Scudo Sports

Bursa

Yarın Çekirge tarafından Uludağ planım var, yol bisikleti ile ilk Uludağ olacak.Müsait olan varsa fıtı fıtı çıkabiliriz :p Saati net değil ama rota Tirilye'den başladığı için 8.30-9.00 gibi tırmanışa başlarım :aglyrmngaa:

İyi pedallar.

Scudo
@sadi imren aynen öyle ama @Özcan. biraz fiziki olarak rahatsız.....bende şayet bir aksilik olmazsa otobüs ile gelirsem 9 9 buçuk gibi feribot kullanırsam 11 gibi ancak tırmanmaya başlarım
bir ihtimal ucmakdere yada düzcede olabilir ..

BURSA'YA ÖZEL REFLEKTÖRLÜ FORMA

btk-jpg.174345

(link) satışa sunuldu. Sırt kısmında kollarda ve baldırlardaki gri ile çizilmiş yerler reflektörlü olarak sunulacak.

@sadi imren
Mükemmel tasarımlar sadicim
Hayırlı Olsun

@sadi imren banada lazım takım seklinde.. alma arefesindeyim bu aralar.. özellikle bendeki tayt üzmeye can yakmaya başladı...alma şansım olabilirmi almak istesem...

Edit : link varmış aynısından istersem sadece isim soyisim ve kan grubu şeklinde nasıl irtibat kurarım,birde renk kırmızı siyah olabiliyor mu (bisiklet rengi ile kombine olması açısından)

@bilalfidanboy Bursa için tasarladığımız reflektörlü forma gece görünürlük artsın diye reflektörlü yapıldı renk değişimi olmuyor sarı olması görünürlük açısından düşünülerek yapıldı. Bence isim ve kan gurubu yaz forma çok güzel tavsiye ederim. Beden konusunda uzun kollu alacaksan 1 beden büyük almanı tavsiye ederim.

arkadaşlar bende salcano bisiklet var da salcano city sport 50 diye ama kadrosu farklı normallerinden bi bakar mısınız neden böyle ben anlayamadım

Dosyalar

• Screenshot_2018-09-15-23-02-36_resized.png
    Screenshot_2018-09-15-23-02-36_resized.png
    156,2 KB · Okunma: 26
@Ceyhun Özkan evet ondan bahsediyorum. İnternett3 bunun özelliklerini falan bulamadım siz biliyor musunuz tam olarak link atabilir misiniz? Bi de o boru düzeltilebilir mi?

@kadirx48 Model yılı farklı olabilir ama büyük ihtimalle budur (link)
Üst boru işi beni aşar :) Satıp başka bir city bike bakabilirsiniz :harika:

Screenshot_2018-10-03-19-45-26-469_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-10-03-19-45-33-397_com.android.chrome.png

Screenshot_2018-10-03-19-45-40-429_com.android.chrome.png

Bursa Mudanya ilçe Emniyet Müdürlüğü telefon numarası : 0224 544 1913

(link)

Moderatör arkadaşlar bu konumu Bursa konusuyla birleştirmiş ama bence olmamış.Bu Bursayı ilgilendiren bir konu değil zaten kayıp çalıntı bölümüne açmıştım konuyu.Ayrıca öğrenebildiğim kadarıyla 52 adet bisiklet Bursadan çalınıp başka ile sevkiyatı yapılamayan bisikletlerde olabilir farklı illerden çalınıp sevkiyatı Bursaya gerçekleşmiş bisikletlerde olabilir.Daha çok kişinin konuya ulaşabilmesi için mesajın Kayıp Çalıntı bölümüne taşınmasını rica ediyorum.Yoksa Kayıp Çalıntı bölümü neden varkı kaldırın işe yaramayacaksa.Saygılar.

@bulutsuzlukBu emekli öğretmen sütaşın orada ki hurda pazarınada sürekli geliyordu.

Bu hurda pazarlarını denetime sokmak şart..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06.10.2019 Tarihinde Bursa Tur Komitesi ile Derinci - Tahtalı Görükle - İrfaniye - Balabancık - Dereköy - Çepni Yörükali - Aydınpınar - Göynüklü - Altıntaş - Kurşunlu - Kurtul Engürücük - Dürdane ve Demirtaş rotasında gerçekleştirmiş olduğumuz antrenman turunu içermektedir.

Ben bu konuyu neden takibe almışım ki. Bazen geçmişte yaptığım işler çok saçma geliyor.

Geri