Arkadaşlar geçen hafta Orhangaziden 8 arkadaş İznik Gölü çevresini dolaştık. (92km.) Çok zevkli bir turdu. Orhangazi çevresinde çok güzel etaplar var. Yakınlarda olan varsa tur organize edebiliriz.
Arkadaşlar merhaba. Siteye yeni üye oldum. İsmim Emre. 17 yaşındayım. Bursa/Nilüfer/İhsaniye'de ikamet ediyorum. Bu siteye bir abimin tavsiyesiyle üye oldum. Bisiklet severler için gerçekten çok yararlı bir site. Henüz profesyonel bir bisikletim yok. Şehir bisikletim var. Fakat birkaç aya kadar bir mtb toplayacağım. (Sn. Kemal Abimin (madaxe) yardımlarıyla ) En kısa zamanda mtb'mi toplayıp turlarınızda bende aranızda olmak isterim. Saygılar...
Selam Bursalı bisiklet dostları,
Kasımdan itibaren Bursa'ya taşınıyorum.
Tanışmak ve kaynaşmak isterim...
Bana bursa ve çevresi hakkında rehberlik edersiniz umarım....
merhaba Nau04 daha öncede bisiklet konusunda yardımcı olmuştun hasanı tavsiye etmiştin.abi tur konusunda yada antreman bi düşüncen olursa görüşelim sevinirim.
slmm ben de mudanyalıyım teli veriyim ordan görüsebilirz 05346110128 burdan bulabilrsinz beni mudanyadan bisikletci eleman arıyorm bende turlara gidicek egr olrsa gideriz her türlü benm için her yol parıs günde 200 km ye kadr yolu var ok
merhabalar cihan seni bazan görüyorum yanılmıyosam tabi buradan akıcı bi şekilde görüşelim.küçük biyerde organizasyon yapmak daha kolay olmalı.önümüzdeki hafta komple müsaitim.Nau04 de var mudanyadan bursadan arkadaşlar da var.yapalım abi yazık oluyo
Herkeze merhabalar.Ben bursa'dan Kaan Varol. Çekirge'de oturmaktayım. 1 haftadır kaç yıldır pek kullanmadığım bisikletim(amörtisörlü standart bir bianchi) ile bademliye kadar gidip geldim ve çok hoşuma gitmeye başladı.Ama maalesef standart bir bisiklet pek sağlam değil gibi bayır çıkarken viteslerde hep problem yaşatıo filan falan.. dolayısıyla pro bir bisiklet almak istiyorum.Dün aydın bisiklete gittim.merida tfs xc 100 hidrolik fren'li modelini ordaki satıcı arkadaş tavsiye etti.Dediğine göre trek 3900 ve bianchi elite'den daha iyi ve sağlam bir bisikletmiş.Fiyat olarak orda 1290 dediler.Fakat erdoğanların sitesinde meridanın 300 modeli indirmde 1270 lira.Bu 2 bisiklet arasında fark varmıdır acaba?Ve tavsiye edebileceğiniz başka marka ,model ve satıcı varmı acaba fiyat olarak 1500tl'ı fazla aşmak istemiyorum.Bu arada boyum 180 kilomda 100 yani sağlamlık biraz önmeli Saygılar herkeze iyi sürüşler