Scudo Sports

Bursa

Scudo
Herkese merhaba. Dün bisiklet hayatımın en kötü yolunu tecrübe ederek 10 km kadar ilerlerdim. Görükle den başlayarak, Mesudiye eğerce eşkel trilye Mudanya görükle turumda eşkel trilye arası 10 km asfaltta bol stresli bir yolculuk yaptım. Daha önce birçok kişinin kullandığı bu rotada olumsuz bir yazıya denk gelmemiştim bu yol hakkında. Özellikle de yol bisikleti kullanıcılarının tercihi olmasına şaşırdım doğrusu. 10 km yolu 1 saatte gitmenin, bisiklet üzerinden indikten sonra bile yarım saat titremenin verdiği tecrübe bu yolu birdaha asla kullanmayacağımı öğretti bana. Ama yol boyunca İncir ağaçlarının verdiği mutluluk anlatılamaz😂abartısız 3 kilo İncir yedim 😂👍IMG_20200916_201330_068.jpgIMG_20200916_201321_144.jpgIMG_20200916_201420_968.jpg

Herkese merhaba. Dün bisiklet hayatımın en kötü yolunu tecrübe ederek 10 km kadar ilerlerdim. Görükle den başlayarak, Mesudiye eğerce eşkel trilye Mudanya görükle turumda eşkel trilye arası 10 km asfaltta bol stresli bir yolculuk yaptım. Daha önce birçok kişinin kullandığı bu rotada olumsuz bir yazıya denk gelmemiştim bu yol hakkında. Özellikle de yol bisikleti kullanıcılarının tercihi olmasına şaşırdım doğrusu. 10 km yolu 1 saatte gitmenin, bisiklet üzerinden indikten sonra bile yarım saat titremenin verdiği tecrübe bu yolu birdaha asla kullanmayacağımı öğretti bana. Ama yol boyunca İncir ağaçlarının verdiği mutluluk anlatılamaz😂abartısız 3 kilo İncir yedim 😂👍240830 dosyayı görüntüle240831 dosyayı görüntüle240832 dosyayı görüntüle
@cazci üstad bu gülüş, ben biliyorum o yolu çok çektim, Sen de çek demek oluyor 😂😂😂abi çok kötü bir yol sen daha iyi biliyorsundur, 👍
@Ysryyn , titreşim hiç bir şey, doğanın keyfini sürmeye bakmalı 😃 ...
Yol boyunca doğa harikaydı. Etkilenmemek elde değil evet. İmcirlerin verdiği mutluluk yeter de artar👍👋

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
@Ysryyn O yolun buraya doğru geliş tarafı(şeridi) çok kötü durumda. Aslında Tirilye'den Eşkel istikameti yine bir nebze. Ya da artık bana öyle geliyor. Ben Tirilye'den başlayıp İzmir yoluna çıkıyorum, oradan anayoldan Mustafakemalpaşa, dönüşü Bursa üzerinden yapıyorum. Geçen ay senin geldiğin gibi o istikametten yolu kısaltayım dedim, demez olaydım(Tirilye'liyim bu arada). 23 lastik var bir de sen düşün halimi. Senin makina gravel sanırım, lastikler hacimli görünüyor.

@Ysryyn O yolun buraya doğru geliş tarafı(şeridi) çok kötü durumda. Aslında Tirilye'den Eşkel istikameti yine bir nebze. Ya da artık bana öyle geliyor. Ben Tirilye'den başlayıp İzmir yoluna çıkıyorum, oradan anayoldan Mustafakemalpaşa, dönüşü Bursa üzerinden yapıyorum. Geçen ay senin geldiğin gibi o istikametten yolu kısaltayım dedim, demez olaydım(Tirilye'liyim bu arada). 23 lastik var bir de sen düşün halimi. Senin makina gravel sanırım, lastikler hacimli görünüyor.
700x35 lastik kullanıyorum evet. Ama bu lastik ile dahi o kadar rahatsız ediyorki anlatamam. 10 km olan bu rotayı hayatımdan çıkardım zaten. Zira İncir VS meyva ağacında yok bu 10 km yolda👋👍
@Ysryyn Tirilye Ayazma arasını 2 sene önce MTB ile gitmiştim, bir daha gitmem dedim Yol bisikletiyle düşünemiyorum. O zaman yazmıştım, birkaç arkadaş da farklı zamanlarda o yolun kötü olduğunu yazmıştı. ☺
Üstad doğrudur evet. Ki ben hiç denk gelmedim o rota hakkında yapılan yazılar okudum farklı kişilerden tecrübe amaçlı, herkes gayet memnun, lay lay lom köy turu olarak yazmıştı😂bende lay lay cı Bi tur yapmak istemiştim, ama yinede herseye rağmen güzel bir turdu 10 km yi çıkarsak👋👍

