Scudo Sports

Büyükçekmece

Merhaba Ben bu akşam büyükçekmeceye inmeyi düşünüyorum. Saat 21:30 gibi Beylikdüzünden çıkıcam ve festival alanına gidicem biraz takılır sonra dönerim. gelmek isteyen arkadaşlar varsa haberleşelim. Ben 21:30 Gökkuşağı market önünden hareket ederim. Saat 22:00 gibi büyükçekmecede oluyorum.

Scudo
@mcqueen93

o sorunu cozdum baran byukcekmecede mehmet bisiklet war yetkili servismiş kartında ole yasıyodu beraber oraya bi uğriyalım bakımını ypatıralım hacı ataklığını kaybetti ve on balatalarımın değismesi lazım cok yedi onuda metinden halletmeyi dusunuyorum 4 mevsim alıcam gayet memnununm arkadaki gibi onude 4 mevsim yapıcam :D nese baran dediğim gibi turdan once cuma gunu gidelim senle oraya ordanda toplantıya geceriz oke :)

@Yiğit Tosun

aslında benim dediğim yerde pek birşey yok yaptırdıysan gelme hiç boşuna yorulma zaten büyük ihtimalle bende arabayla falan gelirim ogün:D

Değerli arkadaşlar... Cuma günü (perşembe gecesinden itibaren) yağacak olan yağmur (tufan) Cumartesi turumuzu nasıl etkileyecektir.? Yarın, yağmuru ve etkisini görüp Cumartesi turumuzu Pazara çekip çekmeyeceğimizi ona göre düşünelim derim...

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
@Uğur ŞENCAN

yada mesela pazar günü gideriz bakarız orada yeni katılan birileri varmı diye. eğer varsa turumuzu çekmece gölü etrafında yaparız yoksada çatalca turumuzu yaparız:) yine tabicumartesi günüde tur yapabiliriz herşey bulutlara bağlı:D

okudum uğur abi bence bizde yapalım böyle bir tur ama seneye:) seneye yazın başladığı zamanlarda yapalım benim sınavlar bitsin bensiz gitmeyin:D

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
Arkadaşlar,
Çarşamba beylikdüzünde tekerim yoladki ızgaralara girdi, tatil öncesi 3 dikiş atıldı.
Yoldaki ızgaralara dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: bvernik
@demiralatalay

Büyük geçmiş olsun demir... Yoldaki ızgaralar çok tehlikeli. :mad: :Skull-175

@demiralatalay

çok geçmiş olsun ya tatil öncesi çok kötü olmuş:( bir an önce geçmesi dileğiyle..

eh artık bekliyoruz senide tatil falan sen ne zaman buralara geliceksin tabi ilk önce iyileşmen lazım:)

@Uğur ŞENCAN

Herkese Selam ;

Akşam bütün kızlar toplanıyormuyuz ?

• Beğen
tabikide tolga abi:D abla demiyorum:p arabayla gidiyoruz dimi yine bisikletlede gidebiliriz sonuçta 3 kişi olducağımız için bi sorun olmaz heralde:)

@demiralatalay

Atalay kardeş geçmiş olsun, umarım bir daha böyle kazalar yaşamassın. O ızgaralar benide bazen çok korkutuyor. Özellikle gece sürüşlerinde de daha da bir tehlikeli. Genelde bildiğim yolları tercih ediyorum bu sürüşlerde.

Bende bu aralar hastalıklarla uğraşıyorum bi tam olarak düzelemedim. Şimdi de faranjit oldum. Vücud bu ara benim zayıfladı herhalde, bağışıklık sistemi çöktü :)

Arkaşaşlar bu haftaki turlara ben katılmak istiyordum. Düne kadar çok hevesliydim ama, bugün çok kötüyüm bilmem hafta sonuna toparlarsam gelicem. Birde hava problemi var. Bu durumda pazar günü kısa tura katılırım o zaman. Herkese selamlar.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar.
Atalay'a ve Caner'e acil şifalar.. Geçmiş olsun..

Geçen Cuma olduğu gibi bu Cuma da akşam 8.00'de kulüp merkezimizde(Mimasinan E-5 karayolu üzeri windsörf kulübü yanı) toplantımız olacaktır.
Bisikletseverleri bekleriz.

Cumartesi gezisi askıya alınıyor gibi. Pazar günü için yağış gözükmüyor yağış olsa da buralardayız zaten. Ekibe ve havanın durumuna göre pazar günü buluştuğumuzda bir plan yaparız.
(link)
Bu akşam görüştüğümüzde de tekrar konuşuruz..

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
Geri