Scudo Sports

Bütçe 12.000 TL - Yol Bisikleti Tavsiyeleriniz

@Cenk Yiğit

O 20.000km nin 1700km'si gitti bile. Evet, bilmediklerim o kadar çok ki, bildiklerimle kıyaslama dahi yapamam. Ee tabi bu birilerine benim şahsımı eleştirme, hor görme, küçük görme hakkı veriyor mu? Vermiyor. Ezildim mi? Benim o taraklarda bezim olmaz, isteyen istediğini söylesin, bilmiyorum ve öğrenmeye geldim, haddini aşanlar kendilerini biliyor, yine de kimseden bir şikayetim yada kimseyle bir derdim yok. İsteyen istediğini yazsın çizsin, benim kimseye birşey ispatlamak gibi bir derdim yok, yollar benimdir, yeterki vücutta sağlık olsun.

@Murat Cömez

Çok haklısın, dikkatli okumamışım, yorgunum, kötü bir gün geçirdim muhtemelen halen üzerimde onun etkisi var. Kusura bakma, seni de yanlış anlamışım. Siliyorum şimdi o yazdığım alakasız yorumu.

Aslında belki de yanlış anlamadım, "12.000TL civarı" yazmışsın, işte ben de onu anlatmaya çalıştım, aslında benim aradığım bisiklet "12.000TL'ye kadardı". Civarı değil, kadar :)

Bunu açıklamak için senden alıntı yaptım, sana neden tavır alayım? Beni savunduğunu ben görmüyor muyum? Haklı olduğunu bilmiyor muyum?
Neden vurayım ki sana?

Gel gelelim diğer vatandaşlarla senin aynı düşünüyor olduğun mevzusuna, ben öyle birşey demedim Murat Bey...
Bakın, dedim ki, "Siz diğerleriyle aynı düşünüyorsunuz ŞU noktada", Oğuz 12.000TL civarı bisiklet arıyor.
Siz beni yanlış anlamışsınız, açıklığa kavuşturabildim mi şimdi?

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Scudo
@Cenk Yiğit

Düsünceniz yanlis, oguz ile dalga bu konuda gecilmedi, bisikletinin üzerine actigi konuda dalga gecildi. Evet adilcan kendini tanitdi ama oda dedigi bisikletleri alamadi ve dedigi bütceye uygun bir bisiklet de almadi. Konuyu o da baska ucuz bisikletle acti. Durum 1:1...
Konunun kilitlenmesi icin de siz degil de birakin eger forum kurallarina uymayan yazilar varsa kapatma kararini yöneticiler versin, aksi taktir de konu devam edebilir.

@Oguz_

Gerek yok silmene, biraka bilirsin...

Bunlarda sonradan ekledigin satirlar....

Aslında belki de yanlış anlamadım, "12.000TL civarı" yazmışsın, işte ben de onu anlatmaya çalıştım, aslında benim aradığım bisiklet "12.000TL'ye kadardı". Civarı değil, kadar

Bunu açıklamak için senden alıntı yaptım, sana neden tavır alayım? Beni savunduğunu ben görmüyor muyum? Haklı olduğunu bilmiyor muyum?
Neden vurayım ki sana?

Gel gelelim diğer vatandaşlarla senin aynı düşünüyor olduğun mevzusuna, ben öyle birşey demedim Murat Bey...
Bakın, dedim ki, "Siz diğerleriyle aynı düşünüyorsunuz ŞU noktada", Oğuz 12.000TL civarı bisiklet arıyor.
Siz beni yanlış anlamışsınız, açıklığa kavuşturabildim mi şimdi?

Sonradan ekledigin satirlara ben de söyle bir cevap vereyim.

Merhaba,

Amatörüm ve tahminlerime göre her sene en az 20.000km yol gideceğim ve 12.000TL bütçem var, hangi yol bisikletlerini önerirsiniz, hangi özellikler üzerinde durmalıyım?

Bunu da ben yazmadim herhal de. Neyse sen önce tesekkür etmesini ögren. Senin icin ugrasiyordum ama bundan sonra ne yazarlarsa yazsinlar umrumda degil...

@Murat Cömez

Editledim eski mesajı Murat Bey, ne söylemek istediğimi daha açık ifade etmeye çalıştım. Açıklayabildim mi?

Uzun lafın kısası 0-12.000TL arası düldül arıyorum.
Çoğunluk sandı 12.000TL dolaylarında düldül arıyorum.
Ben de bunu açıklığa kavuşturdum ve dedim ki, siz de onlar gibi 12.000TL ye düldül aradığımı zannettiniz. Olay bu.

@Murat Cömez

Bu konunun başından beri arkadaşın amatörlüğünden tutunda,bütçesine kadar dalga geçildi hatta senelik 20.000 km için günlük 55 yapmasına kadar ufak bir matematik hesabı bile yapıldı 16-17 sayfaları bulma sebebide zaten bundan kaynaklı. Şimdi @oguz_ arkadaşımız benim bütçem 12.000 e kadardı beni yanlış anladınız diyor. Bu kadar yüksek limit ortadayken kusuru bakma ama kimse gelip 5-6 liralık öneride bulunmaz

Bu konu açılma amacını çok öncelerde yitirdi daha fazla açık kalması yüksek bütçeli bisiklet arayacak kişilere her hangi bir ışık tutmayacaktır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Murat Cömez

Tamam Murat Bey, madem anlamamakta ısrar ediyorsunuz, ben de anlatmakta ısrar etmeyeceğim daha fazla, siz de sağ olun.

İlgiyi üstünde toplamak için herşeyi yapan kişilere benzetiyorum seni.
İstanbul civarında bir yerdekilerle bisiklet sürecek var ise çıkarım diyor. Kendisinin polonyada olduğunu söylüyor. Türkiyeden 12.000 TL lik bisiklet bakıyor. Polonyadan bakmıyor. 12.000 TL lik bisiklet balabilecek bütçesi var ki aldığı bisikleti görünce (sözde aldı) üstüne baya para artmıştır. 1,500 TL android alacak kadar zengin değil artı 800 TL lik androidler bile iyi iş yapıyor ki. Yurtdışındaki bir kişinin alım gücüne göre oldukça ucuz bir şey.

0-12.000 TL arası ne? 9.000 - 12.000 TL arası desen tamamda. 0-12.000 TL arası ne?

Izdırap oldu konu , Yöneticilerden de rica edelim kitlensin konu :)

Geri