Scudo Sports

Bursa

"Tevazu her insanda güzeldir,fakat zenginlerde daha da güzeldir.Kibir her insanda çirkindir ama fakirlerde daha da çirkindir." Selçuk abi harika bir yazı çok beğendim kim söylmiş peki bunu?

Scudo
HOŞ GELDİN VOLKAN....gezilerde görüşmek dilegiyle hayırlı olsun. biken...
güzel bir başlangıç olmuş....

Bisikletiniz hayırlı olsun iyi günlere kullanmanız dileği ile hayırlı pedallamalar saygılarımla...

@akseki

geçmiş olsun arkadaşım.. ülkemizde insanları bilinçlendirmek veya birşeyler istemek çok zor.. yurt dışıyla kıyasladığımız zaman bisiklet yolunu geçtim bisiklet otobanı olan ülkeler var..ben bu yolları türkiyede olacağına ümit etmiyor ve inanmıyorum .. alt yapı yok kaldıki ülkemizde böyle bi konu için çalışma yapılacaınada inanmıyorum..

okumuş kültürlü falan yalan ki birde başımızdakilere anlatacaz durumu. ben uludağ ünivesitesinde okuyorum. 6 yılı devirdim. ilk geldiğimde tek tük formalı bisikletli kişiler görüyordum. 3. sene eve çıkmayla birlikte bisiklet aldım. sayı pek artmadı. ama benim arkamdan bir akın çıktı diyebilirim. bu akından kar edenler oldu neyse :)

geçen sene üniversite için bisiklet yolu yapıldı. aslında normal yola bir çizgi çizdiler yol yaptık dediler. haliyle olmuyor. 2 araç yanyana gidince mecburen kaldırıma atlamak zorunda kalıyorum. hatta sıfatlandırmak istemediğim tipte insanlar (ki dikkatinizi çekerim hala üniversite sınırları içindeyiz) karşıda yaya yolu dururken bisiklet yolundan gitmeyi tercih ediyorlar....

valla kimse gücenmesin ben direk üstlerine gidiyorum. dönüp laf edenler oluyor. cevaplarını yapıştırıyorum. hatta geçen baya bir ordu gibi inadına kaldırım değilde bisiklet yolunu kullananlar arasına daldım. tam anlamıyla bovling topunun labutların arasına girmesi gibi hepsini saçtım.

daha motorsiklet olayını kavramamış bir topluma bisiklet kültürü hele birde bisiklet yolu mantığını kavratmamız çok zor. yapılamaz demiyorum ama artık torunlamızı mı kalır orası tartışılır.

benimde ilk bisikletim sedona ,ydı sorn
a tatmin olmadım değiştirdim. bu işin sonu yok iyi başlangıçgüle güle kullan.

Hocalarım.Bakıyorum da ne zamandır Bursa'da geziler vs. yok.Ben bu aralar dersler vs. derken sadece cumartesi günleri öğlenden sonra boş vakit bulabiliyorum.Hafta sonları çıkartalım bisikletleri gezelim tozalım.Mesela bu cumartesi için zeyniler köyü yapılabilir.Fikirlerinizi bekliyorum.

aydın bisikletin akvititesi var bu hafta sonu. isterseni bir bakın gençler.

(link)

21/03/2010 PAZAR BİSİKLET TURU

HAREKET YERİ VE SAATİ:07.30 AYDIN BİSİKLET (ARAÇ İLE ÇIKILACAK)
BİSİKLET İLE HAREKET YERİ:OTOSANSİT (ANKARA YOLU)
GÜZERGAH:OTOSANSİT,KESTEL,AKSU,İNEGÖL.(İNEGÖL ESKİ YOL)

@erim yıldırır pm atmışsın ama 50mesajım yok cevap yazamıyorum o yüzden buraya yazıyorum

bende bugün gördüm. normalde takip etmiyordum ismet abinin sitesini. şans eseri gördüm.

Geri