Scudo Sports

Bütçe 12.000 TL - Yol Bisikleti Tavsiyeleriniz

@mustafa genç

Zincirde bi sıkıntı yok, ikinci el ama temiz yol görmemiş.

Scudo
@Oguz_

12.000 tl' ye ne oldu? Ortaları okuyamadım kardeş durumumuz yoktu.

@Kudret Kurtcebe

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, ilk yol bisikletim olduğu için abartmaya gerek yok dedim, tiagra/105 grupset bile yeterdi ama çok ucuza geldi bu grupset ve jantlar, bulmuşken kaçırmayayım dedim, gayet te memnunum bisikletimden, 20.000km sonra falan grupseti belki değişirim, 3lü sistem benim favorim değil açıkcası ama bir dura ace sette düşünmüyorum, eskiyen parçayı değiştirmeye para yetiştiremem, ileriye dönük olarak gözüm ultegra 6800 de.

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
bravo valla iyi kafa buldun milletle '12bin veririm, yılda 20bin km yaparım' söylemleri ile. bence sana şu bisiklet yakışır, kaçırma; (link)

bütün yazılanları okuyamadım fakat arkadaşın dediği "Amatörüm ve tahminlerime göre her sene en az 20.000km yol gideceğim" demesi garibime geldi. Bu demek oluyor ki;amatör olup, 365 gün, günlük minimum 55km yol yapmak gerek. ne diyelim, kolay gelsin.

@S. Orçun

Sürüş yapmaktan zevk alıyorum, amatör 20bin km yapar mı? Seviyorsa bu işi yapar, sonradan bisikletçi olmadım, çocukluktan beri zevkle sürüyorum.
Atış serbest, atma ziya demek te serbest, gelirsen bir gün gel iki rampa çıkalım beraber, ne dersin?

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
@Oguz_
Katılıyorum. İstedikten sonra yapılmayacak bir km değil. Bir yılda 365 gün ve 52 hafta var, haftada 1 gün full dinlenme 3+1+3 dersek, 52 gün off. Hadi 13 gün de benden. Kaldı 300 gün.
20000/300=66,6 yapıyor. 33,3 km git 33,3 km gel desen bitti. Bu da yapsın 3 saat en fazla. Akşam 8'de çık, 11'de gel. Ama bana tek sorun 33,3 kmlik yolu bulabilmekmiş gibi geliyor. Böyle bir yol olduktan sonra ben de 1 yıllık bir hazırlığın ardından bu tempoya girebilirmişim gibi geliyor. :D

Matematik bu abi. Her şey ortada. Kilit nokta: İstemek.

17 sayfa, 164 yorum insanlar askerlik anılarını konuşmadıklarına göre demek ki ciddi birşeyler var ortalıkta. Yorumları okumaya üşenecek bir yapıya sahipsek 20.000 km de hayal ürünü gelebilir doğal olarak. Allah hiçbirimizi üşengeç ve önyargılı yapmasın inşallah. Pedalına kuvvet Oğuz :)

Yol bulmak neden sorun olsun Ali bey? Adada bile yol var sonuç olarak, parkur küçükse dön baba döneriz artık Mevlevi olma yolunda.

@Oguz_Seviyenize ve olgunluğunuza hayran kaldım + tebrik ettim. :)

Eğer bu konu benim konuma bir gönderme ise kılıçları çekerim ona göre topladım ben bisikleti ama 12.000 i bulmadı gerek kalmadı şimdi bi kadro alıcam clx 2.0 üzerinde duruyorum yada eskiden lotto belisol un kullandığı canyon u alacağım ... lütfen dalga veya ego tatmin etmek için konu açmayın saygılar ....

@Abdullah.R
Teşekkür ederim Abdullah Bey, orta yaş ve üzeri insanları spor ve bisiklet ile alakadar görmek beni sevindiyor, Silivri'ye geldiğimde dilerseniz tanışabiliriz.

Topladığım bisiklet te bu:
www.bisikletforum.com/showthread.php?t=136199

@adilcan adısanoğlu
Bu konu 25 Mart 2014'de acildi sen ise konunu 29 Mayıs 2014 acmissin. Demekki senin konuya karsi acilmis bir sey yok ortada. Ayrica dalga gecmek icin yada ego tatmin etmek icin konu acilmamis.

Durum senin konunla ayni...

Sen: Aradigin bisiklet 10000 12000 TL arasi
Oguz: Aradigi bisiklet 12000 TL civari

Burayakadar ayni yalniz oguz yaklasik senden 2ay önce acmis konuyu.

