Aydınmotobike ı biliyorum ama tur düzenlediklerini bilmiyordum onlarla irtibata geçicem, teşekkür ederim..
Msn den sizi ekledim konuşuruz..
Bursa Osmangazi de oturuyorum yani merkezdeyim, buyrun bekleriz.
mustafakemalpaşa da biz varız bu ayın 28 inde tuırumuz var gece konaklamalı çataldağ ve su uctu şelalesi buradan takip edebilirsin tum bursa ekibini bekleriz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82651
Arkadaşlar mrb bende osmangazide oturuyorum uygun bisiklet bakıyorum sedona 701 ve kron xc 250 bursa nereden bulurum yada tavsiye edeceğiniz bisiklet varmı max 500 tl ye kadar çıkabilirim.
yakında almayı düşünüyorsan elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız gerek tanıdıklara bakarız gerekse fiyat ve ekimman hakkında bilgi verebiliriz
bursa yeşil pedal ramazan bozkuş 0537 859 71 93
@ilyas karakulak
neden merak ettiniz ilyas bey yalnız bisiklet süremiyor musunuz?ayrıca konu başlığı ile yazınız pek bir alakasız olmuş.Pazar günü gölyazı turu var bir kısmımız orada olacak.Anlayacağınız biz szaten çoktan maceraya hazırız
mecitbey bugune kadar kaç macera yaşadınız. macera dediğiniz merinos park botonik park değildir umarım. gölyazı turunada saat belirtirseniz sırameşelerden 4 arkadaş katılmak istiyoruz.
Arkadaşlar bisikletimi değiştirmeyi düşünüyorum whistle miwok 1051D alsam
bianchi troy' mu bianchi troy hakkında pek iyi yorumlar okumadım kullanan arkadşlarımda pek iç açıçı konuşmadı. whistle miwok 1051D sıfır düşünüyorum.
bianchi troy 2010 model az kullanılmış. yardımcı olursanız sevinirim.
@ilyas karakulak
fotoğraftaki siz misiniz? eğer sizseniz gölyazı size afedersiniz ama "tırt" gelir.Sizi anca amerikadaki kanyonlar paklar yok bu fotoğraf alıntıysa gerçek fotoğrafınızı koyun da bursalı bisikletçiler olarak tanıyalım maceraperest ilyas beyi.Eğer isterseniz şahsen gidip gördüğüm ve fotoğrafladığım yerleri forumda paylaşmaya hazırım.mesela BOTONİKsaygılar.
@ilyas karakulak
demekki fotoğraf size ait değil.Şayet şu koca kayadan atlayan siz olsaydınız bu soruyu sorma gereği bile duymazdınız diye düşünüyorum?Yanılıyorsam lütfen uyarın.Saygılar