Scudo Sports

Bursa

rBuB07G8KivFs-JF2p2tNQL5ZastlVU0-AwL4BEMEhk-2048x1532.jpg

Bu hafta rotamız Balabancık, Çekrice, Yörükyenicesi taraflarına doğru yapıldı. Rüzgar bizi biraz yordu, köy kahvesinde kiraz eşliğinde buz gibi soda ve çaylarımızı yudumladık. Ardından demir atlarımız atlayarak alıp başımızı gittik uzağa doğru.

Scudo
@necmeddin kardeşim, eğer maskesiz - mesafesiz halimize ceza kesen bir kolluk kuvveti denk gelseydi 4.500 lira oraya yazılacaktı..
Neyse ki 25 lira ile hesabı kapattık... :D
Abi geçenlerde Bodrum da vatandaşa kesilen fiyatları görünce acaba diye düşündüm emin olmak için sordum. :)

Yarın sabah (4 Temmuz Cumartesi) 06:30 da Eker Meydan kalkışlı; Mürseller - Kirazlı - Keşiş rotamız var.
Uygun olan arkadaşları bekleriz....

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bursa Alacahırka'da ki Asa suyu da pek güzeldir :harika: Uzun zaman oldu gidip içemedim :(

• Beğen
Tepkiler: uzak
Yarın sabah (10 Temmuz Cuma) 06:30 da Eker Meydan kalkışlı; Mürseller - Kirazlı - Keşiş rotamız var.
Uygun olan arkadaşları bekleriz....
Not: "Déjà vu " diye de yorumlanabilir... :D

@doğa_dostu biz oradan Armutlu yapıyoruz ama yol çok titreşimli diye talep edilmiyor...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Herkese merhaba 🤗 Bursa'dan yazıyorum. Ben de gezmeyi dolaşmayı seviyorum fakat koskoca Bursa'da gidecek yer bulamıyorum. Dağ bisikletiyle dolaşabileceğim yerler arıyorum ama genelde parklara gitmekle sonuçlanıyor. Yani Hüdavendigar Park ve Nilüfer Çayı civarı gibi bisiklet yolu olan yerler (boş boş dolaşmaktan sıkılınca en yakın yerler olduğu için gidiyorum oralara). Ama artık alanı genişletmek istiyorum. Siz genelde nerelere gidiyorsunuz? Sizin önerileriniz nelerdir bekliyorum 😊 Herkese güvenli sürüşler dilerim 🤗🤗

@Düldüllü Kullanıcı öncelikle Strava kullanmaya başlayın, çevrenizdeki bisikletçilerin neler yaptığından haberdar olun. Bursa Tur Komitesi, Pedal16, Bursa Bisiklet Kulübü gibi grupları takip edersiniz.
Şu linki incelerseniz (link) Bursa'da insanlar nerelerde bisiklet biniyor iyi bir fikir verebilir.

@Düldüllü Kullanıcı selam arkdaş bende bursada sürüyorum mtb ile ilk başlarda bende senin gibi düşünüyordum sonrasında keşfettikçe arkası geliyor aslında bursa mtb için en uygun dağlara ve tepeliklere sahip....

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Selamlar, hem Bursa'nın (7 aydır) hem de bisikletin yenisi sayılırım. Riverside 500 bisikletim ile Nilüfer'den katılıyorum. Yeri gelmişken, Bursa'daki bisiklete ayrılmış yollar ve genel rotalar için mevcut haritalar var mıdır? Hem kendi sistemlerimize hem de OpenStreetMap gibi dijital ortamlara ekleyebilmek için.

@sarsarhos , bisiklet camiasına ve şehrimize hoş geldiniz.
Şehrimizin çok sınırlı bir bölümünde bisiklete ayrılmış yol bulunuyor. Üstelik bu yola giren ikinciye mecbur değilse girmiyor.
Yollar çok kalitesiz ve kaldırımın maviye boyanması ile uydurulmuş...
Tavsiye edeceğim trafiğe kapalı bisiklet yolları: Abdal köprüsünden başlayıp dere boyunca uzanan yol ile gene Abdalın altından Yunuseli yönüne giden yol...
Bunların dışında tüm yolların en sağından, trafik kurallarına uyarak sürüş yapıyoruz..

IMG-20200726-WA0006.jpg

Bugün Granfondo Bursa uzun etabını yerinde görüp değerlendirdik..
Kısaca; eğer rota değişmeyecek ise tersten yapılması ve rotanın mümkünse temiz bir asfalt yola dönüştürülmesi elzem....

Geri