Scudo Sports

Aliexpress sitesinden aksesuar alacağım bakar mısınız?

E. Yavuz

Üye
Tepki
4
Başlangıç
2004—05
Bisiklet
Ghost
Eldiven:
(link)
Kilometre Sayacı:
1. => (link)
2. => (link)
3. => (link)
Fener:
(link)

Arkadaşlar bunları almayı düşünüyorum. Kalitesi falan nasıldır acaba? Yorumlara göre kalitesinde sorun olmadığı söyleniyor. Bire kilometre sayaçlarından hangisini almalıyım?

Scudo
Feneri gönül rahatluğıyla alıp kullanabilirsin.Aynısını kullanıyorum.

@Barış TURAN
Teşekkür ederim hocam, diğerleri için bir yorumunuz var mı acaba?

Km sayacı buyincons'de (link). Ben sana bu km sayacını değilde (link) tavsiye ediyorum daha bi gelişmiş özellikli ve ışıklı.

1. Km cihazının aynisini ebaydan almıştım. Stabil çalışmıyordu anlık yüksek hız gösteriyordu. Bazen bisiklete bağlı değilken bile kendi kendine çalışıyordu. Hiç dikkat etmedim ama cep telefonu yakininda iken düzgün çalışmadığını bir yerde okumuştum.

@E. Yavuz

Malesef digerleri için birşey söyleyemem.Bir kez km sayacı taktım,dikkatimi dagıttıgından kullanmıyorum.

Kanka bi km sayaci 60 tl iken kimse sana 6 liraya km saati vermez, tabi ucuz mal alacak kadar zenginsen o ayri

olumlu dönüşler bir hayli fazla, baya bir kişi memnun gibi gözüküyor. özellikle elmaslı satıcılardan alış veriş yapın, problem yaşamayın sonra.

açıkcası ben de birçok alışveriş yaptım; forma olsun, fener olsun vs baya da memnunum.

Uzunlamasına olan km saati bende hala duruyor tavsiye etmem çok kullanışlı ve stabil değil ayrıca ışığı rezalet kenndini bile aydınlatmıyor, istersen elimde hem bu hem de başka bir model var yollayabilirim, yalnız birinin mıknatısı düşmüş, teki sorunsu.

Geri