Scudo Sports

Buyincoins sağlam mı?

Gerçe arkadaşlar yeterince güven veren yorumları yapmışlar ancak bundan böyle forum destek sayfamızdan da yardım alabileceğinizi hatırlatmak isteriz :)

• Beğen
Tepkiler: Bengg ve Sanberk E
Scudo
buyincoins fiyatlar iyi güzelde son zamanlarda ürün gönderi çok uzun sürüyor. Bunun sebebide çok ilginç; ürünleri Çinden TR'ye değilde İsveç'e gönderiyor sonra TR'ye geliyor buda kafadan 1 ay ve fazlası süreç demek.

Aliexpress'deki siparişim 14 günde geldi
Buyincoins 23 gün oldu siparişim daha İsveçe bile girmedi! 40-50 gün sürecek sanırım. Bir daha buyincoins'den alışveriş yapmam tavsiyede etmem.

Normali o zaten.25-30 günde gelmesini kabulleniyorsanız alışveriş yapmak lazım.Daha erken sürede gelen arkadaşlarda var tabiki ama o biraz şans işi.

Konuyu hortlatmış olucam ama bende 2 gün önce 28$'lık bir sipariş verdim. 30$+ verirsek ücretsiz takip kodu veriyolarmış, zaten 2 küsür TL :).
Bugün dağıtıma gitmiş. Bakalım kaç günde gelecek ya da gelecek mi? :) Duruma göre alışverişe devam edicem, 2. alışveriş sepetimi de doldurdum :)
35 Lira fiyat çektiler heybeye sitede 11 TL'ye buldum fiyatglar gayet uygun görünüyo :)

Sipariş vermeyi düşünen arkadaşlar için bir bilgilendirme daha yapayım.
10 parça ürün sipariş vermiştim üstte bahsettiğim gibi bunların 8 parçası bir parsel, diğerleride 1er parsel paketlenmiş bugün aldığım bilgiye göre.
2 parsel çin'den bir diğer parsel ise singapurdan geliyor. Çinden gelen bir parsel bulunduğum şehire gelmiş, diğeride gümrükde görünüyor. Singapurdan gelen parsel ise daha türkiyeye giriş yapmamış.

Sürece bakacak olursak, 17 haziranda siparişimi verdim, 18inde ödeme onaylandı, 20-21-22 haziranda ise kargoya verildi olarak görülüyor. (3 parsel ayrı zamanlarda kargoya verilmiş, bundan dolayı aynı anda elime geçmeyecek hepsi)
Şehirime gelmiş olarak gözüken parsel ise 2 temmuzda gümrüğe gelmiş, 3 temmuzda istanbuldaymış ve 4 temmuzda ise şehirime gelmiş, yani bir sorun ya da gecikme olmadığında 3-4 günde gümrükten şehire geliyor ürünler anladığım kadarıyla. Şuan gümrükte olan diğer parselim ise gümrüğe bu gece girmiş, yani yarın istanbulda olursa gümrükten geçmiş olacak, singapurdan gelen ise hala türkiyeye girmediğinden bir bilgim yok.

Sormak istediğim bir soru var aynı zamanda size, 28 dolarlık bir sipariş verdim ve yavas yavas elime geçti sayılır. Ben bunu sistemin işleyişini anlamak için verdim bi noktada yani sistem iyi işliyorsa siparişlerime devam edicem. Ama kafama takılan bu gümrükde belli bi miktardan pahalı ürünlerin takılması, geçmemesi durumu var. bene 20-25 dolarlık bir kaç sipariş vermeyi düşünüyorum böyle bir durumla karşılaşacaksam vermek istemiyorum. Bilen arkadaşlardan bir yorum alırsam bu konuda çok makbule gecer. İyi günler dilerim.

https://i.hizliresim.com/27M43L.png

Prosedürde gecen 75 euro luk tek seferlik alısveriş takılmıyor yani vergiden muhaf tutuluyor bunuda yılda 5 kere kullanabilirsiniz geri kalansa vergi memurunun insiyatifine kalmıs durumda. Onun dısında telsiz yada cep telefonu yada 3g li tablet varsa bunların fiyatı ne olursa olsun görürlerse vergi alınıor trt bandrolu falan yapıstırılıor hatta telefon görürlerse gecirmeyip geri yolluolar ama buda dedigim gibi sans işi . Memur süpelenip acıp bakarsa olan seyler onun dısında ufak tefek seylerde sıkıntı cıkmıyor ve hatta buyincoinste dropshiping olayıda var yüksek meblada alısveriş yapınca msjla yuada otomatikte olabilr fiyat misal 150 dolar adamlar bunu 70 dolar gibi gösteriolar ve süpe cekmemesini saglıolar falan .

@Uğur Recep AKGÜL

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, ben yüksek fiyatlı sipariş vereceğimi düşünmüyorum 2 yada 3 defa daha 25-30 dolar arası ayda bir defa sipariş vereceğim, bu yılda 5 defa olan durum toplam 70€ mu yoksa 5x70€ mu acaba?

Geri