Scudo Sports

Bursa

Cumartesi ekibimiz ile yine düştük yollara. Biraz çamura bulandık, biraz rampalarda örselendik rüzgar ile kendimizden geçtik yinede sürmekten vazgeçmedik. Rotamız Yunuseli, Gündoğdu, Kurşunlu, Mudanya, Aydınpınar.
Gündoğdudan Kurşunlu'ya kesinlikle inmeyin inşaat yapımı yolları çamura bulamış silik lastik ile düşebilirsiniz çok tehlikeli.

20200120_110635.jpg
20200118_155817.jpg
20200118_124735.jpg

Scudo
Grubun diğer bir kısmı pazar günü şu rotayı yaptı. Şansımıza hava güneşli, yerler kuru ve temizdi. Soğuk poyraz eşliğinde güzel bir tur oldu :)
1579520089268.png

Gündoğdudan Kurşunlu'ya kesinlikle inmeyin inşaat yapımı yolları çamura bulamış silik lastik ile düşebilirsiniz çok tehlikeli.
Sadi Abi geçtiğimiz hafta Bursa üzerinden Gemlik yaptıktan sonra dönüşü kıyı şeridinden yapayım dedim.Hem Engürücük tarafında ki yol genişletme çalışması bitmiş mi ona bakayım diye.Gerçekten yol kalitesi çok iyi olmuş, makina adeta süzülüyor.Milli parktan sonraki asfalt kalitesi ile aynı gibi.Ama Kurşunlu-Altıntaş arası çok kötü durumdaydı.
Yol çalışmaları bitene kadar alternatif rotalar bulmak gerek.
Şuan aklıma geldi, 'Yol Çalışması Olan Güzergahlar' adlı bir konu mu açsak ne :koptum:

@Ceyhun Özkan Eyvallah yol çalışması adı altında güzel konu başlığı olur.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Aslında Bursa çapında yol bilgisi veritabanı oluştursak güzel olur. Neresi soğuk asfalt, neresi kaliteli asfalt, toprak yollar, bakım yapılıp geçici olarak bozulmuş yollar vs.

Siber saldırı olsa da ; "-silemezler gönlümden ne aşkını ne seniiii-"...
Komitemiz bu salı akşamını da boş geçmedi...
IMG-20200121-WA0019.jpg

Son düzenleme:
Merhaba cumartesi yani bu gun bursa izmir yolunda saat 12.30 civarında sanırım 10 küsür kişilik gurubun içinde olan olan forum üyesi olan varmı acaba
Bu gün karacabey den bursaya geldim hem şehir dışında kalabalik gurup halinde hem şehir içinde tek yada 2 li 3 lu grup halinde yol bisikleti süreleri gördüm nasıl canım çekti

@çakır-16 Karacabey'de mi oturuyorsunuz?

Ben Karacabey'den Bursa istikametinde 3-5'li gruplardan mütemadiyen görüyorum ve korna ile selam veriyorum tabi kim taniyacak, maksat bisiklete ve bisiklet sporu ile uğraşan dostlara saygı, sevgi.

@çakır-16 Karacabey'de mi oturuyorsunuz?

Ben Karacabey'den Bursa istikametinde 3-5'li gruplardan mütemadiyen görüyorum ve korna ile selam veriyorum tabi kim taniyacak, maksat bisiklete ve bisiklet sporu ile uğraşan dostlara saygı, sevgi.
Evet karacabeyde oturuyorum ama tanıdığım hiç kimse bisiklet kullanmıyor ama kullananları görünce onlarla birlikte ben de sürmeyi istiyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@çakır-16 bende Karacabey'deyim. Bursa kadar olmasa da ilçemizde de var bisiklet sevdalısı insanlar.
Bi organize olmuşluk yok ama, genelde bireysel çıkılıyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@çakır-16 bende Karacabey'deyim. Bursa kadar olmasa da ilçemizde de var bisiklet sevdalısı insanlar.
Bi organize olmuşluk yok ama, genelde bireysel çıkılıyor.
Doğrudur bende genelde her sabah olmasada sık sık sabahları ter atmak için ortalama 10 km kullanmaya çalışıyorum yaklaşık 15 kiloluk çelik mtb ile ama biraz kondisyon arttırabilir hafif bir makine almayi dusunuyorum

IMG-20200201-WA0017.jpg
IMG-20200201-WA0036.jpg
IMG_20200201_121432.jpg
B.T.K. ve turumuza eşlik eden arkadaşlarla Sungurpaşa üzerinden Inegöle gidip dönüşü Kazancı - Aksu üzerinden yaparak, yeni aya iyi bir başlangıç yaptık.
Ayıp olmasın diye yiyip içtiklerimizden sözetmiyor, gördüklerimizi aktarıyorum., :koptum:

Meşhur Bursa lodosu peşimizden gelirken çıktık Gündoğduya...
@HSYNel16 Hüseyin arkadaşımız bir yaş daha aldı, hep beraber kutladık..
Dönüşte lodos döşümüze, bağrımıza vurdu da vurdu:naslyany::ckkmk::krnz:...
IMG-20200204-WA0024.jpg

IMG-20200204-WA0031.jpg

IMG-20200204-WA0021.jpg

Geri