Scudo Sports

Bursa

Scudo
Kaliteli ekipman satan müşteri ile ilgili Bursa'da neresi var tavsiye alabilir miyim?

Bunu zaten yaptım. Tarihler çok eski ve güncel bilgi istedim. Yordunuz kendinizi kusura bakmayın :)
Komşu sizin çingene mahallesi hâlâ duruyor mu? Birkaç sene önce gittiğimde Bursa'nın ne kadar çok çeşitli rengi var demiştim. Kamp alanı müthişti, akasyaları ne güzel dikmişler aradan ışık sızdırmıyor. Yanından geçip gitmiştim.
Ve de Toros Dondurma! İmalathane olan dükkanın dondurması şahaneydi, taze sütlü dondurma soğuktan kesilmeden önce ne kadar lezzetliymiş.

Aydın Bisiklet.
Kaliteli ürün ve bol para aktaracak zengin müşteri için evet ama;

Ortalama ya da az paralı müşteriler için "müşteri ile iletişimi SIFIR" olan bir bisiklet mağazasıdır kendileri.

Son düzenleme:
IMG-20220507-WA0006.jpgIMG-20220507-WA0022.jpg
Hava uygundu ama ya o poyraz ..
Çok fena patakladı bizi ve yılın ilk " bisikletçi yanığını" da yaşamış olduk.

(link)

Harika. Sırf bu tür faaliyetler yüzünden Karacabey'den Bursa'ya taşınacağım haa 😄
Karacabey, bisikletin çölü resmen!

Biraz mesafe varmış ama bazen gelinmez değil etkinliklere 😃 kurban bayramında Bursa - Erdek Bursa yapacağım, Karacabey den geçeceğim 🙋‍♂️

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Biraz mesafe varmış ama bazen gelinmez değil etkinliklere 😃 kurban bayramında Bursa - Erdek Bursa yapacağım, Karacabey den geçeceğim 🙋‍♂️
Geldiğinde haber verirsen çayımı, kurbanlığımı ikram ederim 😉👋

Nereden takip edebilirim bu etkinlik haberlerini ?
Harika ortam, orada olmak isterdim. Bizde BBK ile tanıştık güzel bir tur gerçekleştirdik.
287613 dosyayı görüntüle

Abi, face ten etkinlik oluşturulmuştu. İsmail aydın / aydın bisiklet profillerini eklersen, haberdar olabilirsin.. Diğer başka yerel gruplar da oluyor.. Bu arada dünkü turda bbk dan da üyeler vardı..

Abi, face ten etkinlik oluşturulmuştu. İsmail aydın / aydın bisiklet profillerini eklersen, haberdar olabilirsin.. Diğer başka yerel gruplar da oluyor.. Bu arada dünkü turda bbk dan da üyeler vardı..
Fotoyu çeken bey değilim :)
Ben sağdan boneli abiden sonraki 4. kişiyim. Beyaz kasklı
Sizinle de turlamak isterim en uygun zamanda

Ben de dün tesadüf eseri katıldım; çok zevkliydi. Dönüşü acelem olduğu için gruptan bağımsız yaptım.
Evet, Bu kadar bisikletli yarışlara bile zor toplanıyordu.. Çok çok tecrübeli insanlar da vardı, sıradan kullanıcılar da.. Ben de gidişte bir abiyle karşılaştık, +45 yaşında , domestiklik yaptı, 40-43 km/h lerle seyir ettik . Dönüşte de 59 yaşında Erdinç abiyle tanıştım, o da 25 yıllık aktif kullanıcıymış.. Çok iyiydi.. Darısı daha da kapsamlı buluşmalarda görüşmek dileğiyle 👍

Geri