Scudo Sports

Bursa

Soğukpınar tırmanması çok daha güzel yalnız :)
Sırasıyla Tuzaklı, Mürseller, Bağlı inişlerini yaptık yarın da inşallah Soğukpınar üzerinden inmeyi düşünüyoruz. Daha sonra aynı sırayla bu köyler üzerinden tırmanış gerçekleştireceğiz @Özcan abi. 12-25 biraz zorlayacak gibi ama bakalım :)
Bu arada büyük geçmiş olsun abi, tez zamanda iyileşip camiaya geri dönmen dileği ile hayırlı geceler.

Scudo
@Ysryyn istersen market kısmına da ilan olarak kayıt aç. Bu başlığı herkes takip etmiyor.

İyi pedallar
Yeni aldığım sirrus ile mini bi turlamak istiyorum arkadaşımla beraber 2 kişiyiz onda da fx 7.5 var
Tavsiye ettiğiniz rota mekan varmı
Gemlik düşünüyoruz ama
Paso çevre yolundan gitmek de sarmaz
Varmi tavsiyeleriniz

@ete4116 Çevre yolundan bir zamanlar çok gidiyordum ama Ovaakça tarafında daralan yol ile kamyonlar bayağı bir sıkıntı olabiliyor. Tavsiyem önce Gündoğdu ardından Kurşunlu'ya inip sahil kenarından ilerlemeniz yönünde. O rotadan ben yol bisikleti ile çok keyif alıyorum. Hatta dönüşü de tekrar aynı rotadan yapabilirsiniz, Güzelyalı'ya geçip arka yoldan Aydınpınar-Bademli üzerinden tekrar Bursa'ya dönebilirsiniz. Eminim çok keyif alırsınız.

IMG-20200908-WA0029.jpg
Artık akşam serinliği başlamış, rüzgar bizden önce her yere yetişir olmuştu. Biz ritüelimize devam ettik; gene bir salıydı, inciriyle meşhur Gündoğdu'da hasat zamanıydı....

@Conqueror_ Bu konu bike fith konusu aktif pedal Barış Okuducu size yardımcı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri