ikola
Üye
- Tepki
- 36
- Bisiklet
- Focus
Yarın bizde çıkıyoruz zirveye kadar. Perşembe sizlerlede çıkarım harika olur. Soğukpınar tarafından hiç inmedim bugüne kadar. Merak ediyorum yolu. 5 km kadar toprak yolun oldugunu duymuştum yalnızca?@Ysryyn Merhaba, dün Bağlı üzerinden Keles yoluna iniş yaptık. Gördüğüm en iyi manzaralardı diyebilirim. 27 Ağustos Perşembe sabah saat 7.30 gibi Yeni Uludağ Yolundan Milli Park oradan da Soğukpınar üzerinden Keles yoluna ineceğiz. Yolu ben de bilmiyorum, size de uyarsa bekleriz. 2 kişiyiz.
Yeniyol harika oldu evet. İnişte kafamı karıştırıyor hep😂sonra uyma şeytana sen turcu laylaylom adamsın hız senin neyine diyerek telefonumdan aşık Veysel açıp dinleyerek iniyorum 👍tabi çıkışta oldugu gibi iniştede çay içmeyi ihmal etmiyorum😁😜@Ysryyn Merhaba, dün Bağlı üzerinden Keles yoluna iniş yaptık. Gördüğüm en iyi manzaralardı diyebilirim. 27 Ağustos Perşembe sabah saat 7.30 gibi Yeni Uludağ Yolundan Milli Park oradan da Soğukpınar üzerinden Keles yoluna ineceğiz. Yolu ben de bilmiyorum, size de uyarsa bekleriz. 2 kişiyiz.
O rampa değil, başka bir boyutYeniyol harika oldu evet. İnişte kafamı karıştırıyor hep😂
Zaten orası bir Uludağa çıkışına bedel😂@Ysryyn Dediğim gibi yolu ben de bilmiyorum, yanımda güzel bir abi var. O rotaları iyi biliyor, kendisinde MTB var, tempomuz da yüksek değil zaten. Toprakta da süreriz sıkıntı yok 😆
O rampa değil, başka bir boyut
Biz o rampanın başında buluşup beraber çıkıyoruz, önceleri ben hep Çekirge'den yolu uzatıyormuşum da haberim yokmuş
Bu arada saatin 7.30 olmasının sebebi benim Tirilye'den pedal basmam5.30 gibi çıkıyorum, trafikti, lambasıydı anca 🤣
Merhaba Sogukpınarda iki tane yol var. Biri 5km lik orman yolu (toprak yol ,taş, tarla giriş çıkışları olduğu için bozulmuş). Diğeri de normal asfalt yol. Orman yoluna göre 8km daha uzun ama rota da bir o kadar güzel. Genel olarak temizdir. Tek tük su aşındırmaları vs mevcut.Zaten orası bir Uludağa çıkışına bedel😂
Teşekkür ederim. Bugün oradan inmek istedim ama yol hakkında tereddüt ettiğim için çekşrgeden indim. Evet o yolun manzaralarının harika olduğunu duyuyorum. En kısa zamanda kullanacağım. Çok teşekkür ediyorum 👍👋Merhaba Sogukpınarda iki tane yol var. Biri 5km lik orman yolu (toprak yol ,taş, tarla giriş çıkışları olduğu için bozulmuş). Diğeri de normal asfalt yol. Orman yoluna göre 8km daha uzun ama rota da bir o kadar güzel. Genel olarak temizdir. Tek tük su aşındırmaları vs mevcut.
Köyün içine girip, merkeze tırmanmadan düz bir şekilde keserek devam ediyorsunuz. Sizi direkt Nilüfer barajına (2. Baraj diye de bilinir) çıkaracaktır. Sonrası yine temiz asfalt ve takribi 30km sonra Bursa merkez e varmış olursunuz.