Scudo Sports

Büyükçekmece

@Caner HOCAOĞLU

Ramazan geliyor arkadaşlar... Ramazanda turlara katılamam büyük ihtimal...

Scudo
@ozan kapancı

Çok sıcak ve nem çok fazla oluyor. İş yerinde klimalı odamdan dışarı çıkmıyorum.... evde oturduğum yerde terliyorum ... nasıl olacak çatalca turu... Geçen pazar kısa tur yaptık ... Sıcaktan fenaydım ben...

catalca macerası yasmak istemiyorum bn donerken mi,l kapağım dustu kayboldu on tekrleyim cıkma tehlikesiyle karsı karsıya olarak migrostan yakupluya kadar zor gittim oyuzden catalca demeyin bana ayrıca o gunden sonra cok guzel amele yanığı oldum neyse bu pazar bn gelemiyorum bi, arkın doum gnu war oyuzde cumartesi yani ayın 7 sinde gelebilirim 1 2 .si baran ın 15 inde sakarya yarısı war omer abi gideceimizi soledi haberin olsun..

@tolgaerdem

Haklısın Tolga haftaya Ramazan geliyor. Oruç tutucak arkadaşların tur şansı gündüz vakitlerinde olmuyacaktır. Ama iftar sonrası turları yapalım. Hem yediklerimizi sindiririz. Güzel olur bende gece turlarıda organize etsek bence iyi olucak.

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
Herkese selamlar..

Cumartesi planlanmış bir tur yok
Pazar günü her zamanki gibi 8.00 Kültür Parka buluşarak göl civarında pedallıyoruz.

Gece turu ( ki ben bundan epey bi gece anlıyorum) çok iyi fikir. Özellikle ramazan ayında turları gece sahura doğru alabiliriz. Yalnız ramazan'da 100 km'lik turlar yapmış biri olarak sağlık açısından pek önerilmemekle birlikte denenebilir.

Aynı zamanda Pazar turları Ramazan ayında da sürecek. (Bıkmadık değil mi?)

Bunları yazıyorum ama ben sakatlığım dolayısıyla bir süre daha turlarda bulunamayabilirim.

Ve son olarak; Cuma (yarın) kulüp merkezinde (Mimarsinan E5 üzeri Sörf Kulübü yanı) Büyükçekmece Bisiklet Kulübü olarak toplantımız olacak.
Civardaki tüm bisiklet severlerin bisiklet ve bisiklet sporu ile ilgili çalışmalarda desteklerini- fikir ve önerilerini bekliyoruz arkadaşlar.
Değil bu bölgede İstanbul'daki ender Bisiklet Kulüplerinden- bisiklet yapılanmalarından birisiyiz. Bisikletli yaşam düşüncesinin gelişmesini istiyorsak bu gelişmedeki en büyük pay sivil toplum kuruluşlarında olacaktır.

Herkese bol pedallı günler..

Arkadaşlar dün gece saat: 22:00 de bisikletle turlamaya çıktım. Çıktığım anda turu iptal mi etsem diye düşündüm ama sonra bu düşünceden vazgeçip pedalladım. Nefes alırken resmen buhar soluyordum. Çekmeceye indim rutubet daha bir arttı. Hafif bi lodosta vardı havada. Daha sonra hiç durmadan E-5 ten tırmanmaya başladım. Tempoyu biraz yüksek tuttum 4 - 5 dk. çıktıktan sonra nefesim daralır gibi oldu bende iyice yavaşladım. öyle devam ettim. Rampayı çıktıktan sonra durdum. İlk defa bu kadar nefes olarak zorlandım. Bu havalar geçene kadar efor fazla sarfetmemek gerekiyor galiba. Neyse beklerken yol bisikleti ile beylikdüzü bisiklet grubu ekibinden biri kumburgazdan dönüyormuş. Onla tanıştık beraber beylikdüzüne pedalladık. Arkadaşlar kumburgazda fasıl eğlence yapmışlar o akşam.
Herkese selamlar. Sıcaklara Dikkat edelim !

Toplantı saatini yazmayı unutmuşum
.
Bu akşam üzeri 8'de olacak

@ozan kapancı

Ozan turunun güzel geçmesini dilerim. Sağlam turlar yapıyorsun, sıcağa meydan okuyabiliyorsun. Bravo...

@Caner HOCAOĞLU

Sıcak havalarda geceleri gündüze göre daha fazla nem olur.. Ufak bir bilgi.. Bide lodos üstüne tuz biber eker..

@Caner HOCAOĞLU

ewet o elmas hanımın turuydu ama kumburgazda cok uzak ya hmde saatide gec

tur duyursunu yapamadım:D anladığım kadarıyla yarında tur yokmuş zaten:D tur yapacak olanlara iyi turlar dilerim ben yarın yokum ama pazar günü görüşmek üzere..

benim yarında gelip gelmiyeceğim kesin değil gelemezsem eğer iyi turlar dilerim:))

@tolgaerdem

ölmesede, eridi diyebilirim 1 hafta daha sabırlı olalım... Bir tekirdağ yaparak başlarız...:in:

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
@Uğur ŞENCAN

Ramazanda zor be abi.. 16 saat oruç var... Hava sıcak ... nasıl olacak...

@tolgaerdem

ancak kısa akşam turları yapabilirim herhalde..

Geri