Scudo Sports

Bursa

@kir-pi

Saol :)

Tophanede minübüsler var uludağa çıkan, orada

Ben soğuk suyu severim ve girmek istiyorum ;) :D:D

Scudo
Evetttt gel vatandaş gelll :D tura gel, yok böyle bir tur :D Süper olmasını diliyorum Allahtan :) İnşallah çok çok çok eylenip adrenalin bombası olucaz :)

off off durum müsait olsada gelsem umarım işlerim bitince bi tur daha yaparız

haycandan uykum bile gelmedi son 3 saat konu kapanıyor....bundan sonra yolumuza baksak ii olur...:D

dağ yolcusu kalmasın konu kapanmıştır arkadaşlar 6 ay sonra bende gelmek istiyom die kimse yazmazsa sevinirim.....

extreme team olarak biz 6 kişi çıktık uludağ göller bölgesine hava gayet güzeldi.eğlenceli başlayan gezi önce muratın arka aktarıcı kırılmasıyla biraz üzüldük ama yolumuza devam ediyorduk ki iniş esnasında bi arkadaşımızın talihsiz kaza gecirmesi moralleri 0 a inidirdi.hastaneye gitti ama umarım büyük bişi yoktur.kendisine gecmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

extreme herseyin doruk noktası boyle bir grupa girmek isterdim ama konyadayız x)

teşekkürler arkadaşlar sağ olum ama önemli bişi yok kafada 8 dikiş var birazda sıyrıklar var geçince bişi kalmaz siz sıkmayın canınızı. bir dahaki inişe kadar düzelir :D

bak ayhan mısın nesin forma işin olmadı diye havalanma ben sana sunucunun msniinin verdim eee ne görüşmedin onla lütfen terbiyenizi takılın 2 kişi olup beni banlandıecaklar olacak sonra o

bak benim konuşmalarımda aşşalayıcı veya terbiyesizce bişiler varmı banlıcaklar die korkuyosun siee ayhanmısın nesin gibi laflar kullanıyosun ben seni sadece dürüst olman konusunda uyardım.sen değilmisin ne forması ben forma yaptırmadım dien tamam onu gec.neden ukalaca siee gibi laflar kullanıyorsun seni sadece terbiyesizce konuşmamakonusunda uyarıyorum yoksa ne işim olur seninle tamam olmuyo dedin sonra sana bişi dedimmi ben.sen 12 yasındayım dedin bende tam 2 katı büyüğün olduğumu söyledim ama senin bana karsı konuşmalarına bak.ayıp ama..

• Beğen
Tepkiler: Berkay Mestan
yaş sınırını yerinde buldum.19 yaşında,formda bir erkeğin kondisyonuna kolay kolay yetişemez benim gibi işten güçten anca fırsat bulup da spor yapmaya çalışan 28 yaşında biri

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
@bansheee

özürdileyerek cevp vermek istiyorum size bisikletçi grupları hızlarını herzaman en arkadaki arkadaşlarına göre ayarlarki grup dağılmasın die.saygılı olduktan sonra bay bayan farketmemeli derim.

• Beğen
Tepkiler: Berkay Mestan
Geri