- Tepki
- 19.390
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Uludağ, gönül isterdi heryer kar olsun ama neredeyse hiç yo252325 dosyayı görüntüle252326 dosyayı görüntüle252327 dosyayı görüntülek. Susuzluk kapıda
Uludağ yumuşak başkan. İmkansız kafanın içindeki el freni , indir devam et.Massallah o rampalari cikanlara helal olsun..ben de cikmak istiyorum ama imkansiz gibi geliyor.
Siz öyle deyince rota oluşturup baktım: 30 km, ortalama %6, max %15, 1700 metre irtifa kazanımı.Uludağ yumuşak başkan. İmkansız kafanın içindeki el freni , indir devam et.
Büyütmeyin abi şu Uludağ olayını gözünüzde. Haftada 3 gün çıkılacak rota.Siz öyle deyince rota oluşturup baktım: 30 km, ortalama %6, max %15, 1700 metre irtifa kazanımı.
1. kategori gibi duruyor.
2021'de yapmam zor gibi. 2022 hedeflerime koyabilim 😊
Tamam, büyütmeyelim de, sen de abartma 😂Büyütmeyin abi şu Uludağ olayını gözünüzde. Haftada 3 gün çıkılacak rota.
Yok abi abartmıyorum. Hatta bu yaz senden 2 yaş büyük bir bisikletçi abim ile 2 kez çıktık. Sende çıkarsın.Tamam, büyütmeyelim de, sen de abartma 😂
Al hafif vitese her çeşmede dur soluklan , manzaranın tadını çıkar . İstersen 4 saatte çık , 1 2 3 derken antrenman için çıkmaya başlarsın..Siz öyle deyince rota oluşturup baktım: 30 km, ortalama %6, max %15, 1700 metre irtifa kazanımı.
1. kategori gibi duruyor.
2021'de yapmam zor gibi. 2022 hedeflerime koyabilim 😊
Tamam o zaman, çekme halatımı alıp geliyorum 😂Yok abi abartmıyorum. Hatta bu yaz senden 2 yaş büyük bir bisikletçi abim ile 2 kez çıktık. Sende çıkarsın.