Merhaba Ben bu akşam büyükçekmeceye inmeyi düşünüyorum. Saat 21:30 gibi Beylikdüzünden çıkıcam ve festival alanına gidicem biraz takılır sonra dönerim. gelmek isteyen arkadaşlar varsa haberleşelim. Ben 21:30 Gökkuşağı market önünden hareket ederim. Saat 22:00 gibi büyükçekmecede oluyorum.
o sorunu cozdum baran byukcekmecede mehmet bisiklet war yetkili servismiş kartında ole yasıyodu beraber oraya bi uğriyalım bakımını ypatıralım hacı ataklığını kaybetti ve on balatalarımın değismesi lazım cok yedi onuda metinden halletmeyi dusunuyorum 4 mevsim alıcam gayet memnununm arkadaki gibi onude 4 mevsim yapıcam nese baran dediğim gibi turdan once cuma gunu gidelim senle oraya ordanda toplantıya geceriz oke
Değerli arkadaşlar... Cuma günü (perşembe gecesinden itibaren) yağacak olan yağmur (tufan) Cumartesi turumuzu nasıl etkileyecektir.? Yarın, yağmuru ve etkisini görüp Cumartesi turumuzu Pazara çekip çekmeyeceğimizi ona göre düşünelim derim...
yada mesela pazar günü gideriz bakarız orada yeni katılan birileri varmı diye. eğer varsa turumuzu çekmece gölü etrafında yaparız yoksada çatalca turumuzu yaparız yine tabicumartesi günüde tur yapabiliriz herşey bulutlara bağlı
Ayrıca forum sitemizde yaşanmış çok ilginç seyahat ve maceralar var, bunları bizimle paylaşanlara da ayrıca teşekkür ederim. Darısı bizlerin başına. Belki kısayolu buraya yapıştırmada sorun yaşayabilirim ama bir sorun çıkmamışsa bu linkteki macerayı okuyun derim... https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=49605
Atalay kardeş geçmiş olsun, umarım bir daha böyle kazalar yaşamassın. O ızgaralar benide bazen çok korkutuyor. Özellikle gece sürüşlerinde de daha da bir tehlikeli. Genelde bildiğim yolları tercih ediyorum bu sürüşlerde.
Bende bu aralar hastalıklarla uğraşıyorum bi tam olarak düzelemedim. Şimdi de faranjit oldum. Vücud bu ara benim zayıfladı herhalde, bağışıklık sistemi çöktü
Arkaşaşlar bu haftaki turlara ben katılmak istiyordum. Düne kadar çok hevesliydim ama, bugün çok kötüyüm bilmem hafta sonuna toparlarsam gelicem. Birde hava problemi var. Bu durumda pazar günü kısa tura katılırım o zaman. Herkese selamlar.
Merhaba arkadaşlar.
Atalay'a ve Caner'e acil şifalar.. Geçmiş olsun..
Geçen Cuma olduğu gibi bu Cuma da akşam 8.00'de kulüp merkezimizde(Mimasinan E-5 karayolu üzeri windsörf kulübü yanı) toplantımız olacaktır.
Bisikletseverleri bekleriz.
Cumartesi gezisi askıya alınıyor gibi. Pazar günü için yağış gözükmüyor yağış olsa da buralardayız zaten. Ekibe ve havanın durumuna göre pazar günü buluştuğumuzda bir plan yaparız.
(link)
Bu akşam görüştüğümüzde de tekrar konuşuruz..