldi ama olsun:D
tura katılanlara(yiğit b.çekmece - yiğit silivri - ömer faruk - uğur abi - tolga abi - mustafa abi - mustafa silivri) ve düzenleyen ozan abiye teşekkür ederim ve birde tabikide bisikletliler derneğinin avil telefon numarasına:):) onlar olmasa belki daha çok kaybolacaktık..

turun detayı özetini ve resimlerini buraya yazı olarak bekliyoruz:):)

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Herkese selam ,

Bizde Ugur abi ve ben sizden ayrildiktan sonra 9 km gidince hadimkoyde yemek molasi verdik. Yemek yerken otobusle gidelim dedik fakat otobusler ufak oldugu icin almadilar. Bizde gidermiyiz gideriz dedik ve pedallamaya devam ettik. 15 km sonra tuyap mc donalds da dondurma molasindan sonra yokusu inmek pek iyi geldi. toplamda ben kendi rekorumu kirdim ... 103 km ... ilki 87 km idi. Gezi icin herkese tesekkurler ... Herkese iyi gunler..

bu arada acil telefonun numarasınıda belirtiyim bizim gibi kaybolan arkadaşlara yardımcı olabiliyorlar:D 0530 401 69 69..

tolga abi sizde baya iyi gelmişsiniz ya biz aç susuz gidelim oralarda..:D
bizde zar zor soktuk otobüse bisikletleri hatta ayrı ayrı gittik işte..

Hadmköyden dönerken toki evlerinin önünde Ahmet Türkyılmaz ve Süleyman Şatır ile karşılaştık.. İğneadaya kampa gidiyorlardı.. Ahmet Türkyılmaz ve Süleyman Şatır İznik turu yapmışlar.. Forumda resimleri var.

onların yolu uzunmuş ya hemde baya.. bence o gün gece 11 gibi falan gitmişlerdir

@mcqueen93

biz sapakta durduk ama siz aşağıya gitmişsiniz. :violent-s

ya sorma tolga abi sapaktan geçerken içimden geçiyodu ulan burdan dncez kesin diye ama ozan abi geçince dedim demek dnmiycekmişiz:D ama neyse çok keyifliydi ya

@tolgaerdem

Aradım buldum resimlerini... Zaten orada da söylediğim gibi daha önceden okumuştum o maceralarını... Tanıştıktan sonra bu bölgede yaptıkları diğer bir gezileri var onuda okudum. Macera insanları resmen, helal olsun onlara... Onlara takılıp uzun bir rekor ve macera denemesi yapmamız lazım aslında... Bu arada gezi akşamı ve pazar günü bütün gün boyunca gözlerimden ateş ve ısı çıkıyordu, henüz kendime gelemedim sayılır...:boese157: :Skull-175

uğur abi güneş iyi çarpmış seni.. ben bu gün sıkılıp yine dışardaydım:D geçmiş olsun ya iyiki dönmüşsünüz .. sabahta 9 da ayaktaydım yine gece iyi dinlendim.. sende şapka yoktu sanırım kaskın bir faydasıda bu tabi beyaz olmasıda işe yarıyor:)

Geri