Geziniz için tebrikler bu hafta ssonu işlerim nedeniyle katılamadım ama öğleden sonra oğlumla bizim evden dağyenice yolunun başına dek gittik 11 km. Arazi çamurdu hakkaten helal olsun. Fatih ve elman geçmişler olsun.
arkadaslar aranızda olmamak beni çok üzüyo inanın yüreğim sizlerle beraber olamamak pedallayamamak gerçekten çok üzücü benim için bi pedalda benim için çevir be Elmanım olur mu bayramda görüşmek üzere arkadalar, çok takip edemiyorum beni unutmayın aaa kendinize dikkat edin görüşmek üzere
vayy topraklarıma bakın neler yapıolar. çatlıom vallahı burda sızı gordukce bayramda aranızdayım o orman sızın bu dag bızım pedallıcaz ona gore
bol pedallamalar sıze.
Arkadaşlar bu karda çamurda zeyniler dik ağır gelmezmi. Başka bir önerim var :rolleyes: keles yolunda yeni yapılan barajın ordan sola dönerek azbi tırmanişla sanırın kirazlı köyününordan uludağ yoluna Hani milli parkın yukarlarıda keles tabelası varya ha orayakadar çıkıp uludağ yolundan geri döneriz.(Allahın izni ile)
ıslak,kuru,nemli,tozlu,dumanlı,yağmurlu,karlı,çamurlu,sisli ,güneşli vs vs vs vs .
abi bişeycik olmaz.zaten ben şuan hafiften soğuk algınlığı yaşıyorum ona rağmen pedal çevirmek istiyorum:
yani...
önceki hafta gibi yağış olursa eminim ki çıkamayız yine...
bu hafta akşam antrenmanlarına başladım 7buçuk-10 arası 3 gün çıktım.insan acayip üşüyor. istediğin kadar tırman ilk inişte ayakları donuyor insanın..
inşallah yağış olmaz yarın...