Scudo Sports

Büyükçekmece

ok sadece ikimiz gidiyoruz sanırım bu sefer.. uğur abi gelemiycek yiğit tatile çıkıyor..

Scudo
@Caner HOCAOĞLU

Herkese selam .. Sesimi çıkartıyorum ... bende gelmek istiyorum ama yeni bisiklet alacaktım.. hafta içi çok yoğundum... bakamadım.... Cumartesi bakarım diye düşünüyordum ama cumartesi toplanıyorsunuz.. nasıl olacak bilemedim.... !!!!

Bizim ekip size guzel bi haberim war bisiklet federasyon baskanı sayın emin mütuoğlu ile gorustum antalyadaki yarısa beklyormus beni eğer basarılı olursam milli takım için hazırlık yapıcağını soylediii :))))) bende bu haberi sizlerle ppaylaşmak istedimm

yiğit seni tebrik ediyorum :)

bugün yaptığımız tur gerçekten çok güzeldi caner abi bir daha yine yapmak isterim hatta tüm grup yapalım herkesi bekliyoruum.. bende toplam 118 km gösteriyor çok ve ormanlardan tepelerden toprak yollardan geçtik.. tam bir doğa turu oldu.. çatalca köylerini gezdik tabi hepsini değil.. ordan silivri köylerine geçtik ve sonunda silivriye ulaştık.. hep yapmak istediğimiz çatalca turu ve silivri gezisini aynı güne sığdırıp çok eğlenceli bir tur yaptık..

davet için teşekkürler caner abi..

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
:::TUR DUYURUSU:::

ayın 27 yedinisnde(yarın) pazar günü bir turumuz daha olacak.. yarın sabah 08.00da kervansaray önünde buluşup rotamızı belirledikten sonra yolumuza çıkacağız. herkesi bekliyoruz. Yarı yağmur yağcağını tahmin etmiyorum ki zaten hava kapalı olursa ona göre bi rota çizeriz orada.. herkese iyi akşmalar bol pedallar dilerim yarın görüşmek üzere

Arkadaşlar bu etkinliğe bizim bölge ve civarımızda katılalım istiyorum... Şöyle ki, ya Gümüşyaka'ya kadar bisikletle gidelim (50KM) Simon'ı karşılayıp onunla ve Cemal_007 nin ekibiyle birlikte dönelim, yada Cemal_007 ye söyleyelim buradan geçerken bizim bisikletleri de kamyonete atsın götürsün... Düşünelim yazışalım...

Hay Bisiklet Severler Karşılamaya ve Sultanahmet Meydanını Doldurmaya

--------------------------------------------------------------------------------

Değerli bisiklet Severler,

Avrupa Kültür Başkenti olan istanbulumuz çok güzel bir amaç için yola çıkan Simon Wintermans'ı karşılamak ve ona 80 km yol boyunca eşlik edeceğiz. bu anlamlım tura eşlik etmek isteyen arkadaşları aramızda görmek bizleri ve simon'u mutlu edecek.

Buluşma yeri 29.06.2010 salı günü saat 08.00 taksim ATLAS HAN

karşılamaya gelecek arkadaşların bu konuda liste yapmaları ve bana özel mesaj atmaları rica ediyorum (katılımcı sayısına göre Kumanya ve araç ayarlanacak)

buradan araçla gümüşyaka'ya gidilecek ve burada simon karşılanacak burada basın için görüntü alınacak ve yol fotoğrafları çekilecek

tur boyunca bizlere polis ve ambulans eşlik edecek turumuzda yiyecek ve yemek ikramı Avrupa Kültür Ajansı tarafından karşılanacak

29.06.2010 Salı akşamı Sultanahmet Meydanı da Canlı Yayın yapılacak burada tüm bisiklet severleri bisiklet için meydanı doldurmasını ve İstanbul Bisikletli Avrupa Kültür Başkenti Olduğunu vurgulamalıyız ve canlı yayın avantajı kullanmalıyız

Akşam ve karşılamaya gelen arkadaşlara gelen bütün bisiklet severlere Avrupa Kültür Başkenti tişort'tü dağıtılacak.

Avrupa Kültür Başkenti Ajansının Basın Açıklaması

Değerli Medya Mensubu,
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen, 2010 yılı Avrupa Kültür Başkentleri Essen, Pecs ve İstanbul arasındaki bisiklet yolculuğu projesi “Essen-Pecs-İstanbul On Bike” 2,5 aydır devam ediyor.

Pecs 2010 ve Ruhr 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansları’nın da desteğini alan proje kapsamında bisikletli gezgin Simon Wintermans, 28 Haziran Pazartesi günü Türkiye’ye İpsala sınır kapısından giriş yapıyor.

