Scudo Sports

Bursa

Şu ortam özlenmez mi? 😍 Oteller Bölgesinde fotoğraf çekemedim, birazcık serindi terim soğumadan inişe geçtim 🤣
Çıkacaklar için, yol durumu gayet güzel. Milli Park gişelerine gelmeden bir yerde yol yapım çalışması vardı, inerken dikkatli olmakta fayda var. Köpecikler biraz agresif takılıyorlar ama bölge meselesi, zararsızlar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
@Ceyhun Özkan Buff lar cebimizde maskemiz de var fotoğraf çekilirken nasıl durabiliriz kadraja sığmaz o kadar adam kulüp sayfamızda bu konuda uyarı yaptık Buff sız gelmeyin diye

:harika: @Larkkral kutlarım..
Kurşunludan Gündoğduya çıkışı biz de pek kullanmayız.Tavsiye de etmiyorum....
Ama Gündoğdu dan Şehire ya da Kurşunluya iniş harikadır...
Bursa da daha nice güzel rotalar var, sürprizler sizi bekliyor, kolay gelsin:)...

Dönüşü bari sürseydiniz Gündoğdu'ya 😂
Özcan Abi adam bisikletten soğur vallahi, ilk 1 km.'yi kadans da kurtarmıyor. MTB oranları ile çıkılır ama @cazci Abi'nin de dediği gibi, bence bacaklara -gereksiz- fazla yük biniyor. Ama inişi bir hayli zevkli ve tehlikeli, manzaraya kayıyor gözlerim sürekli :D
Dünkü Uludağ tırmanışının üstüne bugün ben de Güzelyalı tarafından Kurşunlu A101'e kadar pedalladım, recovery niyetine bol kadanslı bir 3 saat. Kurşunlu'da depoyu doldururken oturacak yer bulamadım, ayakta da olsa güzel bir ağacın gölgesinde manzaranın tadını çıkardım.

Şu ortam özlenmez mi? 😍 Oteller Bölgesinde fotoğraf çekemedim, birazcık serindi terim soğumadan inişe geçtim 🤣
Çıkacaklar için, yol durumu gayet güzel. Milli Park gişelerine gelmeden bir yerde yol yapım çalışması vardı, inerken dikkatli olmakta fayda var. Köpecikler biraz agresif takılıyorlar ama bölge meselesi, zararsızlar.
229046 dosyayı görüntüle
Harika. Dostum doğa ile asfaltın buluştuğu bir rota önerin var mı? Mudanya gemlik arası hariç👍
:harika: @Larkkral kutlarım..
Kurşunludan Gündoğduya çıkışı biz de pek kullanmayız.Tavsiye de etmiyorum....
Ama Gündoğdu dan Şehire ya da Kurşunluya iniş harikadır...
Bursa da daha nice güzel rotalar var, sürprizler sizi bekliyor, kolay gelsin:)...
@cazci hocam merhabalar 👋mudanya gemlik arası hariç, doğa ile asfaltın buluştuğu rota önerin var mı? Yarını değerlendireyim güzelce. 100.150 km arası.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Ysryyn Endurance antrenmanı olarak yaptığım rotalardan en güzeli şöyle,
(Burada yaşıyorum)Tirilye'den başlayıp Yenişehir'e gelmeden dörtyol ağzı var sola dönünce Toprakocak köyü ve sırasıyla
Selimiye, Yeniköy, Bayırköy, Sölöz, Dutluca, Gölyaka, Gemlik, Mudanya, Tirilye. Yaklaşık 190km. topluyor. Şehirin içi biraz sıkıcı olsa da asıl eğlenceli kısmı dörtyoldan sola sapınca başlıyor. Çok güzel yerlerde Rolling tarzı bir sürüş oluyor. Özellikle dağların arasından Sölöz'e inen yolda enfes manzaralar var. Ben Bursa merkezden 35km. uzaklıkta olduğum için bu rota size 120km. civarı çıkar.
Yine Bursa Hasanağa civarından köy yolları üzerinden MustafaKemalpaşa yapabilirsiniz, kesmezse biraz tırmanıp Suuçtu Şelalesi'ne pedallayabilirsiniz.
Uludağ'ın arka tarafları var hiç gitmedim ama Doğancı barajın oraya kadar gitmiştim güzel yerler var.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kazasız belasız..
Herkese iyi sürüşler.

