@Murat Cömez
Neredesiniz Murat Bey? Profilinizde Giresun görüyorum, benim kütüğüm Giresun'da bu arada. Sadece, sorunuzu kulak arkası ettiğimi düşünmeyin diye, nezaketen açıklama yapma gereği hissettim, genel olarak kendimi savunan birisi değilim, gümrük hakkında bilgim yok evet ve bu şüphe yaratan durum hakkında kendimi savunma gereği hissetmiyorum ama herhangi bir artniyetiniz olduğunu düşünmüyorum ve açıklamamı istiyorsanız iyi niyetinize binaen özelden size gereken açıklamayı yapacağım. Teşekkür ediyorum ilginize.
@Levent EROĞLU
Nerede kullanacağım, ne gibi aksiyonlarda bulunacağım?
Genellikle akıcı yollarda,
Malum otobana bisikletle giremiyorum kurallar ve cezalardan ötürü, fakat otobana yakın (yani çok fazla bağlantısı olmayan, kavşağı, kırmızı ışığı, yayası, kaldırımı, tranvayı v.s. akıcılığı bozan unsurların olmadığı yollarda) sürmekten keyif alıyorum. Yaşadığım şehirde gerek şehir içinde gerekse şehir çevresinde bu tip yolları sıklıkla bulmak mümkün. Yarışlara falan katılmayı düşünmüyorum zaten an itibariyle katılmamın da bir anlamı yok amatörüm, tamamen hobi ve keyif amaçlı ama kendimle yarışmayı, spor yapmayı seviyorum, konforlu ve rekabetsiz bir sürüş yerine, uzun soluklu ve nabzımın yüksek attığı, bacaklarımın zorlandığı sürüşleri tercih ediyorum.
Yedek parça, servis, muhatab çok güzel konulara değinmişsiniz, teşekkür ediyorum ve bu hususları öncelikli olarak göz önünde bulunduracağım.
Az çok benim için zevk ve amaç açısından önem teşkil eden şeylerin ne olduğunu ifade ettim, siz bana bisiklet tercihi konusunda bu yanıtlar ışığında ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz?
Genel olarak yaşadığım şehirde yaygın ve servis imkanı bulunan markalar (emin değilim, tam olarak araştırmadım henüz, Canyon, Cube, Unibike, Ghost, Giant, Scott, Merida, Kross, Specialized) mutlaka atladığım markalar da vardır, çok tatmin edici bir cevap olmadı bu ama yine de paylaşmaya çalıştım.