Scudo Sports

Bursa

@tunsef
Valla helal olsun sana guzel kardesim . Sayende gozlerimiz bayram etti hehe

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Scudo
@tunsef Dostum bisikletin hakkını veriyorsun eline ayağına sağlık şu Bursa mtb konusunda seni örnek almalı altında mtb olanlar bu resimlere iyi baksın.

@tunsef

Merhaba abi, bir sorum olacak, çektiğin fotoların kalitesi muazzam acaba hangi camerayla çekiyorsun öğrenebilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba arkadaşlar uludağ üniversitesinde okuyorum pazar günü bisikletimi mudanyaya getireceğim ordan üniversiteye en makul nasıl geçerim. Klasik araçların kullandığı mudanya yolu bana biraz tehlikeli geldi

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Mtt Kestirme yol var 25 km

Dosyalar

• capture-20181111-234921.jpg
    capture-20181111-234921.jpg
    121,4 KB · Okunma: 24
  • Beğen
Tepkiler: tunsef ve Mtt
@Mtt

Yol bisikleti kullanmıyorsan Yandex haritalardan sırasıyla şu yolları takip edebilirsin

-Mudanya'dan Işıklıköy Cad
-Işıklı Yörükali Cad-Yörükali 16.Sk (Yol ayrımı 40.352252, 28.873666 Toprak yol başlar ama bozuk değil-Eski tren yolu diye geçer bisikletçilerin sevdiği bir yoldur)
-Sonrası Yörükali-Hasköy-Balabancık-Görükle-Üniversitesi (Sadi abinin belirttiği yol)

Trafik olmaz, güzel bir rotadır.

@tunsef kardeşim bizim yol bisikleti rotamız bu yol, temiz asfalt bu yolda yol bisikleti gitmezse Bursa'nın hiç bir yolunda gidemeyiz ;)

• Beğen
Tepkiler: tunsef
@tunsef estağfurullah mtb senin işin ;)

• Beğen
Tepkiler: tunsef
@tunsef yol bisikleti kullanıyorum bursayıda baya gezmek istiyorum bisikletle buraya bakınca baya bi güzellik var gibi geldi

@Mtt Bursa'nın güzellikleri tarif edilemez . Tarihi eserler, doğal güzellikleri,denizi,dağı say say bitmez, bitiremezsiniz biz burada doğup büyüdüğümüz halde hala görmediğimiz güzel yerler karşımıza çıkıyor.
(link)

@sadi imren
Yine o beybi feysinle delici bakiyorsun baskan :) supersiniz

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
en yakın zamanda katılcam aranıza

Geri