- Tepki
- 19.377
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Aydın Bisiklet.Kaliteli ekipman satan müşteri ile ilgili Bursa'da neresi var tavsiye alabilir miyim?
Komşu sizin çingene mahallesi hâlâ duruyor mu? Birkaç sene önce gittiğimde Bursa'nın ne kadar çok çeşitli rengi var demiştim. Kamp alanı müthişti, akasyaları ne güzel dikmişler aradan ışık sızdırmıyor. Yanından geçip gitmiştim.Bunu zaten yaptım. Tarihler çok eski ve güncel bilgi istedim. Yordunuz kendinizi kusura bakmayın![]()
Kaliteli ürün ve bol para aktaracak zengin müşteri için evet ama;Aydın Bisiklet.
Bence Bursa’nın en büyük eksiğidir bu konu. İstanbul’a yakınlık bence dezavantaj yaratıyor.Kaliteli ekipman satan müşteri ile ilgili Bursa'da neresi var tavsiye alabilir miyim?

Harika. Sırf bu tür faaliyetler yüzünden Karacabey'den Bursa'ya taşınacağım haa 😄Bugün 80-90 kişilik bir aktivite ye 71 km ile katılmış olduk 😃287560 dosyayı görüntüle
Harika. Sırf bu tür faaliyetler yüzünden Karacabey'den Bursa'ya taşınacağım haa 😄
Karacabey, bisikletin çölü resmen!
Geldiğinde haber verirsen çayımı, kurbanlığımı ikram ederim 😉👋Biraz mesafe varmış ama bazen gelinmez değil etkinliklere 😃 kurban bayramında Bursa - Erdek Bursa yapacağım, Karacabey den geçeceğim 🙋♂️
Geldiğinde haber verirsen çayımı, kurbanlığımı ikram ederim 😉👋
Nereden takip edebilirim bu etkinlik haberlerini ?Bugün 80-90 kişilik bir aktivite ye 71 km ile katılmış olduk 😃287560 dosyayı görüntüle

Nereden takip edebilirim bu etkinlik haberlerini ?
Harika ortam, orada olmak isterdim. Bizde BBK ile tanıştık güzel bir tur gerçekleştirdik.
287613 dosyayı görüntüle
Fotoyu çeken bey değilimAbi, face ten etkinlik oluşturulmuştu. İsmail aydın / aydın bisiklet profillerini eklersen, haberdar olabilirsin.. Diğer başka yerel gruplar da oluyor.. Bu arada dünkü turda bbk dan da üyeler vardı..
Ben de dün tesadüf eseri katıldım; çok zevkliydi. Dönüşü acelem olduğu için gruptan bağımsız yaptım.Bugün 80-90 kişilik bir aktivite ye 71 km ile katılmış olduk 😃287560 dosyayı görüntüle
Evet, Bu kadar bisikletli yarışlara bile zor toplanıyordu.. Çok çok tecrübeli insanlar da vardı, sıradan kullanıcılar da.. Ben de gidişte bir abiyle karşılaştık, +45 yaşında , domestiklik yaptı, 40-43 km/h lerle seyir ettik . Dönüşte de 59 yaşında Erdinç abiyle tanıştım, o da 25 yıllık aktif kullanıcıymış.. Çok iyiydi.. Darısı daha da kapsamlı buluşmalarda görüşmek dileğiyle 👍Ben de dün tesadüf eseri katıldım; çok zevkliydi. Dönüşü acelem olduğu için gruptan bağımsız yaptım.