Yüzlerce bisikletli Wintermans’ı, Bisikletliler Derneği’nin katkılarıyla 29 Haziran Salı günü saat 18.30’da Sultanahmet Meydanı’nda karşılayacak.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, Pecs 2010 ve Ruhr 2010 Ajansları tarafından desteklenen; Hollandalı bisikletli gezgin Simon Wintermans’ın yaratıcısı olduğu “Essen-Pecs-İstanbul On Bike” projesi, Wintermans’ın belirlediği güzergahlar üzerinde iki buçuk aydır devam ediyor.

2010 Avrupa Kültür Başkentleri, Essen, Pecs ve İstanbul’un tarihi ve kültürel miraslarının belgesel bir filmde bir araya getirileceği proje, üç kentle ilgili farkındalık yaratmayı ve bu kentlerin Avrupa Kültür Başkentliği unvanlarına ilişkin kamuoyu oluşturmayı hedefliyor.

Gittiği Her Kentte Coşkuyla Karşılandı Ancak İstanbul Karşılaması Unutulmaz Olacak!

Projenin yaratıcısı Simon Wintermans 10 Nisan 2010 tarihinde Essen, Zollverein’den yola çıkarak 2010 yılının kültür başkentlerini birleştiren yolculuğuna başladı. Wintermans’ın 9 Mayıs 2010’da Pecs’e ulaştı, 29 Haziran 2010’da ise İstanbul’da olacak.

Yüzlerce Bisikletçi Sultanahmet Meydanı’nda Onu Bekleyecek…

28 Haziran sabahı Edirne İpsala sınırından Türkiye’ye girecek olan Simon Wintermans, Silivri Gümüşyaka Mevkii’nden geçerek Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’un il sınırına ulaşacak. İstanbul il sınırı noktasında kendisini bekleyen İstanbullu bisikletçilerle yoluna devam edecek olan Wintermans, aynı gün saat 17.30’da Sultanahmet Meydanı’na varacak. Wintermans’ı, Sultanahmet Meydanı’nda Bisikletliler Derneği’nin katkılarıyla, yüzlerce bisikletli karşılayacak.

Meydana kurulacak dev ekrandan, Simon’un yol boyunca çektiği görüntülerin yayınlanacağı buluşma, bisikletçilerin farklı performanslarıyla renklenecek.

Üç Kentin Tarihi Bir Belgeselde…

Simon Wintermans, bir Avrupa Kültür Başkentinden bir diğerine yapacağı bisiklet gezisi boyunca kentin Avrupa Kültür Başkenti yetkilileriyle ve tarihçilerle görüştü ve gezinin yapılacağı güzergâh üzerinde yer alan tarihi ve kültürel miras yapılarının çekimlerini gerçekleştirdi. Bu çekimlerden bir belgesel film ve fotoğraf sergisi hazırlanarak farklı mecralarda yayınlanacak ve gezinin hatıraları kitap haline getirilecek.

Wintermans, İstanbul’da kalacağı 1 hafta boyunca İstanbul’un kültür mirasını oluşturan yapılarda çekimler yaparak “Avrupa Kültür Başkentleri” belgeseline son halini verecek.

Simon Wintermans’ın Avrupa Kültür Başkentlerini birleştiren bisiklet yolculuğuna ilişkin ayrıntılı bilgiler “Essen-Pecs-İstanbul On Bike” blogundan takip edilebilir.

(link)

Saygılarımızla,
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı

(=Hedefe Ulaşmak=)
Bir İnsan Hergün 1 Adım Atarsa 3 Yılda Evereste Çıkar!!!!
Bir Nesi Var !! İki Elin Sesi var!!!!

Herkese selam ...
Yeni Bisiklet aldım bugün.. Bıanchı toledo modeli.. Bugün saat 17:00 de Büyükçekmeceden gürpınara kadar 30 km deneme sürüşü yaptım.. Aslında Baran ile Caner in turuna katılmak istiyordum.. Ama onlarda sağlam km yapmışlar. Büyükçekmeceden eve dönerken Caner ile yolda karşılaştık. Çok yoğun bir hafta geçirdim.. Bayağı yorulmuşum hala üzerimden atamadım.. Bugün yaptığım 30 km bile beni yordu.. Sanki hasta olmak üzereymişim gibi kendimi halsiz hissediyorum ..

@mcqueen93

Evet, Baran Tur gerçekten tahmin ettiğimin üstünde güzel ve zorlu oldu. Şansımıza hava durumu süperdi. Silivriye kadar doğru düzgün mola vermeden 75 km gittik. Benim toplamda eve geldiğimde 130 Km oldu. Kolay kıramayacağım bir rekor yaptım. Yanlız sele fena hırpalamış :) Bende sana bu turda bana eşlik ettiğin için teşekkür ederim. Bu gittiğimiz güzerhata farklı bir rotadan grup olarak dediğin gibi güzel turlar yapabilir. Yollar çok müsaitti.
Hep yol yapısı olsun , hem doğa çok güzeldi. Silivriye kadar oksijen depoladık, ondan sonra E-5 de biraz egsoz gazları iyi geldi. Genel olarak süper tur oldu. Tekrarlamyı ümit ediyorum.
Yarın ki tura ben gelemiyecem size şimdiden güzel turlar.

