Scudo Sports

Bursa

@Larkkral İhsaniye metro istasyonu tarafında ufak bir park var arka tarafında Aktif Pedal var. Yalçın Abi yardımcı olacaktır. Az ilerde Dr. Bisiklet var, Decathlon var tamir ve bakım için. Yalnız aydın bisiklete gitmeyin derim, müşteri ilişkileri sıfır.

Scudo
Bursa' da tamir, bakım, yedek parça vs anlamında önerebileceğiniz müşteri dostu bir servis var mıdır? Salı günü bisikletimde bir kaç değişiklik yapmak istiyorum fakat bildiğim bir yer yok.
Aydın bisiklete gitme de nereye gidersen git👍

• Beğen
Tepkiler: asyalıbirozan
Aydın bisiklete gidecektim, gitmeden buraya danışayım dedim. Bisikletimi Orhaneli yolundaki canda oyuncaktan almıştım. Çalışanlar çok profesyoneller gibime gelmedi. Şansımı Aktif pedaldan denemeye başlarım.

Aslında vereceğim ücret 3 aşağı 5 yukarı belli 5 yukarısını da versem çok mühim değil önemli olan esnaflıkları şüpheli olmayan kişilere ulaşmak.

@Larkkral Çalışanlar değil Kutay sadece bisiklet tamirat montaj işlerine bakıyor. Bursa'daki en iyi usta diyebilirim

@sadi imren Olur abi oraya giderim olmadı, direkt Kutay bey ile görüşmek isterim. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Uzun bir aradan sonra geçen hafta yeniden başladığımız "Abdal Köprüsü - Gündoğdu, Salı Akşam Turu " etkinliğimize bugün geniş bir katılımla ivme kazandırdık..
IMG_20200609_203127.jpg

IMG-20200609-WA0033.jpg
Katılan tüm bisiklet tutkunlarına teşekkürler..
Evet ne yazık ki mesafeye dikkat edilmedi.... :kötü: :naslyany:

merhaba arkadaslar, aranıza yenı katıldım,
adım ufuk, bursa 112 acil saglık hızmetlerınde gorevlı saglık teknıkerıyım calısma sıstemımızden dolayı cok bos zamanlarım oldugu ıcın sık sık bısıklet ıle kendı capımda turlara cıkıyorum,
bikepacking yapmaya baslıcam, bellı bır rotadan cıkıp hedefte cadırım ıle konaklayarak bolgeyı gezerek yenı ınsanlar ıle tanısarak turlarımı tamamlıcam
bısıklet sevdalısı hıc arkadasım yok yasım 33 bıraz macera sever delı bırıyımdır :D evlı ve bır kız babasıyım, benıde aranıza alır ısenız tanısmak sohbet etmek beraber yollarda olmak ısterım, yenı bısıkletımı bu hafta sonu almayı planlıyorum suan elımde salcano dag bısıkletı var bıraz tekerlerı kucuk geldıgını dusundugum ıcın buyuk bır sey almak ıstıyorum,
ınstagram grubunuz vs var ıse sızler ıle tanısmak ısterım etkınlıklerınızden haberım olması ıcın

merhaba arkadaslar, aranıza yenı katıldım,
adım ufuk, bursa 112 acil saglık hızmetlerınde gorevlı saglık teknıkerıyım calısma sıstemımızden dolayı cok bos zamanlarım oldugu ıcın sık sık bısıklet ıle kendı capımda turlara cıkıyorum,
bikepacking yapmaya baslıcam, bellı bır rotadan cıkıp hedefte cadırım ıle konaklayarak bolgeyı gezerek yenı ınsanlar ıle tanısarak turlarımı tamamlıcam
bısıklet sevdalısı hıc arkadasım yok yasım 33 bıraz macera sever delı bırıyımdır :D evlı ve bır kız babasıyım, benıde aranıza alır ısenız tanısmak sohbet etmek beraber yollarda olmak ısterım, yenı bısıkletımı bu hafta sonu almayı planlıyorum suan elımde salcano dag bısıkletı var bıraz tekerlerı kucuk geldıgını dusundugum ıcın buyuk bır sey almak ıstıyorum,
ınstagram grubunuz vs var ıse sızler ıle tanısmak ısterım etkınlıklerınızden haberım olması ıcın
Hoşgeldiniz sizleri aramızda görmek bir mutluluk bizim için 😊 grup genelde buradan iletişim kuruluyor. Yollarda görüşmek dileğiyle.