Sen: 12000 TL'lik bisiklet almadin
Oguz: Oda 12000TL'lik bisiklet almadi

Sonucta ikinizde ayni degerdeki bisikletleri aldiniz ama aradaki forum tarafindan yapilan önyargilik ve ayrimcilik....

Senin actigin konuyu desteklediler ve 12000TL'lik degil de ucuz bisiklet aldigin icin tebrik ettiler...
Oguza 12000TL'lik konu actigi icin söylemediklerini birakmadilar ve ucuz bisiklet aldigi icin daga gectiler...

Kimse susmasin cevap versin.... Oguza demediginizi birakmadiniz ve diger arkadasi daima tebrik ve taktir ettiniz. DOGRUMU, DEGILMI ??????

BAna yazdiklarim icin her seyi söyleye bilirsiniz ama ben bir bisiklet seveni olarak böyle seyleri kiniyorum, kusura bakmayin ama böyle hic bir yere bisiklet konusunda varilmaz.

@Murat Cömez

Üzüldüğüm tek nokta belirtseymişim keşke, "12.000TL'ye KADAR" diye, bu kadar insan da yanlış anlamazdı.
Bütçe 12.000TL ne demek? Bana göre aşikardı, cebimde 12.000TL var ve bisiklet alacağım demek.
Bu demek değil ki ben 12.000TL'lik bisiklet alacağım, işte bu noktada ya ben anlatamadım yada anlaşılmadı, önemi yok bu saatten sonra.

@Oguz_

Oguz sen herhalde benim yorumumu yanlis anladin, ben aslinda sana destek olsun diye yazmistim ve konunun icersin de cogu yer de sana destek vermistim.
Benim yazdigim yoruma karsilik yazdigin cevaba bir anlam veremedim. :(

@Murat Cömez

Murat Abi anladım ben senin ne yazdığını ve yazdığım yanıt senin yorumuna bir cevap niteliğinde yada devamı niteliğinde değil.
Sen beni yanlış anlamış olmayasın? Ben sana ithafen yazmadım son mesajımı, genel olarak, vatandaşı bilgilendirmek istedim.
Şimdi diyeceksin ki? E madem öyle, niye alıntı yaptın?
Çünkü demişsin ki, "Oğuz dedi ben 12.000TL lik bisiklet alacağım." İşte bu yüzden senden alıntı yaptım ve orayı açıklığa kavuşturdum, çünkü tekrar altını çiziyorum 12.000TL lik bisiklet alacağım demedim, bütçem 12.000TL dedim.
Çoğunluk senin gibi düşündü zaten, sana bir sitemim yada kızgınlığım yok, kimseye yok ;)

Ayrıca haklısın da, ne söyleyeyim, yazılanlar çizilenler ortada ve aynen söylediğin gibi ve sonuna kadar da haklısın, bu zihniyetle bir yere varamayız.

@Oguz_Ben teşekkür ederim. Sizle tanışmaktan mutlu olurum. Bu arada bisikletiniz de hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

• Beğen
Tepkiler: Silivrili
@Murat Cömez

2 konuyuda açıkdıklarında biraz takip edip bırakmıştım @Oguz_ ile bu kadar dalga geçilmesinin nedeni ne istediğini bilmemesi,ilk defa yol bisikleti kullanacak olması bunlara rağmen yıllık 20.000 km hedeflemesi ve kendi konusuna yeterli sürede cevap vermemesiydi cevap verdiğinde ise yeterli doyuruculuğa sahip olmamasıydı. @adilcan ise açtığı konuda kendini hem tanıtarak hemde ortaya koyduğu seçenekler üzerinden yürüdüğü için pek eleştirel durumlara maruz kalmamayı başardı . Bence artık bu konunun'da kitlenme vakti geldi

@Oguz_

Ben öyle bir kelime hic bir yerde yazmadim ("Oğuz dedi ben 12.000TL lik bisiklet alacağım.") sen galiba yazilari iyi okumuyorsun, ben aynen söyle yazdim "Oguz: Aradigi bisiklet 12000 TL civari", benim yazdigimla senin yanlis yazdigin kelimenin arasinda daglar kadar fark var.
Ben cogunluk gibi düsünseydim, forumda sana karsi yazanlara kizmaz ve seni desteklemezdim. Hatda seni evime kadar bisiklet icin davet etmistim. Bundan sonra sana ve senin konuna yazmam ve seni desteklemem.Tesekkür yerine diger sana söylemediklerini birakmayan kisiler yerine koyulduk... SAGOL.

Geri