Scudo Sports

Bursa

Scudo
hayırlı olsun :) bol pedallar...

abi ben seni geçen hafta görmüşmüydüm mihraplı parkının ordaydın ? bende bisikletle antrenman yapıodum hatta meridaydı benimki :)

ilk önce insanları bilinçlendirmek lazım bence ve bende katılıyorum soylediğiniz şeylere benim bildiğim bisiklet yolu bi fsm de var orda insanlar aldırış etmiyor ayrıca başımdan bi olay geçti anayoldan giderken ara yoldan bi araç hiç bakmadan önüme fırladı az kalsın çarpıyodum ama ne yazıkki araçtan kaçıcam derken yolun ortasına düştüm arkadan gelen araç eziyodu son anda durdu.. kurallara uyan insanlar çok nadir artık benim yerimde başka bir araç veya yaya da olabilirdi :(

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
erim sen ne zamna girdin yaw bende daha yeni girdim bisikleti aldın mı bari :D

@akseki

Gördüğün sanırım eski sahibiydi. Kendisi sağlık sorunları nedeniyle bisikleti satmak zorunda kaldığını söyledi.

Sağolsun arkadaş bisikletin yanında faturasını, sigma 1106 bilgisayarı, sedona pompa ve kask'ta verdi.

Bugün Aydınmoto'ya gidip kaliteli bide kilit edindim :) Tek eksiğimiz güneşli günler ;)

iyi günlerde kullanın.başlangıç için gerçekten iyi bir bisiklet.

yeni bisiklet almayı düşünüyorum genelde şehir içinde kullanacağım ama bayırlarda iyi olmasını istiyorum bisikltler hakkında hiç bir bilgim yok kesinlikle dağ bisikleti almayı düşünüyorum pişman olmayacağım ve uygun bisiklet önerilerinizi bekliyorum ben kron xc 500 almayı düşünüyordum sonra whistle mıwok 1052 D yi gördüm çok beğendim sizce benim için hangisi daha uygun yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
:)

@selçuk sezer
aynen katılıyorum tercih doğru...:) bol pedallar...

merhaba, bursa bisiklet konusunda oldukça aktifsiniz tebrikler...

Geri