@baok25 hoşgeldiniz...
Bursa' mızın bisiklet camiası geniş ve aktiftir.
Gerek bu konudan gerekse kimi grupların Strava sayfalarından etkinliklerini takip edip size uyuyorsa katılabilirsiniz..
Bursa Tur Komitesi, yol bisikleti kullanıcı arkadaşlarımızla birlikte pedalladığımız grubumuzdur ve Strava-instagram-Facebook gibi eksenlerde bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Şehrimizde bir çok grup bulunmaktadır, her kullanıcıya uygun etkinlikler bulunabilir....

Aydın bisiklete gidecektim, gitmeden buraya danışayım dedim. Bisikletimi Orhaneli yolundaki canda oyuncaktan almıştım. Çalışanlar çok profesyoneller gibime gelmedi. Şansımı Aktif pedaldan denemeye başlarım.

Aslında vereceğim ücret 3 aşağı 5 yukarı belli 5 yukarısını da versem çok mühim değil önemli olan esnaflıkları şüpheli olmayan kişilere ulaşmak.
Canda oyuncak bisiklet reyonu sorumlusu kutay isimli Suriyeli iyi bir arkadaş. Kendisi aydın bisikletin ustası olarak 6 yıl çalıştı aydında. Çok iyi bir ustadır👍👍👍

@Ysryyn Teşekkürler bilgi için. Kutay Bey'in yanına uğradım. Söylediğiniz gibi iyi bir usta aynı zamanda hoş muhabbet biri.

Yarın sabah 08:00 de Eker Meydandan hareketle Kirazlı rotası üzerinden Uludağa çıkıyoruz.
Uygun olan arkadaşları bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bu da benden gelsin, cumartesi yasak bitince bizde pedal dönmese ayıp olurdu. Yol bilgisayarımı (İgs10) geçen seferki gece turunda kaybetmiştim. Bu sefer stravayı telefonda açınca eşşeğini kaybeden köylüye döndüm. Elbet lastik patlama vakası turların vazgeçilmezlerindendir. Timur arkadaşımız turun sonlarına doğru bu vaka ile karşılaştı bizler de eşlik ettik. Rotamız Mudanya, Yörükali, İpekyayla, Dereköy istikametiydi.
Güzel bir tur oldu katılan arkadaşların ayağına sağlık.

capture-20200620-233738.pngcapture-20200621-005205.jpgcapture-20200620-233344.jpgcapture-20200621-011357.jpgcapture-20200620-232747.pngcapture-20200621-011138.jpgcapture-20200621-010400.jpgcapture-20200620-233900.jpgcapture-20200621-010855.jpg

Herkese merhaba, yeni üyeyim... 39 yaşındayım ve 20 sene üzerine 12 yaşındaki oğlumla beraber güzel anılar biriktirmek, güzel vakit geçirmek için tekrar bisiklet üstüne çıktım :) Bu hafta sonu 2 adet mosso wildfire 27,5 hd mtb aldık. Daha ilk akşamdan 13km yol yaptık... Sizden almamız gereken donanım hakkında tavsiyelerde bulunmanızı rica ediyorum... Her üründen ikişer adet alacağımdan ekonomik ürünler tercihimdir, göz önünde bulundurursanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Fatih Turan Özel mesaj atıyorum ikiniz birlikte bineceğiniz için her şeyden 2 adet almanıza gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Turan
Arkadaşlar selam.;
İsmim Vahdet. Bursa'dan yazıyorum. Kendi topladığım bir bisikletim var. Ara sıra mahellede tur atıyorum, zamanım kaldıkça. Hepinize sağlıklı ömürler diliyorum.

Geri