Scudo Sports

Bursa

Scudo
@Ediz Tevfik Özgan

valla bı turcu bızız sanırım bızde dun gundogdu kursunlu güzelyalı mudanya ve bursa bı tur yaptık ....

hafta sonuda bı sorun cıkmassa yaparız bı tur

@Ediz Tevfik Özgan

güzel bir gezi olacak sanırım ...buluşma yerini ve saatini hatırlatta gelelim...

ediz abi kusura bakma ama pazar için yalnız yapacağım farklı bi tur planım var. başka zaman beraber pedallarız inşallah.
bu arada akşamları iş çıkısı bademli-mudanya-gündoğdu taraflarına gidiyorum, güzel araziler keşfettim bomba gibi bi parkur çıkarıyorum full arazi nerdeyse..

@Ediz Tevfik Özgan

OK GÖRÜŞMEK ÜZERE........

@Ediz Tevfik Özgan

arkadaş şanslı o yönden:cool:,ben ise oyönden bi o kadar bahtsızım.

bu arada fatih bey neden yalnız çıkıyorsunuz tura,''çılgın yalnızlar''ımı oynayacaksınız ??????????????

bu haftasonu çalışacağım.o nedenle öğlene kadar yalnız başıma çıkacağım araziye.bilginize.ama katılmak isteyenlerede hayır demem;)

Cumartesi günü uludağda bir yerlerde kamp yapacağız sanırım ama , neresidir bilmiyorum. ben de gelemem anlayacağınız !

@elman_temel

sayın elman bey belki fırtına falan çıkar gelemezsin diye yalnız takılcam.. :cool:

bu arada işten 6 da çıkıyorum hafta içleri...tabi işe bisikletle geliyorum...

@Ediz Tevfik Özgan

hangi hafta? c.tesi gidip kamplımı.? yoksa pazar günü birlikmi.?
ben ikisinede ok derim ..

@Fatih Özgenlik

sevgili fatih beyciğim,o fırtınada köpek bile dışarı salınmaz biliyosun.
kıstasa kıstas ;)

@bicycle16

1-Bu pazar, çiğdemler solmadan.2-Yok c.tesi işimvar ama Benim uludağ çevresi turu planım var aslında 1.gün boğazova 2.gün inegöl üzerinden turu tamamlama şeklinde. Önümüzdeki ay düşünüyorum ama kısmet olursa tabi.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@Ediz Tevfik Özgan

abi şungezi önerini (planını) bir şablon çizip anlatsan diyorum :) anlaşılır bir şekilde ;) saygılar

merhaba arkadaşlar bende bursadayım! gezilere katılmak istiyorum bende güncel konularda yeni topikler açılırsa memnun olurum. yeni yerler yeni kültürler görmek güzel olur die düşünüyorum. inşallah en yakın zmnda güzel bi organizasyon olurda stres atarız biras:):)

@elman_temel

köpek bile salınmayan havalarda bisikletle uludağa çıkılabiliyormuş, bunu da anladık...

@Ediz Tevfik Özgan

abi bu uludağ turuna beni de yaz... ama bir gün de yapamazmıyız bu turu, biliyosun ben de kamp malzemesi hak getire.

bi de benim biber gazı sende mi kalmış :eek:

@bicycle16

Tabi bu taslak önerilerinizi beklerim.

http://img380.imageshack.us/img380/9436/daevresiyh4.jpg

QUOTE=Fatih Özgenlik;316653]abi bu uludağ turuna beni de yaz... ama bir gün de yapamazmıyız bu turu, biliyosun ben de kamp malzemesi hak getire.

bi de benim biber gazı sende mi kalmış :eek:

Seninmiydi o bende sahibini arıyodum frma konu bile açtım 'biber gazı kimindi' diye. Sana ceza bizile pedallarsan alırsın. :D Yok beşevlerin altındaki sanayide dimi işin. ben sana salı- çarşamba getiririm olurmu?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
Ediz hocam toplam kaç km bu yol ?
Bir günde yapmanın gereği yok bence. Tek bir böcek, bir çiçek, molada iki sohbet etmeyeceksek , eve trainer alır , deli gibi terler , trainerden kalkıp duşuma giderim.

kaçar gibi gidip , kovalamışlar gibi dönmeyelim :)

150-175 civarı.Bu turu 2 gün diye düşünüyorum ama yarınki bu değil. 1. gün boğazova olarak işaretlediğim yerde kalmayı 2.gün inegöl üzerinden dönmeyi planlıyorum.:) Ama boğaz ovadan yol varsaki vargibi oylata gidip :cool: artık orda kaçgün kaplıcada kalacaksak bi hamam sefası araya konularak ;) yada yol boyunca olan şelaleydi,:eek: kayaydı gibi olaylara takılarak günlerce de uzatmak mümkün . Ah ah zaman.:(

Bu pazar sabah yola çıkp koca yaylada çiğdemleri seyreyleyip dönmek planım.Bu yaklaşık 100 km olur

Geri