Scudo Sports

Büyükçekmece

@Uğur ŞENCAN

Bende okudum ... dikkatlice.. 20 - 25 km de bir 1 er saat mola veriyolar.. Böyle yapmak gerekiyor bencede... yoksa sıkıntı erken başlıyor.. bu benim düşüncem ...

Scudo
@tolgaerdem

aynen katılıyorum düşüncene... Bu tür uzun mesafe yolculuklarında dinlenme işini proğramlı ve düzenli yapmak lazım... Öğle yemeği esnasında en az 45 dk mola verilmeli ve diğer molalar da 15 KM de 15 dk. olmalı. (düz ve zorlayıcı etaplarda):bilmiom:

• Beğen
Tepkiler: tolgaerdem
hangi turun resimler iuğur abi?cumartesi günü olan turun resimlerini buraya yüklemeyi unutmuş ömer abi.. daha doğrusu zaman bulamamıştır yarın burayada yükleriz resimleri baya güzel resimler var:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Merhaba millet,
Uzun zaman oldu görüşemiyoruz. Ben 3 hafta falan oldu bisiklete ara vermek zorunda kaldım. Bu arada yaptığınız turları ve katıldığınız etkinlikleri gördüm. Oldukça güzel vakitler geçirmişsizniz. Bursada yarışa katılmışsınız derece yapanlar olmuş. Bu tip başarıların devamını diğer yarışmacı arkadaşlardan da bekleriz.
Benim bisikletin zincir çekiş sisteminin bakıma ihtiyacı var. Yiğit senin bu yağlama işleri sizin otarafta yaptırdığın bir yer var mı ? Bende yağlatayım makinayı.

Bu hafta Cumartesi tekirdağ tarafına bisiklet ile gitmeyi düşünüyorum. Marmara ereğlisinede bizim ev var oraya kadar gidicem. Bana takılmak isteyen arkadaşlar olursa beraberde gidebiliriz.

........TUR DUYURUSU..........
Arkadaşlar yarın yani cumartesi günü turumuz olmayacak.

Pazar günü her zamanki saatte ve yerde (08.00-büyükçekmece kervansaray önü) buluşup göl etrafında pedallıycaz. herkesi bekliyorum.

caner abi seninle gelmek isterdim ama gelemiycem.. silivri ekibiyle konuş istersen onlar o yatafa gidecekti..:)

Herkese iyi akşamlar dilerim

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Bir aksilik olmazsa selimpasadayim bende gelmeyi dusunuyorum. Tabi selimpasadan gelicem E5 ten sizce nekadar surer bisiklet ile gelmeyi dusunuyorumda

• Beğen
Tepkiler: bvernik
yaklaşık olarak 20 km. burda sizin hızınıza göre değişim gösterir ama 1saat 15 dakika da gelirsiniz diye düşünüyorum en geç..(suydu dinlenmeydi falan)

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
O zaman 20 gidis 20 gelis 35 te gol etrafi 75 yapar sabahki duruma gore ya araba ile gelirim yada bisikletle sabah gorusmek uzere.

Bu gün Yiğitle beraber Büyükçekmeceden Beykent'e 18 ortalama ile çıktık
Benim yanlış vites değiştirmem yüzünden zincirim attı, yol üzerindeki Opette de dinlenme molası verdik.
Toplamda 25dk civarı bir sürede çıktık yani (dinlenme ve zincir dahil)

20km yolu 60dk'da gelebilirsiniz diye düşünüyorum kısacası :)
(dinlenmesiyle vs.)

@tolgaerdem

sinanobadan ve mimarobadan gelecekler için saat 07.00 da hacı sayid önünde buluşup kahvaltı yapmayı teklif ediyorum.

• Beğen
@tolgaerdem

ozaman yarın sabah saat 07.00 da görüşmek üzere katılmak isteyenler katılabilir 7.45 tede oradan hareketle buluşma noktasına gideceğiz.

bu arada turu tekrarlıyorum

yarın sabah saat 08.00 da büyükçekmece kültür park kervansaray girişinde toplanıp ,düşük tempo ile göl etrafında pedallayacağız. Tur 40 km olacak . bütün biisklet severleri bekleriz.

• Beğen
Hafta sonu ada turu yapıyormuyuz... Sezon kapanışı yapalım ...

Arkadaşlar Bu hafta havalar yine rutubetli ve çok sıcak olacağa benziyor. Tur konusunda ne yapıcaz. Gece Turu mu yapsak ne yapalım. Baran senden Tur duyurusunu bekliyoruz yakın zamanda bizde programımızı ona göre yapalım.

Geri