Dostum suuçtuya bu sene gitmek kıs et olmadı. Geçtiğimiz haftalarda planlamıştık ama gidemedik. Doğancı barajı çok güzel. Çok kez gittim. Dostum ama senin rota güzele benziyor. İçinde köy kelimesinin çok geçmesi herzaman beni cezbediyor.ben görüklede oturuyorum. Rotayı bana temize çekip tekrar söylersen süper olur dostum👋👍

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Ysryyn bende kendime tembel diyordum. :) Yola düşünce rota düzeliyor. Tüyo vermeyin biraz zorlasın manzaralı yolları.🤣 Star trek bile son bölümünde bilinmeyene rota belirledi.@Ceyhun Özkan

@Ysryyn bende kendime tembel diyordum. :) Yola düşünce rota düzeliyor. Tüyo vermeyin biraz zorlasın manzaralı yolları.🤣 Star trek bile son bölümünde bilinmeyene rota belirledi.@Ceyhun Özkan
Abi ben rota konusunda çok şanssızım. Aslında hiç takılmam yol durumuna, rampasına, inişine vs. Ama birçok kez hayal kırıklığı yaşadım. Lay lay lay diyerek sabahın 6 sında çıkıp, sonrasında bitkin ve hüzünlü dönüşlerim olmuştur 😂
@Ceyhun Özkan nın rotası harikaya benziyor👍yarın bu rotayı yapacağım. Umduğumu bulamaz isem ceyhunu akşam taşlayacağım😂😂👋👍

Dostum suuçtuya bu sene gitmek kıs et olmadı. Geçtiğimiz haftalarda planlamıştık ama gidemedik. Doğancı barajı çok güzel. Çok kez gittim. Dostum ama senin rota güzele benziyor. İçinde köy kelimesinin çok geçmesi herzaman beni cezbediyor.ben görüklede oturuyorum. Rotayı bana temize çekip tekrar söylersen süper olur dostum👋👍

229169 dosyayı görüntüle
Rota aynen bu şekilde, tek fark ben Tirilye'den başlıyorum siz Görükle'den başlayacaksınız.
Görükle>Merkez>Kestel>Yenişehir yolu>Dörtyol ağzından sola>Toprakocak>Selimiye>Yeniköy>Bayırköy>Sölöz>Dutluca>Gölyaka>Gemlik burdan sonra Görükle'ye nerden döneceğiniz size kalıyor, ben olsam Dürdane rampasından inip terminale gelmeden sağa dönünce Gündoğdu'nun altına çıkan bir yol var, orayı çok seviyorum ben meyve ağaçları arasında.
Bu arada sürpriz olmasın Selimiye köyünde rampalar başlıyor, ismini hiç bu kadar hak eden bir köye denk gelmemiştim(Bayırköy). Ardından çok tatlı bir iniş var, dikkat edin.

Rota aynen bu şekilde, tek fark ben Tirilye'den başlıyorum siz Görükle'den başlayacaksınız.
Görükle>Merkez>Kestel>Yenişehir yolu>Dörtyol ağzından sola>Toprakocak>Selimiye>Yeniköy>Bayırköy>Sölöz>Dutluca>Gölyaka>Gemlik burdan sonra Görükle'ye nerden döneceğiniz size kalıyor, ben olsam Dürdane rampasından inip terminale gelmeden sağa dönünce Gündoğdu'nun altına çıkan bir yol var, orayı çok seviyorum ben meyve ağaçları arasında.
Bu arada sürpriz olmasın Selimiye köyünde rampalar başlıyor, ismini hiç bu kadar hak eden bir köye denk gelmemiştim(Bayırköy). Ardından çok tatlı bir iniş var, dikkat edin.
Dönüşü yine Gemlik mudanya görükle yaparım. Bu rotayı şimdiden favorilere ekledim👋👍meyvelerin tadına senin için dw bakacağım👍

6 Haziran (bugün) sabah 09:00 Eker Meydan dan hareketle Tuzaklı-Kirazlı-Uludağ turumuz var. Pandemi önlemlerine uygun ve endurance yanı, tırmanma alışkanlığı olan arkadaşları bekleriz...

Hocam neresinburası. Harika yerler. Rota paylaşabilirmisin rica etsem.

Akçalar - Fadıllı - Ayvaköy rotası. Fadıllı'dan Ayvaköy' e tırmanışta güzel göl ve Gölyazı manzarası var. Mağara Ayvaköy'de. Şelaleler yolun bittiği yerdeki çeşmenin arkasında. Mağara için 150 mt yürüyerek tırmanmak gerekiyor. Suyun bol olduğu ilkbaharda güzel oluyor.

Bursa' da tamir, bakım, yedek parça vs anlamında önerebileceğiniz müşteri dostu bir servis var mıdır? Salı günü bisikletimde bir kaç değişiklik yapmak istiyorum fakat bildiğim bir yer yok.

@Larkkral
Orhaneli yolunda canda oyuncakta çalışan Kutay işini bilen dürüst bir arkadaş dışardaki bisikletlere servis hizmeti veriyorlar. Bursa'da çok bisiklet tamiri yapan yer var ancak esnaflıkları biraz şüpheli.

• Beğen
Tepkiler: runaway60
Geri