Scudo Sports

Bütçeye göre bisiklet seçimi :)

Berkcan E.

Aktif Üye
Tepki
52
Bisiklet
Carraro
Sizce bu bisikletlerden hangisi alınır bütçem 900-1200 tl bütçeme göre bisikletler aşağıdaki linkte sizin için linkleri atıyorum buyrun:
BİSAN
(link)
1000 tl
(link)
1190 tl
SEDONA
(link)
950 tl
(link)
1300 tl (çok zorlarsam alabilirim )
CARRARO
(link)
1260 tl ( zorlayabilirim bu kadar heralde )
(link)
850 tl
BIANCHI
(link)
960 tl
(link)
1086 tl
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim başka modeller önerebilirsiniz hidrolik diskli 24 vites olması tercihimdir :) İyi forumlar

Scudo
Sedona 711 ve 721 i bir çok kişinin önerdiğini gördüm ancak ben olsam Carraro alırdım... :)

dediğiniz bisan 1000 liraysa 4-5 tanede ben alayım trink para vericem.
10 bin lira o bisan 1000 lira değil

Orhan hocam, iyi güldüm. :D

MTB şart mı hocam? İlla MTB mi alacaksın? Carraro Sportive 225 gibi bir şey düşünmez misin?

@Orhanalkaya
hocam yanlış linki atmışım :/ :D düzelticem birazdan

EDİT: XTY 5600 link olmuyor direk üsteki link geliyor
1000 tl fiyat
XTY 5850 link bundada olmuyor :/
1089 tl

Carraro bu sene kadro tiplerini ve renklerini nedense güzel yapamadı. Donanım olarak yine iyi ancak renkler ve tasarımların çoğu güzel değil.

evet öyle bnde gönlüm fazla yok onlarda bisanlarlar nasıldır bana biraz bilgi verin

Merida Crossway 40

Bisanlar hakkında bilgimiz yok genelde bisiklet alırken tamir servisi yani satış sonrası hizmet dediğimiz kriterlere önem veririz ama eğer sıfır yerine 2.el de alabilirim diyorsanız daha prof. markalar önerebiliriz..

yok sıfır almayı düşünüyorum ben bayadan beri sedona 721 i araştırıyorum artık onu alıcaz heralde 731 e de bakıcam

Sedona 731 yazdığın bisikletler içinde en iyi olanı ancak bulabilme şansın yok gibi çünkü 731'ler çoktan tükendi piyasada. Eğer 731 bulamazsan 721 yerine Carraro CRP 710'u öneririm. Donanım olarak CRP 710, Sedona 721'den çok daha iyi.

sedona 731 Öneririm Donanımı harika bir bisiklet. Alacaksan sedona al :)

bu sene almam heralde arkdaşlar seneye ilkbaharda alırım 2014 modelller nasıldır acaba ??

Geri