@tolgaerdem

umarım hasta olmazsın tolga abi... yarınki tura bekliyorum senide hatta sabahtan konuşalım beraber gidelim ve birde yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun:) tabi kendini kötü hissediyorsan çok zorlama.. gerçi benimde zorlıycak hiç gücüm kalmadı geldiğimden beri yatıyorum.. evet baya zorlu ve uzun bir yol oldu ama gerçekten çok güzeldi.. caner abinin dediği gibi su molası hariç 75 km kadar hiç mola vermeden geldik oksijen depoladık:)

abi biz onu bu gün sanıyorduk.. yarın karşılamaya gelemeyebiliriz fakat selimpaşadan geçicekseniz selimpaşada ekibe katılabiliriz:)

arkadaşlar selimpaşa geçeceğiz gümüşyaka,silivri,selimpaşa,kumburgaz,b.çekmece,avcılar,florya,sultanahmet olacak rota saat 10.30 gibi gümüşyaka çıkışımız olur herhalde

Arkadaşlar, Önümüzdeki Cumartesi Geleneksel (baran ve Caner) ve düşünsel (biz geriye kalanlar) Çatalca turunu organize ediyor ve gidiyoruz... Kaytarmaya yarayacak sebepler o gün için (03-07-2010) mevcut değil. Hava güneşli ve 26 derece... 3-Temmuz günü saat 08.00 de Herzamanki buluşma yerimizde (Kervansaray) buluşup yaklaşık 110.KM sürecek Çatalca ve köyleri gezimizi yapacağız... Katılacak arkadaşlar isimlerini mesaj olarak buraya yazsınlar, listemizi çıkaralım ve fire vermeyelim listemizden... Şimdiden tümünüzü bekliyoruz...

ayrıca arkadaşlar bugün saat 6 da büyükçekme sahil beylikdüzü migros arası tur planlıyorum.o saate kadar sürekli konuyu takip edeceğim.umarım bazılarının dikkatini çeker.mesajlarınızı bekliyorum.ayrıca ara yollardanda arkadaşları alabiliriz...

uğur abininde dediği gibi cumartesi günü saat 08.00 da büyükçekmece kervansaray önünde toplanıp çatalcaya gideceğiz. oradada bize birisi katılacak ve çatalca köylerini gezip yeniden büyükçekmeceye döneceğiz. eğer çatalcadan aramıza katılacak kişi gelmezse yine çatalca köylerinden başlayıp silivri köylerinden silivriye gideceğiz ve ordanda büyükçekmeceye döneceğiz.tur en fazla 120 km olacak ve mtb bisikleti ile gelmenizi tavsiye ederiz yer yer bozuk yollardan geçeceğiz hatta küçük bi kısım toprak yoldanda geçebiliriz:) turumuza herkesi bekleriz iyi günler bol pedallar:)

arkadaşlar belirttiğimiz cumartesi günü yapılacak olan çatalca turu havanın çok sıcak olmasından dolayı erkenden daha fazla yol gidebileceğimiz için saat 07.00 a çekilmiştir

@mcqueen93

Herkese Selam...

Ben Cumartesi 06:30 da mimaroba Hacı Sayid'de kahvaltı yapacağım. Baran'da gelecek... Katılmak isteyen olursa beraber yaparız..

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Değerli biskletseverler bu akşam saat 8:00'da Büyükçekmece Bisiklet Kulübü olarak kulüp merkezimizde(Mimasinan E-5 karayolu üzeri windsörf kulübü yanı) sizleri bilgilendirmek ve sizlerin fikir ve önerilerini almak amacıyla toplantı yapılacaktır.
Katılımınzı dileriz.
Çok mu resmi oldu ne!
Millet bu akşam kulüp merkezindeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Cumartesi günü Çatalca ve köyleri turu için
öncelikle sebep olduğu için Baran'a
bizi karşılayıp rehberlik yaptığı için Volkan hocaya
ve ekipteki Uğur abi, Sedat abi, Tolga ve Ahmet'e teşekkürler.

Haftaya Cumartesi gene Çatalca'dayız bu sefer /bu hafta olmadı/ Silivri ekibiyle ortak bir yerde buluşup pedallamaya çalışıcaz.
Gene bu Cuma da akşam 8.00'da kulüp merkezinde dileyenlerle toplanıyoruz.

Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Geri