Scudo Sports

Bursa

Scudo
Bir grup mtb'li, dün Uludağ zirve tırmanışı yaptık. Yükü yarı yarıya paylaştık, bazen biz bisikleti taşıdık, bazen o bizi :ssrtcbya:
1659952214083.png
Uludağımız sayfasında bugün daha fazla fotoğraf ve izlenim paylaşırım.

Çok güzel yermiş, yolları da tam gravellik gibi duruyor.

Merhabalar,

Temmuz başı aldığım giriş seviye bir yol/endurance bisikletle Yıldırım, Umurbey'den bisiklete çıkıyorum. Henüz kondisyonum ve ekipmanlarım 22 km civarı yapmama müsade ediyor. Kondisyonu iyi bir noktaya getirip zamanla eksik bulduğum ekipmanları da toparlayınca sürüşlere katılmak isterim. Bunu da ufaktan bir tanıtım amacıyla yazdım.

Iyi sürüşler

Bu sene bitmek tükenmek bilmeyen rüzgar yüzünden bisiklet sürmek daha da zorlaştı. Arkada heegün mü rüzgar olur bu nedir..

• Üzgün
Tepkiler: ahmetcaliskan
Bu sene bitmek tükenmek bilmeyen rüzgar yüzünden bisiklet sürmek daha da zorlaştı. Arkada heegün mü rüzgar olur bu nedir..
Ruzgar hep mi karsidan eser arkadas nedir ne tarafa gitsem bu deli ruzgari aliyorum karsima :)
IMG_20220807_183104_697.jpg

Ortaya birde suluk geldi Küheylan diye adlandirdigimin son hali

Ruzgar hep mi karsidan eser arkadas nedir ne tarafa gitsem bu deli ruzgari aliyorum karsima :)
292633 dosyayı görüntüle

Ortaya birde suluk geldi Küheylan diye adlandirdigimin son hali
Bi'kaç yıla terso'da bisiklet sürmeye alışırsınız. Şehrimizin genel olarak tabiatı bu şekilde. Sezon içerisinde ya bir, ya da iki kez arkadan eser rüzgar yakalanır. Onun keyfi de zaten size bir yıl boyunca yeter. Unutmayalım; Zor olan ve az bulunan her zaman güzeldir. ☺ 🤭

Bende Mudanya'da yaşıyorum. 1016-18 yılları arasında aktif olarak bisiklet sürüyordum sonra araya askerlik girdi falan derken geçen seneye kadar başlama fırsatım olmadı. Bu yıl tekrar yollardayım bakalım..

Dosyalar

• 20220806_094400.jpg
    20220806_094400.jpg
    93,9 KB · Okunma: 45
Geri