Scudo Sports

Bursa

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
Ahmet senin bisiklet yamuk duruyor sanki. Hafif bir sağa kayma var gibi.

Fotoğraftan öyle görünüyor olabilir. Sağı solu düzgün olsun diye sürekli her şeyini kontrol etmeye çalışıyorum biraz hastalık seviyesinde.
Yorum için teşekkür ederim; bildirim, tavsiye ve fikirler benim için önemli.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
@RmzBurak tabiki uygun zamanda tanışalım.

Herkese selam,
Ben Bursa'dan Sadullah.
Çocukluğumdan sonra yeniden bisiklet sürmeye karar verdim.
Aranıza KRON SPX 500 modeli ile katıldım.
En kısa sürede etkinliklere katılmak istiyorum.

Herkese sağlıklı bir hayat dilerim.

WhatsApp Image 2022-09-05 at 12.27.35.jpeg

Şehrimiz özelinde bu etkinlik için şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarız @lrfan bey...
Etkinliğe bisiklet ile gelecekler için güvenliği olan otopark yer olarak gösterildi. Pahalı bisikletleri de yukarı, M.O' nun olduğu yere çıkarabilirsiniz dendi..

Son düzenleme:
Şehrimiz özelinde bu etkinlik için şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarız @lrfan bey...
Etkinliğe bisiklet ile gelecekler için güvenliği olan otopark yer olarak gösterildi. Pahalı bisikletleri de yukarı, M.O' nun olduğu yere çıkarabilirsiniz dendi..
Seminer yeri metro durağına da çok yakın diye biliyorum. Ben o yüzden toplu taşıma ile gelmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Buraksel
Aksi bir durum harici geleceğim inşallah:)

Merhaba dostlarım nasılsınız? Umarım iyisinizdir. 4 yaşımdan beri bisiklet tutkunuyum ilk başlarda sırf eğlence için sürüyordum ama şu son 2 yılda IMG20220827120051.jpghayat tarzım oldu. MTB'ye çok hirslandim çok sevdim son zamanlarda Kron xc75 bisikletimle dağa cikiyorum geziyorum. Herkes yaşın küçük yapma boş ver dese bile bı kere hirslanmisim bidaha bırakmam diyorum. Unutmadan yaşım 13 ama baya cüsseli duruyorum isteyen varsa beraber dağa çıkalım turlarız.

Geri