Scudo Sports

Büyükada Aya Yorgi Kilisesi

Adem Sönmez

Aktif Üye
Tepki
76
Arkadaşlar ben geçen denedimde 200m bile tırmanamadım.
Acaba diyorum Büyükadadaki Aya Yorgi Kilisesine çıkan rampayı bisikletle tırmanabilen var mı?

Scudo
Elbette.

1 kere çıktık kesmedi, arkasına 1 kere daha çıktık. :)

Çıkılabilen ve çıkanların çoğunlukta olduğu bir rampadır.

• Beğen
Tepkiler: Adem Sönmez
Büyükada'da, o rampada tırmanış antrenmanı yapan arkadaşlar var. Bir kaç defa setler halinde tırmanıp iniyorlar.

2 kez sabah,1 kez öğlen çıktık.sonrada büyük tur yoluna gittik.oradanda adalar orman kulesine çıktık,kamp alanına.

• Beğen
Tepkiler: Adem Sönmez
Bizde 3 arkadaş çıkmıştık. Yalnız benim dizimde bağ sorunu olduğu için bir kere durup dinlendirmiştim dizimi. Yaya olarak "çıkmaya çalışanlar" bize tip tip bakıyorlardı :) Hatta bir teyze "aaaa manyak bunlar" demişti :D İnişi daha da zevkli yahu :in:

resim varmı acaba çok merak ettim ne kadar dik bu çıkılamayacak kadar mı birde zemin ne

bende adalara gitmeyi düşünüyorum bende merak ettim yokuşu

hayatımda hic gitmedim adalara banada özelden yardım ederseniz çok iyi olur :)

bir kee ögle sıcagında çıkmıştım kalp atışlarımın yüregime kadar geldigini hissettim :)

ben de kiralık bisikletle çıkmıştım, sonra başıma güneş geçmişti :D

@berkay iriyarı

Zemin parke taş ve bir kısmı da toprak. Çıkan çıkmış, darısı benim gibi çıkamayanların başına. Çıkamamıştım ama çok güzel inmiştim ;)

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
1 defa bende cıktım buyuk bır gezı turu duzenlemıştık gercekten zorucu olmustu kullandıgım bısıklette baya yordu kuzenıme ait bi bisiklettı ayayorgi den sonra buyuk tur yaptık güzelbi gundu kendı bisikletimle cıkmak daha nasıp olmadı

1o sene önce yürüyerek çıkmıştım.Hala unutamam.Yokuş bitmicek zannettim bi ara.Sıcakta hiç denemeyin.Valla bayılır kalır insan o yokuşta.:D

Geri