Scudo Sports

Bursa

Şu an takıldığım 4 grup var ESKO DIŞINDA... ve bu 4 grubu birleştirmek istiyorum... yukardaki yorumu geçen Ayhan abimizin grubu, benim grubum, Yıldırımda bir grup var o, birde birkaç abimiz daha var... grup isimleri şöyle :
Ayhan abinin grup : Extreme
Benim grup : MT.X
Yıldırımdakinin adı yok :D
öbür abilerimizide benim gruptan sayın...
Turlarımız %70 arazi %30 yol olucak BU KURULACAK GRUPLA İLGİLENEN TÜM BİSİKLETSEVER ARKADAŞLARIMIZ VE ABİLERİMİZ BENİM E-MAİL ADRESİMİ EKLEYEBİLİRLER... thunder.moon@windowslive.com

Scudo
Bu konuda benimde söylemem gereken bişeyler var sanıyorum ve ayrıca Taneri kınıyorum ama pekte terbiyesiz bir çocuk değildir ani bir dalgınlık sonucu olabilir diye düşünüyorum...
Bursadaki -18 bütün arkadaşlarımızı toplamaya çalışan ben bu başlığı görünce şaşırdım sanki yaş ayrımı yapılıyor gibi... İlk önce insanların performansı, yanlış hareketler yapması, terbiyesizliği vb. konular YAŞ İLE ALAKALI DEĞİLDİR diye düşünmekteyim ben 17 yaşındayım ve tura genel olarak muhabbet amaçlı katılıyorum ve en uzun gittiğim yol Bursa-Kumla (120) km. şimdi bu benim daha uzağa gidemeyeceğim anlamına tabiki gelmiyor... ve diğer arkadaşlarımında... insanlara lütfen önyargılı davranmayalım :( Bence burada Ayça ablamızın yaptığı hata şudur : Kız arkadaşlarla tura çıkayım en azından erkeklerle çıkmaktan iyidir... (buna kızmasın çünkü 2 konu açmış ikisindede bayan arkadaş olayını büyük derecede vurgulamış ) Bence yani benim kişisel düşünceme göre bu tür turlar ve organizasyonlar CİNSİYET kelimesi altında ayrılmamalı ve ayrıca yaş olayına tekrar gelince aramızda benimle yaşıt olup başarılı yarışçılar olan arkadaşlarımız da var... ;) Ayrıca yeterli derecede terbiyeli, sakin ve oturaklı insanlar...

yaş sınırı olmadan erkekleri ben alıyorum gelin arkadaşlar ve abilerim bu arada flood yaptım sanki görevli yetkililerden özür diliyorum...

Bu bölümdeki arkadaşlarımızın birleşemediğini farkettim ve ben bu projeyi istiyorum... şu an bağlantıda olduğum gruplar var, hepsini birleştirmek istiyorum ve birkaç arkadaşım var onlarıda buraya davet ediyorum artık BİRLEŞELİM:rolleyes: Grup üyelerinden istediğim tek şey: kask. (e tabi bisiklette olursa hiç fena olmaz hani:D) bu gruba katılmak isteyen arkadaşlarımın ve abilerimin : thunder.moon@windowslive.com adresini eklemelerini istiyorum :) Birleşelim, eylenelim, ve harika bir grubumuz olsun istiyorum ( çokmu şey istiyorum :( ?) buradan ve e-mail adresimden temasa geçelim lütfen...

yürüyün be gençlik kim tutar sizi..:D:D:D ara sıra bizde takılırız yaş sınırı yok dimi yoldada bırakmazsınız geride kalırız falan:D:D

• Beğen
Tepkiler: Ercan Saygılı
hafta sonu bizimkilerin yarısı dağ yarısı deniz diyor sizin fikri nedir beyler sabah dükkandayım yine specer alcam bi arkadaşa konuşuruz...berkay

sadece senin yasının tam 2 katı olduğumu bil yeter.forumda forma yaptırıyom dedin tsört cıktıı oyun bahcesine cevirmişsin burayı bee...

• Beğen
Tepkiler: Berkay Mestan
:D:D Ayhan abi sen bizi bırakmada gerisi kolay :D yaş sınırı gibi bir saçmalığımız yok ;) :)

süpersiniz arkadaşlar ama kask alana kadar burdan takip edicem sizi galiba :)

sağolasın kardeşim :) tamam bende gelicem,kask kullanmıyorum zaten ama hani zorunluluk varsa topluma uymak gerekir

Kask ZORUNLU DEĞİL güvenlik amaçlıdır :) diye düşünüyorum... Grubumuz herkeze açık :)
İrtibat : 0506 717 00 88 , thunder.moon@windowslive.com msnimi eklerseniz veya beni cepten ararsanız görüşebiliriz :)

berkaycım bursaya yolum düşerse gruba ben de katılırım :D :D

Geri