Scudo Sports

Bursa

Bursa ya normalde senede bir kaç kez gidip gelirim fakat şehir içine kolay kolay girmem. Dün Nilüferdeydim ve şunu fark ettim ki Bursa'nın yolları hemen hemen her yeri rampalardan oluşuyor ve öyle böyle bir rampa da değil yürürken inerken çıkarken bile acayip dik gelen ramplarda bisiklet sürüp bunu devam ettiren Bursa daki bisiklet sürenlere saygım sonsuz.

Scudo
Bursa Bisiklet Kulübü, Bursa Tur Komitesi, Spontan Bisikletçiler gibi bir çok topluluğa ev sahipliği yapan güzel şehrimizde rota kararları profesyoneller tarafından alınıp bu şekilde toplu organizasyonlar yapılabiliyor.

Bursa'da 100 km sürüp 100 metre yükselti kazanmakta mümkün 15 km sürüp 1500 mt kazanmakta, bu çeşitlilikti belki de bizi Bursa sevdalısı yapan:)

Bursa Bisiklet Kulübü, Bursa Tur Komitesi, Spontan Bisikletçiler gibi bir çok topluluğa ev sahipliği yapan güzel şehrimizde rota kararları profesyoneller tarafından alınıp bu şekilde toplu organizasyonlar yapılabiliyor.

Bursa'da 100 km sürüp 100 metre yükselti kazanmakta mümkün 15 km sürüp 1500 mt kazanmakta, bu çeşitlilikti belki de bizi Bursa sevdalısı yapan:)

Bursa'da 100 km sürüp 100 metre yükselti kazanabilen olursa Karbon bisiklet hediye edeceğim :) bakkala gitsem 300 elevation toplar. Sizin gittiğiniz en düz rotalardan 30 km 140 m toplamışsınız.

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: MecEng ve Özcan
Bursa'da 100 km sürüp 100 metre yükselti kazanabilen olursa Karbon bisiklet hediye edeceğim :) bakkala gitsem 300 elevation toplar. Sizin gittiğiniz en düz rotalardan 30 km 140 m toplamışsınız.

Abi sizi bizi mi var ya :) bisikleti hayatımıza ekleyen insanlarız hepimiz. tabi teşbihte kusur olmaz biraz mübalağa katmış olabiliriz ama düz rotalarımızda mevcut manasında belirttim :) bu arada @sadi abi sen nerde oturuyorsun bakkalla aradan 300 rakım var :)

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Abi sizi bizi mi var ya :) bisikleti hayatımıza ekleyen insanlarız hepimiz. tabi teşbihte kusur olmaz biraz mübalağa katmış olabiliriz ama düz rotalarımızda mevcut manasında belirttim :) bu arada @sadi abi sen nerde oturuyorsun bakkalla aradan 300 rakım var :)
teleferik tarafında olsa yeter :D

• Beğen
Tepkiler: sadi imren

Orhaneli

Bursa ya normalde senede bir kaç kez gidip gelirim fakat şehir içine kolay kolay girmem. Dün Nilüferdeydim ve şunu fark ettim ki Bursa'nın yolları hemen hemen her yeri rampalardan oluşuyor ve öyle böyle bir rampa da değil yürürken inerken çıkarken bile acayip dik gelen ramplarda bisiklet sürüp bunu devam ettiren Bursa daki bisiklet sürenlere saygım sonsuz.
rampa çok sıkıntı değil de yollar haşat hele nilüfer de berbat yorgunluğumun çoğu yol bozukluğundan kaynaklanıyor

Bursalı arkadaşları Bileciğe beklerim.Yolda yürürken,işten eve dönerken her yerde her durumda irtifa kazanabilirsiniz.Sanırsın Colle delle finestre'de yaşıyoruz.

Bursalı arkadaşları Bileciğe beklerim.Yolda yürürken,işten eve dönerken her yerde her durumda irtifa kazanabilirsiniz.Sanırsın Colle delle finestre'de yaşıyoruz.
Önümüzdeki yaz için yaptığımız tur planları içinde var. Size de gelmeden haber veririz :harika:

Yılın kapanışını ekibimiz ile hafif bir yemek eşliğinde gerçekleştirdik.Tüm dostlara bol pedallı, sağlıklı bir yıl diliyorum.

VideoCapture_20221231-190405.jpgVideoCapture_20221231-190159.jpgVideoCapture_20221231-190044.jpgIMG-20221231-WA0001.jpg

Dosyalar

• VideoCapture_20221231-192058.jpg
    VideoCapture_20221231-192058.jpg
    83,3 KB · Okunma: 8
IMG-20230107-WA0001.jpg
Dedik ki; - Yenişehir-İnegöl yapıp bir de köfte yeriz..
Screenshot_20230107_202347.jpg
Akiniş sonrası karasal iklim ağır bastı. Soğuk - Sis - Çiğ yiyip tornistan yaptık..

IMG-20230211-WA0020.jpg
Yaşam devam ediyor ve üzerimizdeki yoğun stresi atmamız gerekiyordu.
Lütfen fırsat buldukça spor yapınız .

Ben de kísmen Bursa da, kısmen İzmir de yaşıyorum.

7 üzeri şiddetli deprem en son 1855 te Mustafa Kemal paşa, mudanya ve gemlik te olmuş.

Acaba günümüzde Maraş benzeri deprem olsa Bursa nasıl etkilenir?

Örneğin Nilüfer de boş arsalar son birkaç yılda 10-15 katlı kibrit kutusu gibi dikine binalarla doldu.

Bu binalarda olası 7 üzeri depremde ne kadar can kaybı olur?

Edit: kendim 1999 depreminde akıllandım. Dairemi arabamı satıp birikimleri ekleyip , 2.5 katlı ev yaptım.
Ama Nilüfer in geleceği için endişeliyim.

Mantık şu: büyük olsun, benim olsun. 180 m2 istiyorum.
Kaç katlı mı? Önemli değil.

Aldığın daire= tabut....

Son düzenleme:
Geri