Scudo Sports

Bursa

Scudo
kendine güvenen macerayı seven herkesi hafta sonu bekliyoruzhttp://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=1930600&id=711134906

• Beğen
Tepkiler: kurtulus16
berkey sen bi gurup yapalım dedin bizm guruptan başka kimse yok msjlarda yav olmaz kardeşim nerde bu gençlik dağ,bayır,ova,il,ilçe,köy nereye pedallamak istiyorsan bu sayfaya tıkla...bu arada arkadaşlarım hiç yanlız bırakmadıkşları için huzurlarınızda hepsinet tek tek teşekkür ederim....

• Beğen
Tepkiler: Berkay Mestan
abi benide alırmısınız gurubunuza bende gelmek istiyorum he demen yatarli seni sırtımda bile çıkarırırm küçümencik denilen o en zorlu parkuru küçük zirveye :D:D:D

@nicaleus
gel kardeşim ben uludağ turu yapıyorum istersen ekle e_kurtuluss@ bu pazar gene cıkacagım

bu sefer zirve defterinide karalayalım extreme burayada geldi yazam imza cakam altınada katılım olursa zevkli olur kuzen sen ben muro zaten bi elem musayıda aldıkmı e bide yeni arkadaşlar bulabilirsek o gün zaten mükemmel demek.

musaya yazık olacak garibim geldiğine gelecegine pişman olur :D zaten yaraları yeni iyileşti :D:D:D:D

iyi geceler arkadaşlar bursadan telefirik ile uludag sarı alan mevkine 3 lira bisiklet parası kısı parası 6 lira verip uludağ cıkma sansınız vardır bu pazar ben sarı alan mevkinde olucam eğer isterseniz beraber macera yaşayabiliriz saygılarımla

dostum 10 liraya tam olteller mevki yapsak ordanda göllere tırmalasak dah ii olmazmı pazar günü saat 8,30 gibi tophane önünde buluşalım gelmek isteyen arkadaşlar....

gelecek arkadaşlar sedece lastiklerini sökmek için anahtar bulundursun mandallı benimki die espiri yapmayın mandal ayrı tabiki.10 liraya kişiyide bisikletide otellere taksici veya minibüscü götürüyor.

Ayhan abim ve extreme grubundaki abilerim... Gelmek isterdim ama biliyorsunuz :'( hayatımda en çok görmek istediğim yer göller,BAKACAK,küçük zirve, büyük zirve ama bu turu kaçırmam gerçekten hayatımın en kötü gününü yaşatıcak bana :(:(:(

Bu haftasonu kaynadı sebebini biliyosun (KAHRETSİN İŞ YERİ PİKNİĞİ) anneme göre onun işyerindekilerle vakit geçirmek daha iyiymiş:boese157: hayatımın turu olabilirdi belkide :( çok mutsuz olucam bu 4 gün :(:(:(

berkay ım bende gelebilirmiyim (malum bianchi ) ?? ama tarih falan belirtmemişsin (bi gruba katılmanın zamanı geldi de geçiyor bile )

Geri