Scudo Sports

Bursa

Scudo
arkadaslar aranızda olmamak beni çok üzüyo inanın yüreğim sizlerle beraber olamamak pedallayamamak gerçekten çok üzücü benim için bi pedalda benim için çevir be Elmanım olur mu :) bayramda görüşmek üzere arkadalar, çok takip edemiyorum beni unutmayın aaa kendinize dikkat edin görüşmek üzere

@by_cix

kardeşim nerelerdesin ya :)
merak etme seni kimse unutmuyo;)her pedal o gün yanımda olamayanlar için çeviriliyor tarafımca :)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
vayy topraklarıma bakın neler yapıolar. çatlıom vallahı burda sızı gordukce :D bayramda aranızdayım o orman sızın bu dag bızım pedallıcaz ona gore :p
bol pedallamalar sıze.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@Fatih Özgenlik
hava iyi olursa neden olmasın fatih , ama sanırım kar geliyorrrr

Arkadaşlar bu karda çamurda zeyniler dik ağır gelmezmi.:eek: Başka bir önerim var :rolleyes: keles yolunda yeni yapılan barajın ordan sola dönerek azbi tırmanişla:cool: sanırın kirazlı köyününordan uludağ yoluna Hani milli parkın yukarlarıda keles tabelası varya:eek: ha orayakadar çıkıp uludağ yolundan geri döneriz.(Allahın izni ile)

@penelope

Kutsal sen nerelerdesin aldın ehliyeti bir daha goremedim vallaha seni :)

@kcuk_

kcuk valla ehlıyetı aldım kaybettım bile. simdi simavda sürünuyoruz (okuyoruz).beklerım herzaman.

@penelope

çok beklersin:D
hayatta gelmem senin olduun bi yere :D heleki orsaı simav gibi allahın unuttuğu bi yer ise:p

millet hade kam uyanın.yarın soğuk bi hava var ve biraz üşümeye ihtiyacım var.:D
yarın saat en gec 8:15 te abdal köprüsünde olacaım;)

ıslak,kuru,nemli,tozlu,dumanlı,yağmurlu,karlı,çamurlu,sisli ,güneşli vs vs vs vs .
abi bişeycik olmaz.zaten ben şuan hafiften soğuk algınlığı yaşıyorum ona rağmen pedal çevirmek istiyorum::)

yani...
önceki hafta gibi yağış olursa eminim ki çıkamayız yine...
bu hafta akşam antrenmanlarına başladım 7buçuk-10 arası 3 gün çıktım.insan acayip üşüyor. istediğin kadar tırman ilk inişte ayakları donuyor insanın..
inşallah yağış olmaz yarın...

edit : master of giant , aynı anda yazmışız olm :D

@Fatih Özgenlik

olm neyi aynı anda yazdık anlamadım :D mesahı kastediyosan 2 dakka fark var :D

@edi55

Ediz hocam bu kadar ıslaklık yeter mi acaba ?
:)

Geri