Scudo Sports

Bursa

Bence katlayıp dikkat çekecek bir yükseltiye bırakması planlı bir şey ama hayırlısı. Allah yardımcıları olsun. Köpek konusunda kaç yere yazıp sordum, cevap alamadım :(

İnşallah öyledir abi, imkansız değil tabii. 95 yılında Kartalkaya'da oğluyla kaybolan Amerikalı yarbay vardı. 9-10 gün sonra sağ kurtulmuşlardı. İnşallah bu arkadaşlarda şuan bir şekilde başlarının çaresine baka biliyorlardır ve bulunurlar.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
İnşallah öyledir abi, imkansız değil tabii. 95 yılında Kartalkaya'da oğluyla kaybolan Amerikalı yarbay vardı. 9-10 gün sonra sağ kurtulmuşlardı. İnşallah bu arkadaşlarda şuan bir şekilde başlarının çaresine baka biliyorlardır ve bulunurlar.
Birisi profesyonel asker diğerleri amatör dağcı. Umarım aynı başarıyı gösterebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
arkadaşlar merhaba 12 aralık 2019 perşembe günü görüklede bisikletim çalındı kron marka tx 150 hidrolik frenli model. siyah bisiklet kırmızı hatları var ve maşası kırmızı. kamera kayıtları var. sizce bulunur mu ? çalan şahıs(yolun karşısından gelen siyah ceketli) da net görünüyor. şahsı tanıyan gören varsa lutfen bilgilendirsin beni. diğer kamera açısından alıp götürdüğü görünüyor. onu yüklemedim isterseniz onu da atarım. emniyete de basvuruda bulundum. bisikletin üzerinde ritchey comp barend ergon elcik ve zil vardı. muhtemelen sökmüştür şahıs. forumda genelde okuyucu oldugum için baslık acamadım. buraya yazdım. bir göz gezdirseniz yeter. belki bir yerden görmüş olursunuz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: sadi imren
Allah aile ve yakınlarına sabır versin, mekanları cennet olsun inşallah.

Bir kez de buradan yazayım. Uludağ en tehlikeli dağlardandır. İklimi yüzünden günlük güneşlik yaz gününde bile, iki dakikada göz gözü görmeyecek sis kaplanır. Rotaları avucunun içi gibi iyi bilenleri bile yolundan şaşırttığı olmuştur. Ağustos ayında kar yağışı gördüğüm dahi oldu.
Siste yolunu şaşırıp yüksekten düşüp ölme olayı çok yaşandı. İki kere grupla yürüyüşe gelip yalnız da yaparım derseniz büyük risk almış olursunuz.
Mutlaka yetkililere haber verin ve grubunuzda Uludağ'ı çok çok iyi bilen birisi olsun.

@cazci Temellerini bisiklet forumdan oluşturduğumuz, yaklaşık iki yıl önce kurduğumuz #bursaturkomitesi gurubumuzun yeni yaşını kutladık. Hep birlikte sağlıklı güzel günler geçirmemiz dileği ile ?

Son düzenleme:
B.T.K tebrikler..

Hava sabah saatlerinde kapalıydı ve akabinde açtı. Bugün hava tam da uzun tur havasıydı. Sizlere imreniyorum açıkçası. Pedalınız daim olsun.

an itibarıyla ölümüne rüzgar var yarın iş çıkışı antrenman yapayım dediydim ama yarın da böyle olacak gibi hava

Geri