Scudo Sports

Bursa

Scudo
1515161-bursa-da-kansere-farkindalik-icin-pedal-cevirdiler-nbsp-6288acb6434cc.jpg

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi ve Doğa Koleji'nin 6 yıldır düzenlediği "Doğa İçin Pedal Çevir" adlı projesi bu sene lösemili ve kanserli çocuklar için Löder'le birlikte gerçekleştirildi. Bisiklet turuna Bursa'daki pek çok sporcu ve öğrenci katılım gösterdi. Bursa Tür Komitesi olarak biz de etkinlikteki yerimizi aldık.
(link)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam konuyla bağımsız bir şey biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim aşağıya koyacağım fotoğraftaki yer kırıldı eğer yaptırmassam ya da plastik yerine demir takılırsa bir şey olur mu? Screenshot_20220525_220847.jpg

Arkadaşlar selam konuyla bağımsız bir şey biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim aşağıya koyacağım fotoğraftaki yer kırıldı eğer yaptırmassam ya da plastik yerine demir takılırsa bir şey olur mu? 288636 dosyayı görüntüle
15 veya 20 lira. Tüm bisikletçilerde bulunur. Yaptırmazsan ve dikkatli kullanırsan bir şey olmaz. Yaptırırsan taytın,eşofmanın veya pantolonun paçaları dişliye takılıp yırtılmaz. Taktırmak daha avantajlı. :harika:

289023 dosyayı görüntüle
Mayıs ayını bir salı akşamı klasiği ile uğurladık..Hoşgeldin kavurucu yaz...
Geçen hafta sonu çıktım. Yukarı köşe kahvedeki adam neden gelmiyorsunuz artık falan dedi. Sanırım Beytekin ve hafta sonu tayfası da oraya gitmeyi bırakmış. Güzel mekandı ortadaki sobada 2 kere buff yakmıştım kışın.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
O kahve çok el değiştirdi, yaklaşımları hoşumuza gitmiyor...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
O kahve çok el değiştirdi, yaklaşımları hoşumuza gitmiyor...
Yooo! Gene o eski, birlikte çıktığımız zamandaki işleten abi ile konuştum. Aynı yerden mi bahsediyoruz. Sağda köşede. Karşı köşesinde bakkal var.

Haftaya gidip güncel duruma bakalım...

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
abi kaç km ortalama ile gidiyorsunuz.

Bursa'dan Yenişehir'e oradan İnegöl'e 30 ortalama ile durmadan gittik . İnegöl'de yemek molası verince biraz yavaşladık, şehir trafiği ile ortalama 26-27 lere düştü.

Bursa'dan Yenişehir'e oradan İnegöl'e 30 ortalama ile durmadan gittik . İnegöl'de yemek molası verince biraz yavaşladık, şehir trafiği ile ortalama 26-27 lere düştü.
Bir gün sizinle pedallamak isterim

Geri