@tunsef Maalesef kendimi bildim bileli bu yol hep bu şekilde. Ama @cazci Cem abinin de dediği gibi doğası benim çok hoşuma gidiyor, ayrı bir mistik havası var. İnişli çıkışlı, yer yer uzun düzlüklerin ve tatlı virajların olduğu, aslında tam bir antrenman rotası. Tek sorun bahsi geçen kısmın belki de Bursa'nın en kötü asfaltı olması. Tirilye-İzmir yolu ayrımı, 29 km. topluyor. Benim kendi rekorum, 1 saat 5 dakika.
@tunsef Evet 2 sene öncesine kadar ben de MTB 1.75 lastik ile o yolda bol bol sürüyordum. Ama yola geçince jantlara kıyamadığımdan mecbura kalmadıkça girmiyorum.

@tunsef Maalesef kendimi bildim bileli bu yol hep bu şekilde. Ama @cazci Cem abinin de dediği gibi doğası benim çok hoşuma gidiyor, ayrı bir mistik havası var. İnişli çıkışlı, yer yer uzun düzlüklerin ve tatlı virajların olduğu, aslında tam bir antrenman rotası. Tek sorun bahsi geçen kısmın belki de Bursa'nın en kötü asfaltı olması. Tirilye-İzmir yolu ayrımı, 29 km. topluyor. Benim kendi rekorum, 1 saat 5 dakika.
@tunsef Evet 2 sene öncesine kadar ben de MTB 1.75 lastik ile o yolda bol bol sürüyordum. Ama yola geçince jantlara kıyamadığımdan mecbura kalmadıkça girmiyorum.
Sonra bana diyorlar niye yol almıyorsun. Yolda kalmadığım ve doğaya koştuğum için olabilir. Yahut bisikletimin cicili bicili jantları olmadığından patikalara sapmayı sevdiğim için olabilir. :)
@tunsef bu başlıkta yayınladığın görsel şölenler için sağolasın.:harika:

Sonra bana diyorlar niye yol almıyorsun. Yolda kalmadığım ve doğaya koştuğum için olabilir. Yahut bisikletimin cicili bicili jantları olmadığından patikalara sapmayı sevdiğim için olabilir. :)
@tunsef bu başlıkta yayınladığın görsel şölenler için sağolasın.:harika:
@necmeddin abi evet doğa ve patika yollar tüm bisiklet severler tarafından favoridir bencede. Bende çok severim köy dağ tepe turlarını. Senin tercihin mükemmel bence👋👍saygılar

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Ysryyn bizde lastikler 23mm, ama birkaç kere sürdükten sonra insan biraz alışıyor 😁
Ancak İznik ile Sölöz arasındaki yol sanki bir tık daha fena :ssrtcbya:

(link)

Kısa (8 k.m.) bir rota, günün anlamı adına katılmak isteyenler için sembolik bir yarış....

@Ysryyn bizde lastikler 23mm, ama birkaç kere sürdükten sonra insan biraz alışıyor 😁
Eyvahhhhhhh Eyvahhhhhhh bende yarın Yenişehir İznik Sölöz gemiçten gemliğe inerek oradan gelmeyi düşünüyordum😏😏😏
O zaman şehir içinden İznik boyalı a Orhangazi gemlik Bursa yapacağım👍👋

@Ysryyn yok bence planladığın gibi sür. Her canlı o acıyı tatmalı 😁
Acı istiyorsanız sayın @Özcan , saatte 35 km/sa hızla giderken yol kenarlarında ki uyarı çukurlarına girin.

Aha şöyle bir şey 🤪
Screenshot_20200917-114008_Maps.jpg
Görseli otoyol görüntüsünden aldım ama otoyola çıkmadım.😅 Belki bir, iki defa çevreyoluna.😁

Son düzenleme:
Acı istiyorsanız sayın @Özcan , saatte 35 km/sa hızla giderken yol kenarlarında ki uyarı çukurlarına girin.

Aha şöyle bir şey 🤪
240914 dosyayı görüntüle
Görseli otoyol görüntüsünden aldım ama otoyola çıkmadım.😅 Belki bir, iki defa çevreyoluna.😁
Edremite doğru sürerken eğmir EDREMİT arası emniyet şeridi çok dar ve yol boyunca bu kesiklerden mevcut. Bu acıyı Allah düşmanıma tattırmasın 😂😂😂👍

Geri